Предложения за подобрение на форума

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
staniobg
Level: 10 / 100+ поста
Level: 10 / 100+ поста

Re: Предложения за подобрение на форума

Мнение от staniobg »

ba4i_kiko написа:
11 Дек 2024, 08:39

Звучи добре на теория, но как точно да се приложи на практика? Като им се изтрият профилите ще си регистрират нови и пак ще "кибичат" и ще питат за информация на готово.
Може би е добре форума да се направи платен: със символичен абонамент примерно 5лв/месец, които да позволява да четът до 2-3 страници назад (без да могат да пишат или макс до 2-3 коментара на седмица) и евентуално по-висок примерно 10лв/месец, който да позволява да се четът всички коментари и да се пишат такива.
@xzone, моля да обмислиш това предложение.
Разберете, че на никой не му се дават пари за нещо, което по презумпция се смята, че трябва да е безплатно. Явно географското положение е виновно, че мисленето ни е такова. Като се направи платен хората ще се насочат към алтернативния форум. Аз също лично си признавам, че отделям пари за курви от месечния ми бюджет, но като пазарувам в магазина търся само стоки на промоция и като трябва да купя едно масло примерно съм изчел всички брошури на супермаркетите.
Всеки мъж е длъжен да си поиска и не всяка жена е длъжна да откаже.

titi
Level: 13 / 130+ поста

Мнение от titi »

Предложение:
Реално 9 от 10 мнения са тотално безмислени от типа и на никой не му пука
"Да, колега, напълно съм съгласен"
"Не съм ходил, но мисля че..."
"Как може да ходите при такива тюлени..."
"Тука само бабоеби.."
И още безброй лирически отклонения, от които полза никому, само харчат диск и процесор. Чатещи, скучаещи, даващи морални съвети, мерещи си пишките и какви ли още не. Ако има банн за чатещи би се спестил ресурс и ще се изчисти форума. Друга тема - безкрайно питащите... териката има 100 мнения и всичките "тази някой пробвал ли я е?" БАНН! Ясно, че трудно се следят такива неща, затова ако има опция за репортване би улеснило админа.

iv4oo83

Мнение от iv4oo83 »

Тема за групов секс? Несериозно е да има отделни теми за педерасе и травестити, а такава тема да няма. Със сигурност има доста фенове на груповия секс и ще се споделят мнения

ferti
Level: 0 / Под 10 поста
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от ferti »

Предлагам да се отвори тема за измами примерно тези които слизат да си платят таксито и не се връщат.
На мен ми се е случвало веднъж и смятам че ще е полезно.
Също така с предварително капаро или обяви без снимки да се споделя дали е реално

Victor911
Level: 4 / 40+ поста
Level: 4 / 40+ поста

Мнение от Victor911 »

Има ли някъде продължение за дискусията за опция - репутация? Мисля, че ще е полезно, както примерно в форума на нимфомане при румънците :ugeek:

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️