Адам търси Адам

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
zenmen
Level: 13 / 130+ поста

Re: Адам търси Адам

Мнение от zenmen »

zhekov написа:
16 Дек 2024, 17:08
Идвам от софийските компаньонки.
Замислих се, в high-end се питат за некви известни моделки и някакви подобни, та ми е интересно дали и при вас има някакви такива :D някой боцкал ли е някой известен :D от любопитство питам, нямам намерение да пробвам
Айде, айде, “само минавам”, а? :D
Ако търсиш Е. Минчев - често съм го засичал в района на докторската. Ще се ориентираш по блясъка на брутално черното катинарче. Чак синее ако се вгледаш.
Ноо с него се мотае едно 20 г. момченце, така че не знам дали имаш шанс, но ще се радвам да разкажеш. :D

Аватар
varnenski
Level: 2 / 20+ поста
Level: 2 / 20+ поста

Мнение от varnenski »

Търся бисекс младеж от Варна.

Jordanabruna19
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от Jordanabruna19 »

Viktorr написа:
19 Дек 2024, 11:59
Търся си сериозен активен доста надарен мъж с който заедно да се забавляваме. Преди години попаднах на такъв човек, но за съжаление му отказах заради размера му, но сега много ми се иска да открия някой мъж, който да е с голям член. просто исках да споделя това нещо,
Отказал си поради това, че е бил надарен ли!? Или обратното!

zhekov

Мнение от zhekov »

zenmen написа:
19 Дек 2024, 22:25
zhekov написа:
16 Дек 2024, 17:08
Идвам от софийските компаньонки.
Замислих се, в high-end се питат за некви известни моделки и някакви подобни, та ми е интересно дали и при вас има някакви такива :D някой боцкал ли е някой известен :D от любопитство питам, нямам намерение да пробвам
Айде, айде, “само минавам”, а? :D
Ако търсиш Е. Минчев - често съм го засичал в района на докторската. Ще се ориентираш по блясъка на брутално черното катинарче. Чак синее ако се вгледаш.
Ноо с него се мотае едно 20 г. момченце, така че не знам дали имаш шанс, но ще се радвам да разкажеш. :D
:D xaxaxa може да съм му стар вече, доста над 20 съм, след 3 години мога да кажа, че на 20 съм бил преди 20 години :D
Колеги ,тоя дребен вехт звяр дали сте го чекнали отзад ?! 😀

Колеги някой давал ли е мляко на това коте

Колега, къде горе долу е терена?

Мн си смотан

mercedesxxx

Мнение от mercedesxxx »

sylverman написа:
18 Дек 2024, 13:37
Здравейте.Нормален млад мъж на 40 години съм от Варна.Имам приятелка с която все още не живеем заедно ,но предстои това да се случи.Преди 2 3 месеца си бях купил вибратор с ,който започнах да се стимулирам анално.Харесва ми възбужда ме.Мисля ,че настъпи момента в който искам да пробвам с човек от моя пол.По рано ме беше гнус не бях сигурен ,че го искам ,но сега смея да твърдя ,че го искам.Имам желание да се видя с някой от района с който да го направим и за в бъдеще евентуално мога да бъда неговото курве,ако ми хареса.
Здрасти дай на лс

Potrebitelq
Level: 1 / 10+ поста
Level: 1 / 10+ поста

Мнение от Potrebitelq »

Здравейте търся си крос женствен да е пасивен да е обезкосмен пътувам в цяла българия цената не е от значение..

Lubimko

Мнение от Lubimko »

Ivo35 написа:
10 Дек 2024, 09:38
Който иска да се включи ще правя група в Телеграм,за бърза и лесна комуникация.timomax99 потърсете ме или пишете тук лично.
Включи и мен,ако може.

kickbg

Мнение от kickbg »

Преди време бях ебал https://www.gepime.com/profile/6817240 Много готин пасивен. Държи на ебане, целува се, гушка се, не си гледа часовника, но проблема е че е надул цената. Анален + масаж, свирки ми взе тогава 80 лева, а сега иска 150...

sando255

Мнение от sando255 »

Здравейте хора,

За мен мога да кажа, че съм би. Преди години съм имал малко заигравки. Никога не съм го поемал анално, само взаимни свирки. Търся си някой сериозен за забавления като ми се иска да пробвам някой да ми го сложи, а и обратното. Става дума за София.

Spike_69

Мнение от Spike_69 »

За много години, колеги. Реших и аз да се включа, виждайки че се е създала темичка по един мой фетиш - нежни момченца, кросдресъри и прочие. То основно в България се намират в ГепиМе. Та от няколко дена си пиша с едно кросдресърче от София: https://www.gepime.com/profile/7865077
Кефи ме, адекватен ми се вижда, но друг колега от сайта ми спомена че трудно се навивал, на него му е духал в колата за набързо и се справял доста добре. Някой ако го е чукал да сподели.
Тези дни ще направя един обзор на кросдресърите в сайта, има попадения. Хубава година и по-малко връзване на тенекии желая на всички!

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️