Адам търси Адам
Адам търси Адам
За да отговорим на всички вкусове, пускаме и една такава тема, да видим какъв ще е интереса. 

Re: Адам търси Адам
Огромен интерес ще има. Толкова много ги има че тежат на земята.
Колеги търси се за едно приятелче на 30г българин някой хетеро мъж който иска да пробва с женствено момче,за повече информация и контакт пишете на лично.
А за двойки кога???
-
- Level: 0 / Под 10 поста
Здравейте, на 25 години съм, не съм ползвал никога услуги на компаньонки, но съм бил интимен с мъж около 10 пъти съм се виждал с мъже за секс. Не знам дали коментара ми е по темата, ако не е, нека модератор да го изтрие.
Ползвал съм преди години платени, впечатленията ми са, че най-добро отношение съм получавал от младежи, които го практикуват за кратко и са обшо взето (полу)аматьори. Разбира се има и изключения. Напр. имаше един с ник Санде или подобно в Овча купел Не особено надарен, но чукаше страхотно! Него конкретно съм го запомнил. Знам че с това си вадеше хляба и добре му се получаваше Не знам практикува ли още.
Иначе предимно срещаш озлобени, крайно цинични, по мизерни квартири, дори некъпани и миризливи муфтаджии, които само гледат да извъртят някои номер. Имаше и такива, които бият и гледат да те оберат. Аз съм по-едричък и респектиращ, та не им се е получавало, но знам за човек, когото го бяха били. Поръчал си групов, а вместо това...
На мен един циганин се пробва са вдига скандал и да вика, разчитайки, че ще се изплаша да не чуят съседите и ще му дам повече пари. Е, не се получи. Но е показателно.
Разбира се, предполагам масово срещат некоректни клиенти, щото в тая сфера е пълно с чекиджии и такива, дето им се иска, но не им стиска. За мъжки секс си трябват дупе и кохонес - буквално и преносно
.
И както винаги, най-добра подобна услуга съм получавал в чужбина.
Та след всичкото това, ще се радвам, ако някой тук препоръча чистоплътен и коректен активен мъж в София. Ако може и да си кажеш две приказки с него преди и след - още по-добре.
P.S. И още нещо. Силно се надявам тая тема, да не се превърне в табло за обяви! Не мисля, че това и е целта. Ще е добре да има място, където да се споделят ревюта и впечатления, за обяви си има достатъчно места в нета. Пиша го щото гледам по-горе вече се почна
Иначе предимно срещаш озлобени, крайно цинични, по мизерни квартири, дори некъпани и миризливи муфтаджии, които само гледат да извъртят някои номер. Имаше и такива, които бият и гледат да те оберат. Аз съм по-едричък и респектиращ, та не им се е получавало, но знам за човек, когото го бяха били. Поръчал си групов, а вместо това...
На мен един циганин се пробва са вдига скандал и да вика, разчитайки, че ще се изплаша да не чуят съседите и ще му дам повече пари. Е, не се получи. Но е показателно.
Разбира се, предполагам масово срещат некоректни клиенти, щото в тая сфера е пълно с чекиджии и такива, дето им се иска, но не им стиска. За мъжки секс си трябват дупе и кохонес - буквално и преносно

И както винаги, най-добра подобна услуга съм получавал в чужбина.
Та след всичкото това, ще се радвам, ако някой тук препоръча чистоплътен и коректен активен мъж в София. Ако може и да си кажеш две приказки с него преди и след - още по-добре.
P.S. И още нещо. Силно се надявам тая тема, да не се превърне в табло за обяви! Не мисля, че това и е целта. Ще е добре да има място, където да се споделят ревюта и впечатления, за обяви си има достатъчно места в нета. Пиша го щото гледам по-горе вече се почна
Аз си мисля, че тази тема е обща, не само за платени услуги! Аз лично в гепиме съм имал добри попадания, имах един нежничък много добри свирки правеше, даже предпочитам някой феминизиран не профи гей от колкото платените трански 

Може би аз съм провокаторът за тази тема xzone може да каже, но не това е въпросът. По-рано тази вечер писах в темата за най-добрия анал и о чудо, най-добрия анален секс който бях правил беше с един мъж от ВТ, има обява така го намерих и аз една вечер докато си търсех курва, но попадах само на такива с претенции и високи финансови изисквания. Гъз пол нема си казах и реших да потърся на другия бряг. Този човек ми направи най-яката свирка и за секунда не измрънка докато му го набивах, даже обратно стараеше се да ми е приятно на мен. Та от тогава съм го търсил няколко пъти, дори веднъж за тройка с един приятел. Писах в онзи коментар, ще го напиша и тук. Плюсове - държи на яко чукане и големи пишки, чистоплътен, старае се да се почувстваш добре, пробвал съм го за без кондом - не дава, което за мен е добър знак. Минуси - няма терен и ако не си му редовен няма да дойде на твой терен, свободен е само вечер. За любопитните https://adamieva.info/obiava-4790171/duham-i-se-chukam
Чукам на дърво да не чукам дърво
https://www.alo.bg/razmer-xxl-22-sm-i-debel-9330097
Тук някой играл ли е?
Тук някой играл ли е?
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️