Това са лични неща които не се обсъждат публично
Адам търси Адам
-
- Level: 10 / 100+ поста
Re: Адам търси Адам
Пиши на лично деMisterious написа: ↑04 Яну 2025, 13:57Това са лични неща които не се обсъждат публично![]()
-
- Level: 10 / 100+ поста
Може ли линк към този Теди?Pomorie1 написа: ↑04 Яну 2025, 08:05Несериозен е , не ми отговаря ,търся си и аз някой крос или транс за чукане, но скоро не съм намирал ,бил съм при Теди от гепиме но не му става, за пасивен също не му влизаши ,за свирки става ,имаше преди 5г един транс изкусител се пишеше бях един път и беше много хубаво, но изчезнаSpike_69 написа: ↑02 Яну 2025, 14:00За много години, колеги. Реших и аз да се включа, виждайки че се е създала темичка по един мой фетиш - нежни момченца, кросдресъри и прочие. То основно в България се намират в ГепиМе. Та от няколко дена си пиша с едно кросдресърче от София: https://www.gepime.com/profile/7865077
Кефи ме, адекватен ми се вижда, но друг колега от сайта ми спомена че трудно се навивал, на него му е духал в колата за набързо и се справял доста добре. Някой ако го е чукал да сподели.
Тези дни ще направя един обзор на кросдресърите в сайта, има попадения. Хубава година и по-малко връзване на тенекии желая на всички!
https://www.gepime.com/profile/6585628kickbg написа: ↑05 Яну 2025, 18:58Може ли линк към този Теди?Pomorie1 написа: ↑04 Яну 2025, 08:05Несериозен е , не ми отговаря ,търся си и аз някой крос или транс за чукане, но скоро не съм намирал ,бил съм при Теди от гепиме но не му става, за пасивен също не му влизаши ,за свирки става ,имаше преди 5г един транс изкусител се пишеше бях един път и беше много хубаво, но изчезнаSpike_69 написа: ↑02 Яну 2025, 14:00За много години, колеги. Реших и аз да се включа, виждайки че се е създала темичка по един мой фетиш - нежни момченца, кросдресъри и прочие. То основно в България се намират в ГепиМе. Та от няколко дена си пиша с едно кросдресърче от София: https://www.gepime.com/profile/7865077
Кефи ме, адекватен ми се вижда, но друг колега от сайта ми спомена че трудно се навивал, на него му е духал в колата за набързо и се справял доста добре. Някой ако го е чукал да сподели.
Тези дни ще направя един обзор на кросдресърите в сайта, има попадения. Хубава година и по-малко връзване на тенекии желая на всички!
Търся млад крос от Бургас и региона на лично !
Търсят се надарени, перверзни и разкрепостени младежи до 65 години от София. Финансово подпомагане на среща от моя страна.
Писах ти, но да е ясно и за останалите участници в дискусията - Плащам на ебливи надарени мъже да ме доминират и гаврят, с прости думи.
Търся нежен и пасивен мъж от Пловдив ако има интерес ?
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️