След като така ценният форум на data.bg отиде в небитието, с него умря и една доста голяма база данни от мнения и оценки за много от ескорт момичетата на пазара. Нека с общи усилия да възродим тази база данни и да предпазим много от нас от грешки!😁
Тъй като постването на акаунти и снимки от социалните медии е забранено, може би няма да е лоша идея да се направи ВИП канал срещу заплащане ,в който да могат да се публикуват и да се обменят мнения за момичета
Те половината които влизат в сайта са сводници и самите момичета. Никой от тях няма да плати.
Въпроса е ако се направи ВИП чат примерно,как ще се отсеят сводниците и курвите.Може би със препоръка че не е един или една от тях.
Ако се направи ВИП чат и се пише само от колеги и споделяме мнения,снимки,телефони ще се раздвижи сайта.някакъв абонамент от 10-15-20лв на месец са нищо.
Аз не посещавам никоя преди да съм я проверил тук. Съответно докато не работи форума не ходя никъде. Ако има повече като мен оборота им по това време ще падне и е много вероятно да се включат и те в подпомагането на форума.
Защо като за начало не спрете да се вижда съдържанието на форума ако не си се логнал?
Гостите винаги са поне 10 пъти повече от регистрираните. Ясно е че има регистрирани дето не се логват само за да прегледат какво ново пише, но със сигурност има и много такива които само четат без регистрация.
Защо като за начало не спрете да се вижда съдържанието на форума ако не си се логнал?
Гостите винаги са поне 10 пъти повече от регистрираните. Ясно е че има регистрирани дето не се логват само за да прегледат какво ново пише, но със сигурност има и много такива които само четат без регистрация.
Ами реално няма много значение - това няма да промени много нито прихода от реклами нито трафика. А и когато е отключен се индексира по-добре от търсачките и по-лесно се намира.
Предлагам по-сериозните потребители от форума да се съберем и да платим необходимата сума за хостинга. Крайно несериозно е форума да работи само 10 дни 24/7, в следващите 10 само преди обяд и последните 10 дни в месеца въобще да не работи. Всеки редовен клиент на курвите дава по 15 к годишно да си прави кефа, един хостинг ли ще ни бутне да обменяме инфо от което всеки има нужда. Предлагам и да се заключи за потребители без регистрация, както са гепиме, сиикинг и подобни сайтове, така посещенията ще бъдат от една идея по-сериозни хора. Форума може да се превърне в машина за пари за модераторите, ако въведат такса за ползване, дори и символична да е.
Предлагам по-сериозните потребители от форума да се съберем и да платим необходимата сума за хостинга. Крайно несериозно е форума да работи само 10 дни 24/7, в следващите 10 само преди обяд и последните 10 дни в месеца въобще да не работи. Всеки редовен клиент на курвите дава по 15 к годишно да си прави кефа, един хостинг ли ще ни бутне да обменяме инфо от което всеки има нужда. Предлагам и да се заключи за потребители без регистрация, както са гепиме, сиикинг и подобни сайтове, така посещенията ще бъдат от една идея по-сериозни хора. Форума може да се превърне в машина за пари за модераторите, ако въведат такса за ползване, дори и символична да е.
Преди всичко искам само за мен ли не работят линковете за дарения - дава ми че организацията "в момента не отговаря на условията за получаване на дарения"
Няколко пъти бях писал на админа, че мога да му предложа хостинг за без пари, но отговор не получих...
Няколко пъти бях писал на админа, че мога да му предложа хостинг за без пари, но отговор не получих...
Аз пък попитах колко пък да е месечно тази сума, отговор не получих. Запознат съм с цените за хостинг, за каква сума става дума все пак?