Групите в Телеграм са изтрити и ги няма... има някакви други, в които се качват само някакви постове, но не е като преди и се махнах... ако някой знае нещо...Bebet0 написа: ↑03 Фев 2025, 16:11И аз искамBurgazliqta написа: ↑03 Фев 2025, 12:29Здравейте, колеги., бихте ли ми пратили линкове за всякакви телеграм групи (amateurs, непрота, клипове как чукат), преди години бях в такива групи но отдавна си изтрих телеграма.
Ама аз не съм такава - аматьорки, които не го работят това :)
Re: Ама аз не съм такава - аматьорки, които не го работят това :)
Намираше ли се там курви за ебане.Muzzy написа: ↑03 Фев 2025, 16:16Групите в Телеграм са изтрити и ги няма... има някакви други, в които се качват само някакви постове, но не е като преди и се махнах... ако някой знае нещо...Bebet0 написа: ↑03 Фев 2025, 16:11И аз искамBurgazliqta написа: ↑03 Фев 2025, 12:29Здравейте, колеги., бихте ли ми пратили линкове за всякакви телеграм групи (amateurs, непрота, клипове как чукат), преди години бях в такива групи но отдавна си изтрих телеграма.
-
- Level: 0 / Под 10 поста
За Велико ТърновоBebet0 написа: ↑26 Яну 2025, 10:53За кой град става въпрос.Peacemaker написа: ↑25 Яну 2025, 15:20Здравейте колеги. Аз и жена ми си търсим някоя която харесва приятна компания и взаимно доставяне на удоволствие. Ако имате някоя ще се си заплатяче в тия сайтове дамите гледат само да претупат и да мине времето.
-
- Level: 0 / Под 10 поста
Здравейте,
Следя форума, но не съм прибягвал до подобни услуги от дълго време. Професионалистките се отказах от тях преди години.
Преди време в сиикинг взех номера на едно младо момиче уж на 20 телефона и завършва на 348
Хубави снимки, комуникация в Whatsapp, но обяви абсурдните условия.
1000 лв, на хотел, едно свършване.
Естествено не приех, казах си ще изчакам, ще изгладнее и ще свали, минаха 3 месеца пиша условията са същите.
Та си мисля не е гладна да свали, явно някой и ги дава, та ако на някой му говори нещо и бил с нея да сподели инфо за нея.
Че главата крещи "не! Не си заслужава"
Но тялото крещи "сеееееккксссс!"
Благодаря.
Следя форума, но не съм прибягвал до подобни услуги от дълго време. Професионалистките се отказах от тях преди години.
Преди време в сиикинг взех номера на едно младо момиче уж на 20 телефона и завършва на 348
Естествено не приех, казах си ще изчакам, ще изгладнее и ще свали, минаха 3 месеца пиша условията са същите.
Та си мисля не е гладна да свали, явно някой и ги дава, та ако на някой му говори нещо и бил с нея да сподели инфо за нея.
Благодаря.
Здравейте търся непро от Варна благодаря предварително
Ако е една с инициали MD във вайбър, спести си паричките, преди искаше по-малко и отново не си заслужаваше. Сменя профилите си доста в seekingScrooge_McDuck написа: ↑05 Фев 2025, 19:49Здравейте,
Благодаря.
Някой ебал ли е скоро Ива медицинската сестра?
Пиши на [email protected]
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️