Предложения за подобрение на форума

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
staniobg
Level: 10 / 100+ поста
Level: 10 / 100+ поста

Re: Предложения за подобрение на форума

Мнение от staniobg »

Предлагам да се направи тема за некоректни ,,колеги" от форума. Там всеки да се оплаче кой го е преметнал, кой му е обещал нещо, а накрая курвенски номер. Естествено набеденият ще има право да се оправдае, но доказателственият материал ще е водещ.
Всеки мъж е длъжен да си поиска и не всяка жена е длъжна да откаже.

Bismarkers1
Level: 1 / 10+ поста
Level: 1 / 10+ поста

Мнение от Bismarkers1 »

И аз да питам за тема за Пешо Спонсора ще има ли?
Само да припомня на Модератора, че Пешо доста помогна да се популизира този сайт и активно канеше хора в него. Но разбира се в Бг, доброто което прави човек бързо се забравя, осебенно като този човек не е сред живите и файда от него вече няма…

diskreten92
Level: 13 / 130+ поста

Мнение от diskreten92 »

Според мен ще е добре да се пусне тема за нудистките плажове

Cobra11
Level: 4 / 40+ поста

Мнение от Cobra11 »

Dominator97 написа:
23 Апр 2024, 16:08
Сигурен съм че и преди е предлагано но, тъй като има много нерегистрирани потребители на сайта който само "ушеят" а не дават никакви ревюта не е ли по добре темите за компаньонките за всички градове да са затворени за нерегистрирани така ще имат мотивация поне да се регистрират.
В този ред на мисли Колега, ще те подкрепя и ще доусъвършенствам идеята ти, като предложа не да са затворени, а отворени, но съдържанието на коментара да бъде на половина, без значение колко думи има. Например, ако е написано "мацката е много яка", да бъде показано само "мацката е....". При този вариант гостенина ще види, че е коментирана и със сигурност любопитство то му ще надделее и ще се регистрира :geek:

Аватар
xzone
Site Admin

Мнение от xzone »

Cobra11 написа:
04 Юли 2024, 19:13
Dominator97 написа:
23 Апр 2024, 16:08
Сигурен съм че и преди е предлагано но, тъй като има много нерегистрирани потребители на сайта който само "ушеят" а не дават никакви ревюта не е ли по добре темите за компаньонките за всички градове да са затворени за нерегистрирани така ще имат мотивация поне да се регистрират.
В този ред на мисли Колега, ще те подкрепя и ще доусъвършенствам идеята ти, като предложа не да са затворени, а отворени, но съдържанието на коментара да бъде на половина, без значение колко думи има. Например, ако е написано "мацката е много яка", да бъде показано само "мацката е....". При този вариант гостенина ще види, че е коментирана и със сигурност любопитство то му ще надделее и ще се регистрира :geek:
Това е яко, но форума има доста ограничени възможности като платформа и трябва да се доразработва доста....

Аватар
xzone
Site Admin

Мнение от xzone »

Bismarkers1 написа:
21 Юни 2024, 08:06
И аз да питам за тема за Пешо Спонсора ще има ли?
Само да припомня на Модератора, че Пешо доста помогна да се популизира този сайт и активно канеше хора в него. Но разбира се в Бг, доброто което прави човек бързо се забравя, осебенно като този човек не е сред живите и файда от него вече няма…
Нямам нищо против, няколко пъти го казах, само не знам каква ще е идеята на тази тема......какво ще се пише в нея? Идеята ми е да не се обърне срещу човека по някакъв начин.....

trevicha

Мнение от trevicha »

Моля, в темата как да подкрепим форума да се добави малко повече детайлна информация за индианци като мен как можем да подкрепим форума.Pay pal и другите варианти които са по дискретни, детайлно.

Другото ми предложение е когато цъкнеш да публикуваш коментар, да ти излиза прозорец за примерно някакви кратки секунди от чиито надпис да се подсещаш че трябва да добавяш телефонен номер към линка за даденото ревю.
Пишете телефонните номера.

Barista

Мнение от Barista »

trevicha написа:
07 Авг 2024, 02:31
Моля, в темата как да подкрепим форума да се добави малко повече детайлна информация за индианци като мен как можем да подкрепим форума.Pay pal и другите варианти които са по дискретни, детайлно.

Другото ми предложение е когато цъкнеш да публикуваш коментар, да ти излиза прозорец за примерно някакви кратки секунди от чиито надпис да се подсещаш че трябва да добавяш телефонен номер към линка за даденото ревю.
Според мен добавянето на телефон към обявите ще помогне много да се предпазваме от гредите.

dokolenkov
Level: 5 / 50+ поста
Level: 5 / 50+ поста

Мнение от dokolenkov »

Админите, направете нова тема за Компаньонки - София :!:

Аватар
barbarona

Мнение от barbarona »

dokolenkov написа:
11 Авг 2024, 12:59
Админите, направете нова тема за Компаньонки - София :!:
Да, или оправете старата.

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️