Афродизиаци

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
Nobodies
Level: 4 / 40+ поста
Level: 4 / 40+ поста

Re: Афродизиаци

Мнение от Nobodies »

Misho18 написа:
22 Яну 2025, 22:04
Dimi78 написа:
21 Яну 2025, 20:08
daswelt написа:
21 Яну 2025, 18:02
Здравейте,

Имам следният въпрос, макар, че рових назад не успях да намеря нищо по темата.

Проблеми с ерекцията нямам, но като съм с нова жена, първите пъти го взимам, за да се представя по-добре и да нямам притеснения и от време на време ползвам това : Възбуждащ мед с билки Sexwell Honey : https://sexwell.bg/bg/vzbuzhdasch-med-s ... honey.html

Действа ми много, много добре, твърд ми е на макс, 20 минути след приема и веднага мога да продължа за втори тек. Не съм усетил никакви негативни ефекти, аз съм го ползвал поне 20 пъти.

Въпросът ми е следният, чета му съставките и гледам, че в тези 20 грама има основно мед?! Малко бабини зъби, женшен, червен пипер и други незначителни билки.... Говорих няколко пъти с продавачите, уверяват ме, че нямало химия, ама нещо не им вярвам? Вие, какво мислите?

Вместо да набивам 10лв за мед, по-добре да си взема направо бабини зъби, ако тя е основната съставка? Или има шанс да слагат минимална дози синделафин? Мисля, че ги произвеждат в Турция. Какво ви е мнението?
Същото като на Маджуна и на Мравката!!!
По добре направо Виагра че по евтино излиза!
Според мен е малко според случая за маджуна,защото в Румъния е сертифициран от Министерството на земеделието и храните като натурален продукт......дори и да има нещо то е в минимални количества......едва ли една кафена лъжичка ще съдържа 50или100 мг силфенидил...... преди време продаваха едни таблекти UP ,,, активното вещество беше икарин и трибулус....човече ставаше ми по цял ден от въздухаа 😂😂😂 а от маджуна си слагам грахово зрънце на пръста и правя по 3тека.....но и психическата нагласа играе водеща роля .
Това с граховото зрънце е интересна идея, ще пробвам.
Определено влияе на психиката и започваш да чувстваш несигурност, ако не си взел.
Взимам вече година, като правя паузи - на 3 приема, правя 2 пауза, не виждам странични ефекти освен, че ми бъркаше в началото в мозъка и взимах няколко пъти по-голяма доза и ставам за резил 🤣

Misho18
Level: 0 / Под 10 поста
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от Misho18 »

Nobodies написа:
23 Яну 2025, 12:43
Misho18 написа:
22 Яну 2025, 22:04
Dimi78 написа:
21 Яну 2025, 20:08

Същото като на Маджуна и на Мравката!!!
По добре направо Виагра че по евтино излиза!
Според мен е малко според случая за маджуна,защото в Румъния е сертифициран от Министерството на земеделието и храните като натурален продукт......дори и да има нещо то е в минимални количества......едва ли една кафена лъжичка ще съдържа 50или100 мг силфенидил...... преди време продаваха едни таблекти UP ,,, активното вещество беше икарин и трибулус....човече ставаше ми по цял ден от въздухаа 😂😂😂 а от маджуна си слагам грахово зрънце на пръста и правя по 3тека.....но и психическата нагласа играе водеща роля .
Това с граховото зрънце е интересна идея, ще пробвам.
Определено влияе на психиката и започваш да чувстваш несигурност, ако не си взел.
Взимам вече година, като правя паузи - на 3 приема, правя 2 пауза, не виждам странични ефекти освен, че ми бъркаше в началото в мозъка и взимах няколко пъти по-голяма доза и ставам за резил 🤣
Аз едно бурканче го търкалям вече втора година 😂😂😂 ,а чукам почти всеки ден

raicho8899
Level: 1 / 10+ поста

Мнение от raicho8899 »

Наскоро бях в турция
И набарах едни шоколади ебати ерекцията от тях ебах една курва по едно време ми се молеше да спра

Dimi78
Level: 13 / 130+ поста

Мнение от Dimi78 »

Lamera написа:
26 Яну 2025, 16:23
raicho8899 написа:
26 Яну 2025, 16:09
Наскоро бях в турция
И набарах едни шоколади ебати ерекцията от тях ебах една курва по едно време ми се молеше да спра
Колега, дай повече инфо за шоколада. Турците са богове в това отношение!
Днес го даваха по Нова преди обяд, че Бил много ОПАСЕН, защото освен Силденафил и Теданафил имал още няколко химии в съдържанието си!!!

raicho8899

Мнение от raicho8899 »

Dimi78 написа:
26 Яну 2025, 19:22
Lamera написа:
26 Яну 2025, 16:23
raicho8899 написа:
26 Яну 2025, 16:09
Наскоро бях в турция
Колега, дай повече инфо за шоколада. Турците са богове в това отношение!
Днес го даваха по Нова преди обяд, че Бил много ОПАСЕН, защото освен Силденафил и Теданафил имал още няколко химии в съдържанието си!!!
Пич няма как този шоколад е билков

Yory
Level: 12 / 120+ поста
Level: 12 / 120+ поста

Мнение от Yory »

Един приятел ми подари едно буркани маджун. На етикета пише нещо на турски, половин час преди секс вземам две кафени лъжички. За сега само забелязвам че ми гори лицето. Чукам си както винаги, според зависи от настроението. Какво трябва да взема за да ми забави свършването и после да мога да повторя?

olo
Level: 7 / 70+ поста

Мнение от olo »

andy1222 написа:
21 Яну 2025, 15:01
Alex_19 написа:
18 Яну 2025, 15:13
Balehead написа:
18 Яну 2025, 12:02

Пич, благодаря ти за тази препоръка, действа доста по-силно от тадалафил или циалис, а едновременно с това не съм усетил високо кръвно или ускорен пулс, само леко запушен нос или главоболие, които минават лесно. Евала!
За нищо, радвам се че съм помогнал!
Черна Кралска Мравка, също като при маджуна, скритата активна съставка е Виагра/Силденафил, както правилно предположи Misho18. Така е излязло при тестовете на FDA - https://www.fda.gov/drugs/medication-he ... ingredient
Добре де, като има съмнение , че в маджуна има химия, ала виагра, а основния състав уж трябва да е билката разгонен козел, тогава за по - сигурно не може ли да се ползва тинктура само от разгонен козел или капсули. Така поне ще е ясно , че няма виагра вътре. Например това https://biobilki.com/tinktura-epimedium ... kozel-50ml

andy1222

Мнение от andy1222 »

olo написа:
02 Фев 2025, 12:54
andy1222 написа:
21 Яну 2025, 15:01
Alex_19 написа:
18 Яну 2025, 15:13

За нищо, радвам се че съм помогнал!
Черна Кралска Мравка, също като при маджуна, скритата активна съставка е Виагра/Силденафил, както правилно предположи Misho18. Така е излязло при тестовете на FDA - https://www.fda.gov/drugs/medication-he ... ingredient
Добре де, като има съмнение , че в маджуна има химия, ала виагра, а основния състав уж трябва да е билката разгонен козел, тогава за по - сигурно не може ли да се ползва тинктура само от разгонен козел или капсули. Така поне ще е ясно , че няма виагра вътре. Например това https://biobilki.com/tinktura-epimedium ... kozel-50ml
Разбира се, но с презумпцията, че при билките ефекта е с натрупване във времето, а не както при химиите - отведнъж. Тва да ти става чурата на камък мигновено от сякви маджуни, мравки, випове и пр., винаги имай едно наум, доколко е изцяло с натюрлих състав…

djaro11

Мнение от djaro11 »

Някой ползва ли Вигрикс турбо?Скоро поръчах,ме ми беше свършил,не усещам ефекта като преди.Да не би да са го променили,някой има ли наблюдение?

KlientaDomakiN

Мнение от KlientaDomakiN »

djaro11 написа:
09 Фев 2025, 11:58
Някой ползва ли Вигрикс турбо?Скоро поръчах,ме ми беше свършил,не усещам ефекта като преди.Да не би да са го променили,някой има ли наблюдение?
По вероятно е , да си наситил клетките с активната съставка (виж каква е ) за това вече ,не действа така както първия път , при много лекарства е така ..
Или вдигаш дозата ,което не е препоръчително или сменяш добавката .

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️