След като така ценният форум на data.bg отиде в небитието, с него умря и една доста голяма база данни от мнения и оценки за много от ескорт момичетата на пазара. Нека с общи усилия да възродим тази база данни и да предпазим много от нас от грешки!😁
Вариантът с easy pay изглежда да е най-дискретен.
Повечето от нас биха си платили достъпа, а и по този начин малко или много ще се отсеят зяпачите.
И от кой се криете та да не се види, на кой ще се плаща ?
Да се направи платено - с регистрацията - 20 лв такса
После в зависимо от достъпа - мин 20 лв месечно
Уж всеки дава по стотици лева за масажи…. та 20 лв/ месец не мисля , че ше са проблем
Да бе... 20лв.... 100 не искаш ли?
Кой ще ти плаща такива пари?
Таксите трябва да са символични!
То сега без такси, че малко хора пишат...повечето само черпят информация на готово...
Пък ако стане платено масово ще намалеят посещенията и още повече писането тук. И малкото, които си плащат ще се откажат, защото информацията ще е още по-бедна от сега!
Когато беше не активен сайта, реших да посетя другия форум " най великият форум УЖ за тези услуги" евала на пичовете там има няма 3 потребителя, умрях от смях! Нищо полезно не видях, няма дори да коментирам че нямат и модератори. С две думи оцених колко добре е направен Коври. За мен си съм оценил че мнение което да е това е находка и да е така трудна работа, но коя е греда има невероятна точност в Коври.
10 -20 лв на месец са жълти пари, една крайпътна свирка е толкова. Безплатен обяд няма. Въпросът за мен лично е как процеса да е напълно дискретен. Да ще има хора които няма да искат да плащат.
Ако е така да се изтрие малко от спама, за да може поне да се четат старите неща и да се направи нова тема за София. Слага се коментар в старата тема, че там вече не се пише и готово.
Вие, ненаситници такива, направо сте изгърмели базата..... явно не се е очаквало една тема да има 16 милиона преглеждания и базата е цъфнала като обработен задник.
Нападайте!
PS: Обмислям EasyPay варианта, може да го пробваме как работи, до тогава е възможно в последните 1-2 дни на месеца да има някакво прекъсване. От хостинга се оплакват, че пръскате и техните задници.
Вие, ненаситници такива, направо сте изгърмели базата..... явно не се е очаквало една тема да има 16 милиона преглеждания и базата е цъфнала като обработен задник.
Нападайте!
PS: Обмислям EasyPay варианта, може да го пробваме как работи, до тогава е възможно в последните 1-2 дни на месеца да има някакво прекъсване. От хостинга се оплакват, че пръскате и техните задници.
Добре, че го оправихте, има къде да се пише.
Иначе голям трафик, ей, голямо чудо и то във форум където съобщенията са текстови формат.
Между другото как ще се оправи SQL базата откъм заявки, ако си платим независимо как?Да изясним какъв ще е ефекта и да действаме.
Иначе пръснахме им гъзовете на всички звучи удовлетворително, ама за друго сме се събрали.