Временни прекъсвания в работата на сайта

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Аватар
xzone
Site Admin

Re: Временни прекъсвания в работата на сайта

Мнение от xzone »

MalMuk написа:
01 Дек 2024, 10:22
FLASH76 написа:
01 Дек 2024, 08:52
Someone написа:
10 Ное 2024, 14:59
Тъй като постването на акаунти и снимки от социалните медии е забранено, може би няма да е лоша идея да се направи ВИП канал срещу заплащане ,в който да могат да се публикуват и да се обменят мнения за момичета
Те половината които влизат в сайта са сводници и самите момичета. Никой от тях няма да плати.
Въпроса е ако се направи ВИП чат примерно,как ще се отсеят сводниците и курвите.Може би със препоръка че не е един или една от тях.
Ако се направи ВИП чат и се пише само от колеги и споделяме мнения,снимки,телефони ще се раздвижи сайта.някакъв абонамент от 10-15-20лв на месец са нищо.
Аз не посещавам никоя преди да съм я проверил тук. Съответно докато не работи форума не ходя никъде. Ако има повече като мен оборота им по това време ще падне и е много вероятно да се включат и те в подпомагането на форума. :D
:D :D Това беше добро....

trycho
Level: 4 / 40+ поста
Level: 4 / 40+ поста

Мнение от trycho »

Защо като за начало не спрете да се вижда съдържанието на форума ако не си се логнал?
Гостите винаги са поне 10 пъти повече от регистрираните. Ясно е че има регистрирани дето не се логват само за да прегледат какво ново пише, но със сигурност има и много такива които само четат без регистрация.

Аватар
xzone
Site Admin

Мнение от xzone »

trycho написа:
06 Дек 2024, 00:59
Защо като за начало не спрете да се вижда съдържанието на форума ако не си се логнал?
Гостите винаги са поне 10 пъти повече от регистрираните. Ясно е че има регистрирани дето не се логват само за да прегледат какво ново пише, но със сигурност има и много такива които само четат без регистрация.
Ами реално няма много значение - това няма да промени много нито прихода от реклами нито трафика. А и когато е отключен се индексира по-добре от търсачките и по-лесно се намира.

Bulgarin123
Level: 8 / 80+ поста

Мнение от Bulgarin123 »

Здравейте,

Предлагам по-сериозните потребители от форума да се съберем и да платим необходимата сума за хостинга. Крайно несериозно е форума да работи само 10 дни 24/7, в следващите 10 само преди обяд и последните 10 дни в месеца въобще да не работи. Всеки редовен клиент на курвите дава по 15 к годишно да си прави кефа, един хостинг ли ще ни бутне да обменяме инфо от което всеки има нужда. Предлагам и да се заключи за потребители без регистрация, както са гепиме, сиикинг и подобни сайтове, така посещенията ще бъдат от една идея по-сериозни хора. Форума може да се превърне в машина за пари за модераторите, ако въведат такса за ползване, дори и символична да е.

alfonso
Level: 6 / 60+ поста
Level: 6 / 60+ поста

Мнение от alfonso »

Bulgarin123 написа:
29 Дек 2024, 22:30
Здравейте,

Предлагам по-сериозните потребители от форума да се съберем и да платим необходимата сума за хостинга. Крайно несериозно е форума да работи само 10 дни 24/7, в следващите 10 само преди обяд и последните 10 дни в месеца въобще да не работи. Всеки редовен клиент на курвите дава по 15 к годишно да си прави кефа, един хостинг ли ще ни бутне да обменяме инфо от което всеки има нужда. Предлагам и да се заключи за потребители без регистрация, както са гепиме, сиикинг и подобни сайтове, така посещенията ще бъдат от една идея по-сериозни хора. Форума може да се превърне в машина за пари за модераторите, ако въведат такса за ползване, дори и символична да е.
Съгласен
Чакам инфо на лично как да стане

bateshefe

Мнение от bateshefe »

Преди всичко искам само за мен ли не работят линковете за дарения - дава ми че организацията "в момента не отговаря на условията за получаване на дарения"

anonim0us
Level: 0 / Под 10 поста
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от anonim0us »

Bulgarin123 написа:
Здравейте,

Няколко пъти бях писал на админа, че мога да му предложа хостинг за без пари, но отговор не получих...

cukcukcuk
Level: 13 / 130+ поста
Level: 13 / 130+ поста

Мнение от cukcukcuk »

anonim0us написа:
01 Фев 2025, 22:01
Bulgarin123 написа:
Здравейте,

Няколко пъти бях писал на админа, че мога да му предложа хостинг за без пари, но отговор не получих...
Аз пък попитах колко пък да е месечно тази сума, отговор не получих. Запознат съм с цените за хостинг, за каква сума става дума все пак?

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️