Временни прекъсвания в работата на сайта

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Аватар
xzone
Site Admin

Временни прекъсвания в работата на сайта

Мнение от xzone »

Здравейте,

Заради вас, ненаситници такива, сайта от време на време си преизпълва квотата на хостинг-а за месеца.

Преди време сайта беше преместен на най-високия абонамент като хостинг и въпреки това, отново стигаме лимита. Лошото е, че следващата стъпка в хостинг услугите е около 3 пъти по-скъпа от сегашната.

Правя някакви магии, за да намалим квотата, но не дава много резултати за сега, та ще трябва да помисля какво може да се направи.

Както знаете, този сайт се движи почти изцяло про-боно, като рекламите едвам покриват половината хостинг, понеже повечето страници са (без изненада) със сексуално съдържание и почти не генерират приходи.
Може да сте забелязали, че е покачено нивото на реклама по сайта, но това е за да се вдигне малко прихода от реклама.

За това ще се радваме да пускате по някоя стотинка в каналите за дарения, да може поне да си избива разходите. :D

Може би за в бъдеще ще е добре да се измислят някакви начини всеки да може да подкрепи сайта и да получи нещо в замяна, но това е все още в зародиш.

Наслука!

Mr.Z
Level: 13 / 130+ поста
Обратна връзка:

Re: Временни прекъсвания в работата на сайта

Мнение от Mr.Z »

Тука не са много хората които ще дадът пари
Трябва нещо да се измисли в насока жени , понеже всеки от нас дава луди пари за компаньонки , но колко са тези които ще преведът например 1 лв (таксата за прервода ще е по скъпа от сумата , а и кой ще си даде банковата сметка , дискретноста е от значение )
Или нещо от рода на смс да е , от това което виждам има 12693 потребителя , ако 30 процента са активните и редовните то това прави малко над 3000 човека
Колко пари трябват за този хостинг на месец

Аватар
xzone
Site Admin

Мнение от xzone »

По принцип опциите, които са оставени в момента са до някъде дискретни - в PayPal не се вижда някаква информация, пък за криптото да не говорим. Ще помисля за някакви по-сигурни/анонимни решения.

Mr.Z
Обратна връзка:

Мнение от Mr.Z »

В такъв случай , форума да стане недостъпен без абонамент, така и компаньонките ще трябва да плащат за да четът и пишат , а те според мен ще плащат и най достъпния начин за плащане и достатъчно дискретен е метода на гепи
Отиваш на изипей диктуваш кода и ти излиза сумата , няма такси , не пише за къде е , всичко е точно а може и да добавиш и други опции за да има избор
На мен лично изпей най ми допада , предполагам и на други също
Плащането да има опции , месечен абонамент , за 6 месеца и за година , иначе с месечен абонамент ще забравяме и като се прибереш , изненада ;) няма форум
Аз например нямам пей пал , нито пък ще тръгна да си правя , но с код на изипей ще платя

Malfurion

Мнение от Malfurion »

Mr.Z написа:
30 Май 2024, 05:57
В такъв случай , форума да стане недостъпен без абонамент, така и компаньонките ще трябва да плащат за да четът и пишат , а те според мен ще плащат и най достъпния начин за плащане и достатъчно дискретен е метода на гепи
Отиваш на изипей диктуваш кода и ти излиза сумата , няма такси , не пише за къде е , всичко е точно а може и да добавиш и други опции за да има избор
На мен лично изпей най ми допада , предполагам и на други също
Плащането да има опции , месечен абонамент , за 6 месеца и за година , иначе с месечен абонамент ще забравяме и като се прибереш , изненада ;) няма форум
Аз например нямам пей пал , нито пък ще тръгна да си правя , но с код на изипей ще платя
И аз подкрепям този метод, защото използвам easy pay за сайтове за залагания, както за зареждане на акаунт, така и за изтегляне на печалба.

Energan
Level: 7 / 70+ поста
Level: 7 / 70+ поста

Мнение от Energan »

Всички ще си платим таксата Аз лично бих подкрепил такава опция подобна на Гепиме или нещо да е през телефона- но със карта свързано. Знам и чужденци да влизат и четат, но са на различни от българските ГСМ доставчици. Всеки от нас си има лична банкова карта и извлечетия само и единствено на вас се предоставят(титуляра). Телефонна разпечатка всеки от групата телефонни абонати може да получи.. Трудът, трябва да бъде възнаграден!

Mr.Big
Level: 0 / Под 10 поста
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от Mr.Big »

Вариантът с easy pay изглежда да е най-дискретен.
Повечето от нас биха си платили достъпа, а и по този начин малко или много ще се отсеят зяпачите.

trevicha

Мнение от trevicha »

+1 easy pay
Пишете телефонните номера.

alfonso
Level: 6 / 60+ поста
Level: 6 / 60+ поста

Мнение от alfonso »

Mr.Big написа:
31 Май 2024, 22:57
Повечето от нас биха си платили достъпа, а и по този начин малко или много ще се отсеят зяпачите.
И от кой се криете та да не се види, на кой ще се плаща ?
Да се направи платено - с регистрацията - 20 лв такса
После в зависимо от достъпа - мин 20 лв месечно
Уж всеки дава по стотици лева за масажи…. та 20 лв/ месец не мисля , че ше са проблем

SexDiamond
Level: 5 / 50+ поста
Level: 5 / 50+ поста

Мнение от SexDiamond »

alfonso написа:
16 Юни 2024, 07:58
Mr.Big написа:
31 Май 2024, 22:57
И от кой се криете та да не се види, на кой ще се плаща ?
Да се направи платено - с регистрацията - 20 лв такса
После в зависимо от достъпа - мин 20 лв месечно
Уж всеки дава по стотици лева за масажи…. та 20 лв/ месец не мисля , че ше са проблем

Да бе... 20лв.... 100 не искаш ли?
Кой ще ти плаща такива пари?
Таксите трябва да са символични!
То сега без такси, че малко хора пишат...повечето само черпят информация на готово...
Пък ако стане платено масово ще намалеят посещенията и още повече писането тук. И малкото, които си плащат ще се откажат, защото информацията ще е още по-бедна от сега!

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️