Афродизиаци

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
Аватар
bate-bate
Level: 13 / 130+ поста

Re: Афродизиаци

Мнение от bate-bate »

petrof96 написа:
13 Яну 2025, 12:54
Здравейте :) С високо кръвно съм,всеки ден на хапчета,ако пробвам маджуна в минималната доза възможно ли е за някакви фатални последствия?
Нищо чудно да ти повиши кръвното или поне да ускори пулса. Ако започнеш да правиш някакво физическо натоварване всичко може да стане. То на здравите хора им подлага тялото на изпитание, по-добре не си играй със здравето. :idea:
( • )( • ) ԅ(‾⌣‾ԅ) YOLO (ԅ‾⌣‾)ԅ ( ㅅ )

petrof96
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от petrof96 »

Питах няколко авера и ми казаха да пробвам половинката на половин лъжица и нямало да има проблем.

amberr

Мнение от amberr »

petrof96 написа:
Здравейте :) С високо кръвно съм,всеки ден на хапчета,ако пробвам маджуна в минималната доза възможно ли е за някакви фатални последствия?
Задължително се консултирай с лекар. Не си играй. Форумите са за обща информация.

andy1222

Мнение от andy1222 »

bate-bate написа:
13 Яну 2025, 13:05
petrof96 написа:
Нищо чудно да ти повиши кръвното или поне да ускори пулса. Ако започнеш да правиш някакво физическо натоварване всичко може да стане. То на здравите хора им подлага тялото на изпитание, по-добре не си играй със здравето. :idea:
Всъщност е обратното! Употребата на Силденафил/Виагра (както вече стана ясно от изследванията на FDA, че я има в маджуна), може да бъде вредна за хора с високо кръвно налягане, главно ако тези хора приемат лекарства, които понижават кръвното налягане. Това е така, защото Виаграта може също да понижи кръвното налягане. Тя блокира ензим, наречен PDE-5, който от своя страна предотвратява разграждането на друго вещество, наречено cGMP, което кара гладката мускулатура да се отпусне и разшири. Това позволява повече кръв да отиде към пениса и също така кара кръвоносните съдове около сърцето да се отварят по-широко. Този ефект се нарича вазодилатация и понижава кръвното налягане.
Последно промяна от andy1222 на 13 Яну 2025, 15:57, променено общо 1 път.

Rottvaller82

Мнение от Rottvaller82 »

Здравейте колеги, някой пробвал ли е Камагра, било на таблетки или сашета и има ли ефект следователно ;)

Kassy

Мнение от Kassy »

Rottvaller82 написа:
13 Яну 2025, 15:15
Здравейте колеги, някой пробвал ли е Камагра, било на таблетки или сашета и има ли ефект следователно ;)
Камагра е билков препарат.Какъв ефект очакваш? Билковите препарати трябва да се взимат продължително време , за да има някакъв ефект.Ако действаха незабавно нямаше да има Виагра и други химии.

Активни съставки на Камагра :

L-аргинин - подпомага образуването на азотен оксид и синтезата на белтъчини. Азотният оксид разширява кръвоносните съдове на мъжкия полов орган, което води до кръвонапълване и ерекция. Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата - увеличава броя на сперматозоидите и подобрява подвижността им. Повишава физическата издръжливост.
Йохимбе - увеличава либидото, честотата на сексуалните контакти и качеството на ерекцията. Има благоприятен ефект при мъже със сексуални смущения от съдов и психогенен произход. Възстановява невромедиаторите и действа на съдовите рецептори. Води до по-добра и продължителна ерекция.
Женшен - повишава физическата издръжливост. Премахва умората и физическото изтощение. Като адаптоген премахва тревожността и помага за преодоляване на преждевременната еякулация.
Трибулус терестрис - нехормонален екстракт с андрогенно действие. Повишава нивото на мъжките полови хормони (напр, тестостерон) с 33%. Възстановява либидото, подобрява и удължава ерекцията. Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата - увеличава броя и подвижността на сперматозоидите. Притежава известен анаболен ефект.

Ебектора
Level: 1 / 10+ поста

Мнение от Ебектора »

petrof96 написа:
Аз също съм хипертоник.
Взимам половин чаена лъжичка от маджуна.
Нямам наблюдения да покачва кръвното.
Появява се леко зачервяване и учестен пулс,но чак фатални последствия...

pupilin

Мнение от pupilin »

Mincev написа:
07 Яну 2025, 21:35
като краткотраен ефект да, вършат работа, на за постоянна употреба, съм абсолютно против. Тези неща ви съсипват здравето, особено на младите, и утре като искате да имате деца, може да си имате проблеми. Всичко това ви го казвам от дългогодишен опит, подведох се от моментният ефект, но всичко това сега ми се връща, няма вече естествени реакции на пениса, ужасно е, ако можех да върна времето назад, нямаше и да си помисля, за какъвто и да било вид стимуланти. Приемете го като предупреждение, или поне не прекалявайте.
Какво ще рече "постоянна употреба" - да взимаш всеки ден по лъжичка или да взимаш всеки път като ще чукаш? И какъв е ефектът при теб от дълго ползване - не ти става вече без маджун ли?

Питам, защото маджунът вече се продава под път и над път и всеки втори маа яко с лъжицата. Хубаво е да се знае до какво точно може да доведе системната употреба, за да си направим добре сметката.

Ебектора

Мнение от Ебектора »

pupilin написа:
17 Яну 2025, 12:31
Mincev написа:
07 Яну 2025, 21:35
като краткотраен ефект да, вършат работа, на за постоянна употреба, съм абсолютно против. Тези неща ви съсипват здравето, особено на младите, и утре като искате да имате деца, може да си имате проблеми. Всичко това ви го казвам от дългогодишен опит, подведох се от моментният ефект, но всичко това сега ми се връща, няма вече естествени реакции на пениса, ужасно е, ако можех да върна времето назад, нямаше и да си помисля, за какъвто и да било вид стимуланти. Приемете го като предупреждение, или поне не прекалявайте.
Какво ще рече "постоянна употреба" - да взимаш всеки ден по лъжичка или да взимаш всеки път като ще чукаш? И какъв е ефектът при теб от дълго ползване - не ти става вече без маджун ли?

Питам, защото маджунът вече се продава под път и над път и всеки втори маа яко с лъжицата. Хубаво е да се знае до какво точно може да доведе системната употреба, за да си направим добре сметката.
Взимам го само когато несъм сигурен в себе си(което е много рядко)
Вероятно има и плацебо ефект освен химията в него.
Винаги съм шибал като животно.
Пристрастяващо е защото явно помага,но според мен трябва да се взима само в краен случай.

Balehead

Мнение от Balehead »

Alex_19 написа:
23 Мар 2024, 19:12
Аз си купувам Черна мравка- "Kings black ant". Като изпия една таблетка ми помага по 10 дни. По прнцип ако не пия, в повечето дни нямам сутрешна ерекция, но като пия не пропускам сутрин. До сега не съм забелязал странични ефекти, а иначе пия хапчета за пулса и кръвното. В описанието пише, че са изцяло билкови, не знам дали е вярно.
Пич, благодаря ти за тази препоръка, действа доста по-силно от тадалафил или циалис, а едновременно с това не съм усетил високо кръвно или ускорен пулс, само леко запушен нос или главоболие, които минават лесно. Евала!

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️