Ама аз не съм такава - аматьорки, които не го работят това :)

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
Bebet0
Level: 13 / 130+ поста

Re: Ама аз не съм такава - аматьорки, които не го работят това :)

Мнение от Bebet0 »

man_un написа:
23 Яну 2025, 17:13
Здравейте, искам да попитам някой нещо за Русе има ли, че другата седмица ще съм 4 дни командировка? Принципно имам какво да върна но за района на София.
Имам една без обява работи само с препоръка.

MaX
Level: 3 / 30+ поста
Level: 3 / 30+ поста

Мнение от MaX »

MaX написа:
19 Яну 2025, 20:18
Добър вечер, някой с успехи и информация за мацка от ало.бг с номер кой завършва на 2655 ?
Е аз ли съм най големия късметлия и ще го играя тест пилот тука :D Обикновено последен разбирам за добрите попадения, чак не ми се вярва да съм първи при тази.

thenscf
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от thenscf »

MaX написа:
23 Яну 2025, 22:05
MaX написа:
19 Яну 2025, 20:18
Добър вечер, някой с успехи и информация за мацка от ало.бг с номер кой завършва на 2655 ?
Е аз ли съм най големия късметлия и ще го играя тест пилот тука :D Обикновено последен разбирам за добрите попадения, чак не ми се вярва да съм първи при тази.
Не, просто се напълни с хора дето нито имат информация, нито и да имаха са склонни да я споделят. Положението отдавна е супер зле

karakochev

Мнение от karakochev »

Предложете някоя от Ст. Загора.

teamcsgo

Мнение от teamcsgo »

Здравейте, търся да разменим момиче само за свирка и дълбоко гърло, важи за София Пазарджик Пловдив, ако някой има нещо налично да пише на телеграм Bitcoincho10

Peacemaker

Мнение от Peacemaker »

Здравейте колеги. Аз и жена ми си търсим някоя която харесва приятна компания и взаимно доставяне на удоволствие. Ако имате някоя ще се си заплатя :) че в тия сайтове дамите гледат само да претупат и да мине времето.

Bebet0

Мнение от Bebet0 »

Peacemaker написа:
25 Яну 2025, 15:20
Здравейте колеги. Аз и жена ми си търсим някоя която харесва приятна компания и взаимно доставяне на удоволствие. Ако имате някоя ще се си заплатя :) че в тия сайтове дамите гледат само да претупат и да мине времето.
За кой град става въпрос.

Bebet0

Мнение от Bebet0 »

Колеги преди седмица играх един филм, имам обява аз във ало бг за спонсорство и там една ми е писала може би е мъж сега не знам, здравей Българка съм на 22 години 50 кг и такива работи, не давам номера си защото страх ме е да се разпространи викам добре разбираме се за следващия ден да ся видим във 11 часа вэв кафене мъффин. Аз не съм от града, наближавам за Варна влизам пак във ало то тая ми пише че може ли да отложим срещата за 16 00 щото имала работа която я оправдавала и щяла да ми обясни. Във 14 00 я пиша как върви шлще може ли да дойде казва че ще може че не е била не коректно и т.н. във 15 50 съм във кафенето до 17 00 стоях и няма отговор после я писах че какво печели от това че ми върза тенекия направи видяно саобщението и не отговори. Vesityhah (Светлана Иванова) така се пише във ало бг пазете се!

plamen002
Level: 4 / 40+ поста
Level: 4 / 40+ поста

Мнение от plamen002 »

Спестил си едни пари. От доста време се пуска иначе е непро. И при мен закъсня и то доста
"Здравей. Ще се забавя. Много се извинявам наистина! Надявам се, че ще имаш време. Като дойда ще ти обясня и съм сигурна, че ще ме разбереш. Току що се прибирам. Цял ден съм по задачи. Взимам си душ, оправям се и тръгвам. Ще ме изчакаш, нали?"
"Наистина днес ми беше много натоварен ден, затова така се получи, но искам да се видим!"
Оказа се , че била в мола на пазар. Нямам коментар
Когато мъж с пари срещне жена с опит, жената с опит си тръгва с парите, а мъжът с парите придобива опит

kjdede
Level: 8 / 80+ поста
Level: 8 / 80+ поста

Мнение от kjdede »

Здравейте колеги някой с предложение за не про от Бургас ? Без Невена , Надя , Елина … ! Имам с какво да разменя и за Бургас и други градове ?

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️