Аз не съм някой ако и даде номера да я пробвам и аз ще бъда благодарен. ХахаSaint_68 написа: ↑08 Дек 2024, 08:42И после била тя "непро", смях в залата... то остана ли някой, който не я е опъвал таяDolla написа: ↑07 Дек 2024, 20:18Ако е тая с английския номер изпълнението е на ниво!WonderKid07 написа: ↑06 Дек 2024, 22:36Колеги, някой ако е бил с непро от Плд с номер завършващ на 002, би ли споделил отзиви. Имам контакта и си писахме, но ми е интересно ако някой е бил с нея да сподели. Мисля, че не е толкова анонимна и повече хора я знаят. Офертата е 300+ терен.
Ама аз не съм такава - аматьорки, които не го работят това :)
Re: Ама аз не съм такава - аматьорки, които не го работят това :)
-
- Level: 9 / 90+ поста
И аз потвърждавам, че не излиза този профил в ГепиGorskiq1990 написа: ↑08 Дек 2024, 07:34Колега нищо не откривам с такъв никнейм в Гепи.....Careless написа: ↑03 Дек 2024, 14:27Каката е от Габрово, но пише под обявите за София. Не пътува. Държи ти да отидеш при нея. Семейна е и срещите се осъществяват в хотел. В лице не е нищо особено, в тяло също. Иначе в леглото се раздава, доколкото може. Поиска ми 300 лева за среща (подозирам, че и на 200 би се навила) + да платя хотела. Имайки предвид, че пътувах от София до Габрово, щетата ми излезе общо към 450-500 лева. Не засича време. Срещата продължи 2 часа и нещо. Не бих повторил, тъй като ми е прекалено далеч и ми излиза прекалено скъпо. Ако беше в София, бих си я взимал вкъщи за 200-300 лева, но това е положението. Колегите в Габрово и региона могат да се възползват.
Не излиза защото му е писала в алотоsuperboy78 написа: ↑08 Дек 2024, 20:04И аз потвърждавам, че не излиза този профил в ГепиGorskiq1990 написа: ↑08 Дек 2024, 07:34Колега нищо не откривам с такъв никнейм в Гепи.....Careless написа: ↑03 Дек 2024, 14:27
Каката е от Габрово, но пише под обявите за София. Не пътува. Държи ти да отидеш при нея. Семейна е и срещите се осъществяват в хотел. В лице не е нищо особено, в тяло също. Иначе в леглото се раздава, доколкото може. Поиска ми 300 лева за среща (подозирам, че и на 200 би се навила) + да платя хотела. Имайки предвид, че пътувах от София до Габрово, щетата ми излезе общо към 450-500 лева. Не засича време. Срещата продължи 2 часа и нещо. Не бих повторил, тъй като ми е прекалено далеч и ми излиза прекалено скъпо. Ако беше в София, бих си я взимал вкъщи за 200-300 лева, но това е положението. Колегите в Габрово и региона могат да се възползват.
Здравейте, някой може ли да ми предложи някоя непро от Пловдив!
Нямам контакт на друга непро за да върна жеста, но при първа възможност ще го направя!
Благодаря предварително!
Нямам контакт на друга непро за да върна жеста, но при първа възможност ще го направя!
Благодаря предварително!
Тоест типични непрота, които днес до обед ще са лапнали няколко пишки.Magicstick написа: ↑09 Дек 2024, 10:29
Здравейте, колеги срещнах се с няколко дами който се въртят предполагам между всички.
...
Май за Мегито питаш, руса силиконка, ама не си заслужава като цяло цена-качествоMagicstick написа: ↑09 Дек 2024, 10:29Здравейте, колеги срещнах се с няколко дами който се въртят предполагам между всички.
Търся препоръка за една от тях номера завършва на 014 ако някой пт вас може да помогне ще бъда благодарен
[/quote]
Тази се пуска от повече от 10 години, без обява, но искаше преди една година 500 лв на час. Не съм я пробвал
[/quote]
Темата определено трябва да се преименува на "Професионалистки без обява". За колко много се потвърждава, че са изяли толкова много различни пишки, че не е истина.
Тази се пуска от повече от 10 години, без обява, но искаше преди една година 500 лв на час. Не съм я пробвал
[/quote]
Темата определено трябва да се преименува на "Професионалистки без обява". За колко много се потвърждава, че са изяли толкова много различни пишки, че не е истина.
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️