Строга господарка

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
karotobul
Level: 12 / 120+ поста
Level: 12 / 120+ поста

Re: Строга господарка

Мнение от karotobul »

Jo6imen написа:
17 Яну 2025, 14:49
karotobul написа:
15 Яну 2025, 14:57
Понеже не успявам да направя контакт с оная, за която колега писа по-горе, продължих с търсенето и ми попадна тази обява https://www.alo.bg/9944783

Няма обаче нито един коментар. Да не би да е някоя стара греда с нова обява?
За BDSM не става момичето, положението много зле нагла и простичка да не говорим ,че путката и смърди не знае фетишите такова разочарование ,че чак регистрации правя за хвърляенито пари на вятъра!!!
Не съм вярвал ,че е такова малко ,нагло говедо!
Не препоръчвам .
Благодаря, че сподели. Бях се наточил да пробвам, но ми присветна, че може да е греда, а щом шундата мирише, работата е зле, а се канех да я лижа. Препоръчайте нещо читаво за лека доминация.

Lescote
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от Lescote »

Lescote

Мнение от Lescote »

manthing2 написа:
08 Яну 2025, 17:14
И аз търся някоя секси и разкрепостена главно за скат фуут фетиш и повръщане но е много трудно има една в Асеновград но нещо на снимката е с една маска и не мисля че ще ме на кефи,иначе в София съм бил при Диона два пъти и съм много доволен,при Рени ама на визия не е моята иначе е готина за други не се сещам
Тази от Асеновград е добра, знае за какво уде реч. Мисля, че е работила в Германия преди това. Бил съм преди време, за по-лека форма на доминация, хареса ми и като визия е добре, само гърдите не са много големи

Pomorie1
Level: 5 / 50+ поста
Level: 5 / 50+ поста

Мнение от Pomorie1 »

Lescote написа:
19 Яну 2025, 11:05
manthing2 написа:
И аз търся някоя секси и разкрепостена главно за скат фуут фетиш и повръщане но е много трудно има една в Асеновград но нещо на снимката е с една маска и не мисля че ще ме на кефи,иначе в София съм бил при Диона два пъти и съм много доволен,при Рени ама на визия не е моята иначе е готина за други не се сещам
Тази от Асеновград е добра, знае за какво уде реч. Мисля, че е работила в Германия преди това. Бил съм преди време, за по-лека форма на доминация, хареса ми и като визия е добре, само гърдите не са много големи
https://www.alo.bg/zdraveite-az-sam-des ... 0%B0%D1%82 за тази ли става въпрос

Lescote

Мнение от Lescote »

Pomorie1 написа:
20 Яну 2025, 06:42
Lescote написа:
19 Яну 2025, 11:05
manthing2 написа:

https://www.alo.bg/zdraveite-az-sam-des ... 0%B0%D1%82 за тази ли става въпрос
Не, не е тази. Не й намирам обявата,

fetishlover
Level: 13 / 130+ поста

Мнение от fetishlover »

bivalthatshit написа:
15 Яну 2025, 13:16
ReyMisterio9 написа:
13 Окт 2024, 13:27
https://www.alo.bg/sofiya-the-best-godd ... ii-5615500

Някой да е пробвал новото амплоа на София - дали има подобрения ?

Видях много отрицателни мнения за София. Въпреки че не съм голям фен на хардкор доминацията, все пак си прекарах страхотно с красивото стегнато тяло на София и тя самата е красавица. Разбира си от работата и те предразполага. Определено бих препоръчал.
София определено е калкулатор и само за парите е всичко! Изпълненията са съвсем неадекватно разделени, но затова пък на абсурдни цени! На теб обясни ли ти предварително какво точно и за колко пари ще правите, или те вкара в капан, както мен? Чух най-абсурдното обяснение, че клиентите искали различни неща (така е!), и тя затова ги разделяла, но забележи на какви цени? НЕ!!! Цената за час винаги трябва да е ЕДНА И СЪЩА, а изпълнението се уточнява според ЖЕЛАНИЯТА И ЛИМИТИТЕ на клиента!!! Не може да искаш 400 лева за това, че си използвала вербална доминация (обиди) и 500 лева за страпон??? Какво тогава включва изпълнението "строга господарка" за 280 на час?? Ти разбра ли? Какво точно правихте? Аз отидох за 280, а ми поиска 400, но категорично отказах да ги платя, защото нищо такова не беше уточнявано предварително... Мърлата, с която говорих по телефона, нищо от желанията ми не беше предала на София преди срещата. И изобщо там е най-добре да не се ходи!

fetishlover

Мнение от fetishlover »

bivalthatshit написа:
15 Яну 2025, 13:20
Също така искам да добавя, че съм бил на масаж при Ирина, не за строга господарка и определено останах разочарован. Твърде е прехвалена. Може би в доминацията се справя по-добре.
Не, не се справя по-добре, и категорично смятам, че е измамничка относно доминацията изобщо! Отидох за доминация, а тя ме набута в някакво изпълнение между масаж, псевдо доминация, простатен масаж, душене с крака (изобщо не съм го искал) и накрая с ръчно освобождаване. Но вместо 200 ми взе 250 лева, защото ми бъркала в гъза... А това не сме обсъждали предварително, и това че го пише в текста на обявата изобщо не прави нещата легитимни! Аз съм си виновен, че изобщо останах при нея, след като заподозрях още в началото, че нещата няма да са каквито очаквам. Получих абсурдното обяснение, че трябвало първо да ме "опознае" и после да пристъпи към доминацията... Добре, ама това "опознаване" колко ми струва на мен и защо изобщо не ми го каза ПРЕДВАРИТЕЛНО, и защо изобщо съм длъжен да плащам за подобни опознавания?? Ако ходите при нея изобщо, то изяснявайте категорично очакванията си, и напускайте незабавно и при най-малкия опит за импровизации! Освен ако нямате излишни 250 лева...

Arhont.K

Мнение от Arhont.K »

fetishlover написа:
20 Яну 2025, 20:16
bivalthatshit написа:
15 Яну 2025, 13:20
Също така искам да добавя, че съм бил на масаж при Ирина, не за строга господарка и определено останах разочарован. Твърде е прехвалена. Може би в доминацията се справя по-добре.
Не, не се справя по-добре, и категорично смятам, че е измамничка относно доминацията изобщо! Отидох за доминация, а тя ме набута в някакво изпълнение между масаж, псевдо доминация, простатен масаж, душене с крака (изобщо не съм го искал) и накрая с ръчно освобождаване. Но вместо 200 ми взе 250 лева, защото ми бъркала в гъза... А това не сме обсъждали предварително, и това че го пише в текста на обявата изобщо не прави нещата легитимни! Аз съм си виновен, че изобщо останах при нея, след като заподозрях още в началото, че нещата няма да са каквито очаквам. Получих абсурдното обяснение, че трябвало първо да ме "опознае" и после да пристъпи към доминацията... Добре, ама това "опознаване" колко ми струва на мен и защо изобщо не ми го каза ПРЕДВАРИТЕЛНО, и защо изобщо съм длъжен да плащам за подобни опознавания?? Ако ходите при нея изобщо, то изяснявайте категорично очакванията си, и напускайте незабавно и при най-малкия опит за импровизации! Освен ако нямате излишни 250 лева...
Трикове на алчна масажистка
Съчетани с номера от селска вечеринка
Това е нашата Иринка

(Малко лирично отклонение)

frykshaw

Мнение от frykshaw »

Някой бил ли е с една Елмаз-ка, която се изживява като строга господарка - иска 300 лева и няма терен, снимки не праща. Последния и акаунт е https://www.elmaz.com/zapoznanstva/scre ... id=6164127.

пакс

писинг

Мнение от пакс »

Препоръчайте някоя домина, която има наистина опит с писинг. Знам че едва ли не всяка предлага, но стедното ниво е кажи речи комично.

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️