Временни прекъсвания в работата на сайта

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Аватар
xzone
Site Admin

Re: Временни прекъсвания в работата на сайта

Мнение от xzone »

Здравейте,

В отговор на последните мнения - и аз мисля, че с “абонаменти” само ще се скапе форума.

Мислили сме някакъв опционален “ВИП” пакет, който да дава някаква екстра, за който иска да подкрепи форума, но и там има някакви съображения.

Иначе да, качихме малко нивото на реклами на сайта, но понеже сайта е със сексуална насоченост, много малко от рекламите св показват и приходите са нищожни.

Преди един-два дни сложих подканващо съобщение да се кликва на рекламите, така поне може да се съберат някакви пари от самия трафик, та да видим ефекта. :)

Tilty
Level: 0 / Под 10 поста
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от Tilty »

Здравейте,

Абонамент със сигурност ще отдръпне много хора, включително мен, защото тези които са склонни да го платят ще потърсят допълнителна стойност, а тя трябва да дойде от тях самите :)
По скоро си мисля за Револют акаунт или сметка чрез които да се набират средства целево- кой колкото иска дава. А ако проблем е дискретността - блокчейн портфейл. Сега колегите ще кажат “блокчейн-млокчейн, кой ще пусне пари” - ясно е че процентът на хората, ползващи сайта, които знаят как работи е малък, а на тези които имат е още по-малък, но вярвам че ще се събере сума :D Успех!

Аватар
xzone
Site Admin

Мнение от xzone »

Tilty написа:
09 Ное 2024, 07:59
Здравейте,

Абонамент със сигурност ще отдръпне много хора, включително мен, защото тези които са склонни да го платят ще потърсят допълнителна стойност, а тя трябва да дойде от тях самите :)
По скоро си мисля за Револют акаунт или сметка чрез които да се набират средства целево- кой колкото иска дава. А ако проблем е дискретността - блокчейн портфейл. Сега колегите ще кажат “блокчейн-млокчейн, кой ще пусне пари” - ясно е че процентът на хората, ползващи сайта, които знаят как работи е малък, а на тези които имат е още по-малък, но вярвам че ще се събере сума :D Успех!
Криптото е първото, за което се сетих от към дискретност, има даже долу оставени портфейли, но никой не ги ползвал до сега... хаха

Someone
Level: 4 / 40+ поста

Мнение от Someone »

Тъй като постването на акаунти и снимки от социалните медии е забранено, може би няма да е лоша идея да се направи ВИП канал срещу заплащане ,в който да могат да се публикуват и да се обменят мнения за момичета

FLASH76
Level: 11 / 110+ поста
Level: 11 / 110+ поста

Мнение от FLASH76 »

Someone написа:
10 Ное 2024, 14:59
Тъй като постването на акаунти и снимки от социалните медии е забранено, може би няма да е лоша идея да се направи ВИП канал срещу заплащане ,в който да могат да се публикуват и да се обменят мнения за момичета
Те половината които влизат в сайта са сводници и самите момичета. Никой от тях няма да плати.
Въпроса е ако се направи ВИП чат примерно,как ще се отсеят сводниците и курвите.Може би със препоръка че не е един или една от тях.
Ако се направи ВИП чат и се пише само от колеги и споделяме мнения,снимки,телефони ще се раздвижи сайта.някакъв абонамент от 10-15-20лв на месец са нищо.

MalMuk

Мнение от MalMuk »

FLASH76 написа:
01 Дек 2024, 08:52
Someone написа:
Те половината които влизат в сайта са сводници и самите момичета. Никой от тях няма да плати.
Въпроса е ако се направи ВИП чат примерно,как ще се отсеят сводниците и курвите.Може би със препоръка че не е един или една от тях.
Ако се направи ВИП чат и се пише само от колеги и споделяме мнения,снимки,телефони ще се раздвижи сайта.някакъв абонамент от 10-15-20лв на месец са нищо.
Аз не посещавам никоя преди да съм я проверил тук. Съответно докато не работи форума не ходя никъде. Ако има повече като мен оборота им по това време ще падне и е много вероятно да се включат и те в подпомагането на форума. :D

joooooojo
Level: 8 / 80+ поста
Level: 8 / 80+ поста

Мнение от joooooojo »

Защо даренията Чрез PayPal не работят ? От известно време се пробвам е нямам успех!

This organization is currently ineligible to receive donations.

cukcukcuk
Level: 13 / 130+ поста

Мнение от cukcukcuk »

Здравейте пичове! Някой може ли да каже колко пари трябват месечно, за да заработи форума на 100%?

dokolenkov
Level: 5 / 50+ поста
Level: 5 / 50+ поста

Мнение от dokolenkov »

FLASH76 написа:
Someone написа:
То и оня, Бай Ганьо - Дискорд Админ, така си мислеше и сега си стои сам в дискорда и си клати топките.

Malfurion

Мнение от Malfurion »

MalMuk написа:
01 Дек 2024, 10:22
FLASH76 написа:
Someone написа:
Аз не посещавам никоя преди да съм я проверил тук. Съответно докато не работи форума не ходя никъде. Ако има повече като мен оборота им по това време ще падне и е много вероятно да се включат и те в подпомагането на форума. :D
Абсолютно съм съгласен, без проверка е риск печели/риск губи :D :lol:

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️