Предложения за подобрение на форума

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
Malkiqt_
Level: 3 / 30+ поста

Re: Предложения за подобрение на форума

Мнение от Malkiqt_ »

Тъй като гледам, че има зачистели оплаквания на колеги от кожно-венерически болести, няма да е лошо да се вмъкне един раздел "Чичо Доктор" къде хората да си кажат какви изследвания могат да си пуснат, къде и какви са съпътстващите симптоми.
Няма и да е зле там да се вкарват и рисковете момичета (с обявите им), за да се знаят и избягват такива индивиди с 0 хигиена.
Със здраве и умната колеги !

Glarus_
Level: 13 / 130+ поста

Мнение от Glarus_ »

wild_things написа:
11 Фев 2024, 16:19
Преди време в датата имаше тема с аматьорски видеота и си мисля дали и тук да не направим.
Може да качваме квото сме думкали 😉
Подкрепям

Аватар
xzone
Site Admin

Мнение от xzone »

Glarus_ написа:
19 Мар 2024, 06:02
wild_things написа:
11 Фев 2024, 16:19
Преди време в датата имаше тема с аматьорски видеота и си мисля дали и тук да не направим.
Може да качваме квото сме думкали 😉
Подкрепям
Това не знам дали ще е много добре, понеже някой ще се познае и ще станат големи панаири... :D

Аватар
xzone
Site Admin

Мнение от xzone »

Malkiqt_ написа:
17 Мар 2024, 22:04
Тъй като гледам, че има зачистели оплаквания на колеги от кожно-венерически болести, няма да е лошо да се вмъкне един раздел "Чичо Доктор" къде хората да си кажат какви изследвания могат да си пуснат, къде и какви са съпътстващите симптоми.
Няма и да е зле там да се вкарват и рисковете момичета (с обявите им), за да се знаят и избягват такива индивиди с 0 хигиена.
Със здраве и умната колеги !
И аз го мисля от доста време, че е нужна такава тема.

Mbenz1
Level: 1 / 10+ поста
Level: 1 / 10+ поста

Мнение от Mbenz1 »

Колеги,предлагам да пишем телефонния номер на обявата,която коментираме и даваме отзив. Много често се поставят само линкове към обявата и след време не може да се разбере за коя точно е отзива,защото обявата е изтрита и когато търсиш в търсачката по номер няма нищо.

Dominator97
Level: 2 / 20+ поста
Level: 2 / 20+ поста

Мнение от Dominator97 »

Сигурен съм че и преди е предлагано но, тъй като има много нерегистрирани потребители на сайта който само "ушеят" а не дават никакви ревюта не е ли по добре темите за компаньонките за всички градове да са затворени за нерегистрирани така ще имат мотивация поне да се регистрират.

staniobg
Level: 10 / 100+ поста
Level: 10 / 100+ поста

Мнение от staniobg »

Друг колега го беше споменал, но аз ще го предложа тук като идея. Да се направи тема за Пешо Спонсора. На много хора е помогнал да влезем в това тайно хоби, спокойно мога да го нарека. Истинска енциклопедия в сферата на непротата. Доста хора биха споделили по нещо интересно в комуникацията си с него. Бог да го прости.
Всеки мъж е длъжен да си поиска и не всяка жена е длъжна да откаже.

Malkiqt_

Мнение от Malkiqt_ »

Питоня написа:
10 Окт 2023, 22:33
Otoo написа:
10 Окт 2023, 13:20
Здравейте. Ще може ли да се отвори тема за Сливен и Ямбол ?
Подкрепям идеята.
Наистина мисля, че е крайно време да се отвори такъв раздел който да е събирателно и на 2-та града, тъй като сме гъз-до-гъз и често си отскачаме на гости при "комшийките".
Така ще има повече участници в него от колкото 2 отделни, както е в Момента с раздела "Северозападна България"!

А и така ще спрем със спама във разделите на Стара Загора и Бургас.

Компаньонки / Ескорт / Масажи - Ямбол / Сливен и Областа

Надявам се Админа да подкрепи !

Nikito_9090
Level: 6 / 60+ поста
Level: 6 / 60+ поста

Мнение от Nikito_9090 »

Здравейте, имам предложение - Да се направи подфоруми за всеки от големите градове София, Варна, Пловдив, Бургас. Там за всяка ковра да си има своя тема, нещо като ебалник. По този начин когато някой пише за някоя си ревю няма да се губи мнението в 1000- те страници назад. Така ще се избегнат гредите и тези момичета, които искат да заработват парички ще знаят, че ще трябва да се потрудят наистина. Също така ще се отсеят тея уж “ново излюпените” стари греди с нови обяви. Ебалник е на тоя принцип, но там активносттта не толкова голям…

trevicha

Мнение от trevicha »

Nikito_9090 написа:
11 Юни 2024, 11:50
Здравейте, имам предложение - Да се направи подфоруми за всеки от големите градове София, Варна, Пловдив, Бургас. Там за всяка ковра да си има своя тема, нещо като ебалник. По този начин когато някой пише за някоя си ревю няма да се губи мнението в 1000- те страници назад. Така ще се избегнат гредите и тези момичета, които искат да заработват парички ще знаят, че ще трябва да се потрудят наистина. Също така ще се отсеят тея уж “ново излюпените” стари греди с нови обяви. Ебалник е на тоя принцип, но там активносттта не толкова голям…
Ревютата не се губят просто трябва да се пише и тел. Ще стане пълна лудница ще се отварят постоянно нови теми, особено ако някоя си направи нова обява.
Пишете телефонните номера.

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️