Строга господарка

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
Xamstera
Level: 4 / 40+ поста

Re: Строга господарка

Мнение от Xamstera »

gwardo написа:
05 Яну 2025, 22:36
https://www.alo.bg/bdsm-stroga-gospodarka-9413723

Мнение от снощи. Исках да опитам нещо ново, в което не съм аз доминантния. Бях на косъм да се откажа, но в крайна сметка съм доволен от случилото се. Ще разкажа по-подробно, първи път ми е при строга господарка и не мога да дам обективна оценка от 1 до 10. Тепърва ще пробвам и други и ще разкажа.

Пиша по телеграм на момичето за снимки. Не е далеч от снимките, които прати, или не е тя, или са много бутнати и е много направена на тях. Прилича си, но не изглежда като себе си на снимките. Силиконови цици и джуки. Казвам, че ми е първи път и ако може да ми препоръча нещо начално. Пита пушач ли съм, харесвам ли крака. Казах, че не пуша, но крака харесвам много. Предложи да включим foot worship за +50. Склони ме за face sitting без дрехи +150. В крайна сметка 400 за час сме се разбрали за цялото.

Дава адрес след като сме се разбрали за час - на 5-те кьошета. Стигам 5 минути по-рано и ме шокира като иска да оправим парите на кеш терминал дето е точно на входа дето ми е дала. Веднага ми светна червената лампа. Казах и, че си тръгвам и каза, че ме разбира и пожела приятна вечер. Замислих се и предложих да платя 25% (100 лева) от парите на терминала и останалото, след като се уверя, че е реална. Съгласи се, влязох в някакво помещение с банкомат и трябваше да вкарам кеш и да сканирам някакъв QR код дето ми прати по телеграм. С някакви криптота, не успях да разбера. Но оправихме се с това, слезе да ми отвори и ми каза да доплатя и че може да вляза. Вкарах и още 300 на банкомата и се качваме с нея...

Самият престой беше около 2 часа. Към 20-30 минути разговор преди това да ме опознае, какво харесвам, да уточним как ще протече точно. Склони ме да се съглася на писинг и трябваше да слизам пак да вкарам още 100 лева. В крайна сметка размислих и не съм ползвал писинг, но не съм си искал парите обратно. Около 10 минути за баня. Беше постлала найлони на пода в хола, заради писинга, макар че не беше нужно. Седнала е на дивана и ми каза да застана на колене. Облизах лачените обувки с токчета. Нареди ми да ги сваля. Порадвах се на краката и. Сложи ме да легна на пода по корем и продължи с краката по лицето ми. После ми нареди да се съблека и седна върху главата ми с чорапогащника си. Накара ме да помоля да го събуе. Полизах и котето и задника. Тя редува ръчка и плюене по кура през това време. Попита готов ли съм за писинга, казах, че не съм сигурен и се обърна и ми пусна език в устата, но само веднъж и се обърна пак за face sitting. След около 50 минути от началото на сеанса ме свърши на турска и я опръсках по лицето. Имаше време за баня след това.

Бих повторил, но първо смятам да опитам и други да имам база за сравнение. Препоръчайте нещо за нов човек?
Пич, съдейки по предни твои коментари, ходиш при най-бюджетните компаньонки и най-скъпите масажистки :D . Не знам как ги мислиш нещата, иначе евала за смелостта, че си пробвал обява от подобен тип. Относно обявата, на мен сериозно ми мирише на измама, но явно все пак има някаква услуга. Също така всичко звучи добре, но много скъпа услуга и тази част с кеш терминала е много странна. Аз лично не бих дал пари по този начин, най-малкото тя като вземе парите, не може ли само да го вкара в този терминал. Съмнително…

idealo
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от idealo »

Пичове, не ви ли е страх, че може да ви запишат без да знаете и да ви пуснат в нета или да ви изнудват?

Avtor1

Мнение от Avtor1 »

В Пловдив има ли читава ?

manthing2
Level: 3 / 30+ поста
Level: 3 / 30+ поста

Мнение от manthing2 »

И аз търся някоя секси и разкрепостена главно за скат фуут фетиш и повръщане но е много трудно има една в Асеновград но нещо на снимката е с една маска и не мисля че ще ме на кефи,иначе в София съм бил при Диона два пъти и съм много доволен,при Рени ама на визия не е моята иначе е готина за други не се сещам

Ivailo85

Мнение от Ivailo85 »

Avtor1 написа:
08 Яну 2025, 11:55
За Пловдив домина Демона

koko78
Level: 8 / 80+ поста
Level: 8 / 80+ поста

Мнение от koko78 »

Avtor1 написа:
По добре в София

slivkata
Level: 1 / 10+ поста
Level: 1 / 10+ поста

Мнение от slivkata »

Ivailo85 написа:
08 Яну 2025, 22:14
Avtor1 написа:
За Пловдив домина Демона
Ама тя не е активна. Нещо се е покрила.

Steliyan1@

Мнение от Steliyan1@ »

Здравейте ,във Варна съм за няколко седмици ,някоя добра господарка за Варна да ми препоръчате ;)

Vasko96

Мнение от Vasko96 »

Много исках да се срещна с Domina ELIQ, но не си вдига телефона.
Когато обаче и писах в Уотсъп веднага отговори и искаше капаро. Офертира ме да си купя неин видеоклип и така съм щял да я видя реално, превдоха парите и йок клип. Ей така хвърлени на вятъра пари. Минаха дни, нито клип съм получил, а и тя спря да отговоря.
100%-ва измама. Подминавайте тази обява.
Жалко, много много жалко.

Pomorie1
Level: 5 / 50+ поста
Level: 5 / 50+ поста

Мнение от Pomorie1 »

Steliyan1@ написа:
11 Яну 2025, 13:03
Здравейте ,във Варна съм за няколко седмици ,някоя добра господарка за Варна да ми препоръчате ;)
Пробвай тази
https://www.alo.bg/strap-on-stroga-gosp ... 0%B0%D1%82

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️