Нищо чудно да ти повиши кръвното или поне да ускори пулса. Ако започнеш да правиш някакво физическо натоварване всичко може да стане. То на здравите хора им подлага тялото на изпитание, по-добре не си играй със здравето.

Подкрепи форума напълно безплатно, с един прост клик върху някоя реклама. 😁
Нищо чудно да ти повиши кръвното или поне да ускори пулса. Ако започнеш да правиш някакво физическо натоварване всичко може да стане. То на здравите хора им подлага тялото на изпитание, по-добре не си играй със здравето.
Всъщност е обратното! Употребата на Силденафил/Виагра (както вече стана ясно от изследванията на FDA, че я има в маджуна), може да бъде вредна за хора с високо кръвно налягане, главно ако тези хора приемат лекарства, които понижават кръвното налягане. Това е така, защото Виаграта може също да понижи кръвното налягане. Тя блокира ензим, наречен PDE-5, който от своя страна предотвратява разграждането на друго вещество, наречено cGMP, което кара гладката мускулатура да се отпусне и разшири. Това позволява повече кръв да отиде към пениса и също така кара кръвоносните съдове около сърцето да се отварят по-широко. Този ефект се нарича вазодилатация и понижава кръвното налягане.
Камагра е билков препарат.Какъв ефект очакваш? Билковите препарати трябва да се взимат продължително време , за да има някакъв ефект.Ако действаха незабавно нямаше да има Виагра и други химии.Rottvaller82 написа: ↑13 Яну 2025, 15:15Здравейте колеги, някой пробвал ли е Камагра, било на таблетки или сашета и има ли ефект следователно![]()
Аз също съм хипертоник.
Какво ще рече "постоянна употреба" - да взимаш всеки ден по лъжичка или да взимаш всеки път като ще чукаш? И какъв е ефектът при теб от дълго ползване - не ти става вече без маджун ли?Mincev написа: ↑07 Яну 2025, 21:35като краткотраен ефект да, вършат работа, на за постоянна употреба, съм абсолютно против. Тези неща ви съсипват здравето, особено на младите, и утре като искате да имате деца, може да си имате проблеми. Всичко това ви го казвам от дългогодишен опит, подведох се от моментният ефект, но всичко това сега ми се връща, няма вече естествени реакции на пениса, ужасно е, ако можех да върна времето назад, нямаше и да си помисля, за какъвто и да било вид стимуланти. Приемете го като предупреждение, или поне не прекалявайте.
Взимам го само когато несъм сигурен в себе си(което е много рядко)pupilin написа: ↑17 Яну 2025, 12:31Какво ще рече "постоянна употреба" - да взимаш всеки ден по лъжичка или да взимаш всеки път като ще чукаш? И какъв е ефектът при теб от дълго ползване - не ти става вече без маджун ли?Mincev написа: ↑07 Яну 2025, 21:35като краткотраен ефект да, вършат работа, на за постоянна употреба, съм абсолютно против. Тези неща ви съсипват здравето, особено на младите, и утре като искате да имате деца, може да си имате проблеми. Всичко това ви го казвам от дългогодишен опит, подведох се от моментният ефект, но всичко това сега ми се връща, няма вече естествени реакции на пениса, ужасно е, ако можех да върна времето назад, нямаше и да си помисля, за какъвто и да било вид стимуланти. Приемете го като предупреждение, или поне не прекалявайте.
Питам, защото маджунът вече се продава под път и над път и всеки втори маа яко с лъжицата. Хубаво е да се знае до какво точно може да доведе системната употреба, за да си направим добре сметката.
Пич, благодаря ти за тази препоръка, действа доста по-силно от тадалафил или циалис, а едновременно с това не съм усетил високо кръвно или ускорен пулс, само леко запушен нос или главоболие, които минават лесно. Евала!Alex_19 написа: ↑23 Мар 2024, 19:12Аз си купувам Черна мравка- "Kings black ant". Като изпия една таблетка ми помага по 10 дни. По прнцип ако не пия, в повечето дни нямам сутрешна ерекция, но като пия не пропускам сутрин. До сега не съм забелязал странични ефекти, а иначе пия хапчета за пулса и кръвното. В описанието пише, че са изцяло билкови, не знам дали е вярно.
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️