След като така ценният форум на data.bg отиде в небитието, с него умря и една доста голяма база данни от мнения и оценки за много от ескорт момичетата на пазара. Нека с общи усилия да възродим тази база данни и да предпазим много от нас от грешки!😁
колега,
има ли разлика между непрофесионалистки и аматьорки?
Щото непрофесионалистките повечето са се ориентирали с тарифката си, но или са само на веднъж-дваж седмично - или когато я окъсат за пари.
За аматьорките аз разбирам - некви дето с почерпка или нещо подобно можеш да минеш
колега,
има ли разлика между непрофесионалистки и аматьорки?
Щото непрофесионалистките повечето са се ориентирали с тарифката си, но или са само на веднъж-дваж седмично - или когато я окъсат за пари.
За аматьорките аз разбирам - некви дето с почерпка или нещо подобно можеш да минеш
Хаха, ако можем да минем само с почерпка ще сме дори още по-доволни...
Но май имаме предвид непрофесионалистки, които не са на конвеир и не ги е минал половината град.. а само 1/3-та...
100% има момичета, които заработват по някой лев от някоя друга среща и не ги плющи цяла българия. Само че не знам къде си публикуват обявите. В чужбина съм виждал сайтове като kaufmich.de, където им викат Хоби-курви. Сигурно в сайтовете за запознанства може да виреят такива. не знам. Споделяйте за такива момичета, може да е скрита секция. Аз съм имал случай да съм първи клиент. Усещането е все едно ебете девственица
Кой какво да сподели? Никой не дава нищо даром. В стария форум в тая тема се пускаха кукички и после разговорите се пренасяха на лични съобщения. Аз също съм събрал една торба телефони, кои активни, кои вече не. Ако някой се интересува може на лични да си ги мерим(телефоните де).
Всеки мъж е длъжен да си поиска и не всяка жена е длъжна да откаже.