Адам търси Адам
-
- Level: 0 / Под 10 поста
Re: Адам търси Адам
Търся някой до 25 женствен и пасивен. Ако има да ми пише на лично за София. Аз съм на 39 натрениран.
-
- Level: 1 / 10+ поста
Видях че няма файда от излишни коментари накрая аз ще се пусна като пасивен някой да ме чука не съм го пробвал ще го пробвам с такъв какъвто има желание ще се обезкосмя от а до я ще сложа прашки търся нежен мъжкар заможен за еднократна среща и то в евро
Несериозен е , не ми отговаря ,търся си и аз някой крос или транс за чукане, но скоро не съм намирал ,бил съм при Теди от гепиме но не му става, за пасивен също не му влизаши ,за свирки става ,имаше преди 5г един транс изкусител се пишеше бях един път и беше много хубаво, но изчезнаSpike_69 написа: ↑02 Яну 2025, 14:00За много години, колеги. Реших и аз да се включа, виждайки че се е създала темичка по един мой фетиш - нежни момченца, кросдресъри и прочие. То основно в България се намират в ГепиМе. Та от няколко дена си пиша с едно кросдресърче от София: https://www.gepime.com/profile/7865077
Кефи ме, адекватен ми се вижда, но друг колега от сайта ми спомена че трудно се навивал, на него му е духал в колата за набързо и се справял доста добре. Някой ако го е чукал да сподели.
Тези дни ще направя един обзор на кросдресърите в сайта, има попадения. Хубава година и по-малко връзване на тенекии желая на всички!
-
- Level: 1 / 10+ поста
Тегаво е да намериш истински кросдресър в БГ, някак си това е още тема табу тук. Много си обуват по едни прашки и решават, че това е кросдресинг. Има и някои добри попадения, но комуникацията е трудна с тях и в крайна сметка нещата се извъртат към пари и спонсорство. В западните общества, където по принцип са си много по-разкрепостени от нас, най-вече по UK, Франция и Германия има много кросдресъри от всякакви възрасти, имат си общества и групи, излизат си, събират се и се праскат само за кеф, тук сме много назад.
-
- Level: 10 / 100+ поста
Аз търся готин масажист от Бургас)
Тоест, искаш един безплатен масаж, пък ако може и да се накефиш на масажиста , така ли?
-
Misterious написа: ↑04 Яну 2025, 12:33Безплатен обяд няма ! Това ми е ясно!
Предимно търся нормален младеж който умее масаж а ако има екстри това вече може да се обсъди допълнително!!
Какви екстри?
-
Това зависи от масажиста!Yory написа: ↑04 Яну 2025, 12:39Misterious написа: ↑04 Яну 2025, 12:33Безплатен обяд няма ! Това ми е ясно!
Предимно търся нормален младеж който умее масаж а ако има екстри това вече може да се обсъди допълнително!!
Какви екстри?
Пасивни екстри или активни?Misterious написа: ↑04 Яну 2025, 12:46Това зависи от масажиста!Yory написа: ↑04 Яну 2025, 12:39Misterious написа: ↑04 Яну 2025, 12:33
Безплатен обяд няма ! Това ми е ясно!
Какви екстри?
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️