За нищо, радвам се че съм помогнал!Balehead написа: ↑18 Яну 2025, 12:02Пич, благодаря ти за тази препоръка, действа доста по-силно от тадалафил или циалис, а едновременно с това не съм усетил високо кръвно или ускорен пулс, само леко запушен нос или главоболие, които минават лесно. Евала!Alex_19 написа: ↑23 Мар 2024, 19:12Аз си купувам Черна мравка- "Kings black ant". Като изпия една таблетка ми помага по 10 дни. По прнцип ако не пия, в повечето дни нямам сутрешна ерекция, но като пия не пропускам сутрин. До сега не съм забелязал странични ефекти, а иначе пия хапчета за пулса и кръвното. В описанието пише, че са изцяло билкови, не знам дали е вярно.
Афродизиаци
Re: Афродизиаци
При мен особен ефект от Маджуна няма, може би малко повече се дърви. Иначе леко главоболие и зачервяване на лицето и ушите, първите пъти ме боляха яко синусите. При положение, че си имам добра ерекция (чичак съм все пак) не виждам особен смисъл от тази горчилка.
The truth is out there.
От кой вид на кралската марка вземаш?Balehead написа: ↑18 Яну 2025, 12:02Пич, благодаря ти за тази препоръка, действа доста по-силно от тадалафил или циалис, а едновременно с това не съм усетил високо кръвно или ускорен пулс, само леко запушен нос или главоболие, които минават лесно. Евала!Alex_19 написа: ↑23 Мар 2024, 19:12Аз си купувам Черна мравка- "Kings black ant". Като изпия една таблетка ми помага по 10 дни. По прнцип ако не пия, в повечето дни нямам сутрешна ерекция, но като пия не пропускам сутрин. До сега не съм забелязал странични ефекти, а иначе пия хапчета за пулса и кръвното. В описанието пише, че са изцяло билкови, не знам дали е вярно.
-
- Level: 5 / 50+ поста
От тоя новият шоколад Чокоох не сте ли пробвали? Интересува ме при жена как действа изобщо?? Предполагам е същият като на ВИП шоко-сърцето?
Аз се сещам за един известен фитнес маняк, къде жена му го заряза и ся се пуска в Алотоoursecretkiss89 написа: ↑08 Яну 2025, 22:50сигурно са стрили някакво минимално количество силденафил и са го омешали с билки, мед, канела... едва ли е драма опасна за здравето иначе да са crack down-nali до сега. но не е ок да се продава така свободно, даже има в бг и популярни лица дето го маркетират и продават..
За мен тва е голяма анти-реклама на продукта
Черна Кралска Мравка, също като при маджуна, скритата активна съставка е Виагра/Силденафил, както правилно предположи Misho18. Така е излязло при тестовете на FDA - https://www.fda.gov/drugs/medication-he ... ingredientAlex_19 написа: ↑18 Яну 2025, 15:13За нищо, радвам се че съм помогнал!Balehead написа: ↑18 Яну 2025, 12:02Пич, благодаря ти за тази препоръка, действа доста по-силно от тадалафил или циалис, а едновременно с това не съм усетил високо кръвно или ускорен пулс, само леко запушен нос или главоболие, които минават лесно. Евала!Alex_19 написа: ↑23 Мар 2024, 19:12Аз си купувам Черна мравка- "Kings black ant". Като изпия една таблетка ми помага по 10 дни. По прнцип ако не пия, в повечето дни нямам сутрешна ерекция, но като пия не пропускам сутрин. До сега не съм забелязал странични ефекти, а иначе пия хапчета за пулса и кръвното. В описанието пише, че са изцяло билкови, не знам дали е вярно.
Да, откакто разбрах, спрях да я ползвам, въпреки, че не съм усетил странични ефекти.andy1222 написа: ↑21 Яну 2025, 15:01Черна Кралска Мравка, също като при маджуна, скритата активна съставка е Виагра/Силденафил, както правилно предположи Misho18. Така е излязло при тестовете на FDA - https://www.fda.gov/drugs/medication-he ... ingredient
Здравейте,
Имам следният въпрос, макар, че рових назад не успях да намеря нищо по темата.
Проблеми с ерекцията нямам, но като съм с нова жена, първите пъти го взимам, за да се представя по-добре и да нямам притеснения и от време на време ползвам това : Възбуждащ мед с билки Sexwell Honey : https://sexwell.bg/bg/vzbuzhdasch-med-s ... honey.html
Действа ми много, много добре, твърд ми е на макс, 20 минути след приема и веднага мога да продължа за втори тек. Не съм усетил никакви негативни ефекти, аз съм го ползвал поне 20 пъти.
Въпросът ми е следният, чета му съставките и гледам, че в тези 20 грама има основно мед?! Малко бабини зъби, женшен, червен пипер и други незначителни билки.... Говорих няколко пъти с продавачите, уверяват ме, че нямало химия, ама нещо не им вярвам? Вие, какво мислите?
Вместо да набивам 10лв за мед, по-добре да си взема направо бабини зъби, ако тя е основната съставка? Или има шанс да слагат минимална дози синделафин? Мисля, че ги произвеждат в Турция. Какво ви е мнението?
Проблеми с ерекцията нямам, но като съм с нова жена, първите пъти го взимам, за да се представя по-добре и да нямам притеснения и от време на време ползвам това : Възбуждащ мед с билки Sexwell Honey : https://sexwell.bg/bg/vzbuzhdasch-med-s ... honey.html
Действа ми много, много добре, твърд ми е на макс, 20 минути след приема и веднага мога да продължа за втори тек. Не съм усетил никакви негативни ефекти, аз съм го ползвал поне 20 пъти.
Въпросът ми е следният, чета му съставките и гледам, че в тези 20 грама има основно мед?! Малко бабини зъби, женшен, червен пипер и други незначителни билки.... Говорих няколко пъти с продавачите, уверяват ме, че нямало химия, ама нещо не им вярвам? Вие, какво мислите?
Вместо да набивам 10лв за мед, по-добре да си взема направо бабини зъби, ако тя е основната съставка? Или има шанс да слагат минимална дози синделафин? Мисля, че ги произвеждат в Турция. Какво ви е мнението?
Същото като на Маджуна и на Мравката!!!daswelt написа: ↑21 Яну 2025, 18:02Здравейте,
По добре направо Виагра че по евтино излиза!
Според мен е малко според случая за маджуна,защото в Румъния е сертифициран от Министерството на земеделието и храните като натурален продукт......дори и да има нещо то е в минимални количества......едва ли една кафена лъжичка ще съдържа 50или100 мг силфенидил...... преди време продаваха едни таблекти UP ,,, активното вещество беше икарин и трибулус....човече ставаше ми по цял ден от въздухааDimi78 написа: ↑21 Яну 2025, 20:08Същото като на Маджуна и на Мравката!!!daswelt написа: ↑21 Яну 2025, 18:02Здравейте,
По добре направо Виагра че по евтино излиза!
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️