Предложения за подобрение на форума

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
Аватар
xzone
Site Admin

Предложения за подобрение на форума

Мнение от xzone »

Тук можете да пускате предложения за подобрения на функционалността на форума, така че да ви служи по-добре.

Аватар
Winning
Level: 4 / 40+ поста

Re: Предложения за подобрение на форума

Мнение от Winning »

Поздравления за форума, не знаех че data-та е заминал окончателно този път. Жалко, но нищо - ще действаме тук. Дано се разчуе за този форум, аз разбрах за него от един коментар в ало-то.

Иначе като предложение за подобрение мога да дам някои полезни функционалности от стария форум - например обяснение как се борави с търсачката и също така, ако е възможно разбира се, функцията репутация, или нещо подобно, която имаше в data-та. Мисля че беше хубава функция да се дава репутация на добре написани ревюта.

Аватар
xzone
Site Admin

Мнение от xzone »

Силно се надявам да го пуснат data-та за последно, да можем да спасим поне част от инфото там... но за сега няма изгледи..

Иначе тук търсачката мисля е по-добра и по подразбиране намира мнения, без да трябва да се избира "като мнения".

Това за ранговете съм го изпуснал... ако ми обясниш какво точно е това, мога да потърся някакъв plugin...

Иначе се чудя как да го популяризираме и коментари под обявите е един добър вариант за сега. Като започнат повече хора да постват ще започнат да излизат резултати и в google като се търси дадена обява.

Аватар
Winning

Мнение от Winning »

Нищо, новият форум е добра предпоставка да се напишат обновени ревюта за обявите. Помня в стария форум един човечец се оплакваше, че чел положителни отзиви за популярната Симона от преди година и половина - две, пък той като отишъл наскоро тя го претупала на две на три и го изпратила лол.

Иначе това за репутацията доколкото си спомням всеки пост имаше едно "+" бутонче, което всеки може да натисне максимум веднъж и после се отчиташе всеки пост колко плюса има, а плюсовете общо получени от всички постове на даден потребител се изписваха като "репутация" под аватара или името на потребителя ако не се лъжа. Не е кой знае каква блестяща функционалност без която да не може, но ми се стори че беше хубаво да дадеш + на някой един вид като благодарност, че си е направил труда да напише ревю.

Аватар
up1level
Level: 2 / 20+ поста

Мнение от up1level »

Евала за форума! НО! Моля, сложете и някава светла тема да се избира от профила индивидуално - тази нека си стои default-ната, просто ми вади очите...

Аватар
xzone
Site Admin

Мнение от xzone »

Да, така е, нещо е много кофти цветово. Ще сложа друга...

Аватар
up1level

Мнение от up1level »

Е, това се казва бърза реакция! :D Евала!

Аватар
xzone
Site Admin

Мнение от xzone »

up1level написа:
23 Юни 2021, 00:37
Е, това се казва бърза реакция! :D Евала!
Хаха, тъкмо седнах да се позанимавам... :D

Аватар
xzone
Site Admin

Мнение от xzone »

Winning написа:
21 Юни 2021, 12:38
Нищо, новият форум е добра предпоставка да се напишат обновени ревюта за обявите. Помня в стария форум един човечец се оплакваше, че чел положителни отзиви за популярната Симона от преди година и половина - две, пък той като отишъл наскоро тя го претупала на две на три и го изпратила лол.

Иначе това за репутацията доколкото си спомням всеки пост имаше едно "+" бутонче, което всеки може да натисне максимум веднъж и после се отчиташе всеки пост колко плюса има, а плюсовете общо получени от всички постове на даден потребител се изписваха като "репутация" под аватара или името на потребителя ако не се лъжа. Не е кой знае каква блестяща функционалност без която да не може, но ми се стори че беше хубаво да дадеш + на някой един вид като благодарност, че си е направил труда да напише ревю.
Ще проверя, дали има някакъв Plug-in за това.

Иначе идеята с чичо Чарли профилната снимка е много добра! :D :D

ohboh
Level: 8 / 80+ поста
Level: 8 / 80+ поста

Мнение от ohboh »

Здравейте, все още има начин да се гледат стари мнения за обяви в форумът на дата.бг

Пишете в гугъл site:forums.data.bg като до него слагате номера на обявата или просто някакво име

Пример : site:forums.data.bg 6027128 , след което цъкате на "стрелката" , която сочи на долу и след това "Cached" .

Ако трябва да направя снимки за да е по-лесно за разбиране , само кажете.

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️