Преди 36 години като бях в казармата, в столовата имаше предимно боб, а на лавката обикновени вафли и боза - ако знаете как ми действаха....!!!!

Подкрепи форума напълно безплатно, с един прост клик върху някоя реклама. 😁
Преди 36 години като бях в казармата, в столовата имаше предимно боб, а на лавката обикновени вафли и боза - ако знаете как ми действаха....!!!!
Вземах спимен над три месеца, профилактично след цикъл с анаболи за качвана на мускулна маса и съм доволен. За евтини продукт според мен има ефект, аз го вземах в комбинация с цистон на същата фирма и хранителна добавка цинк, магнезий и аргинин.
Една дузина лаборатории го изследваха и доказаха че е пълна химия. Ама който има нужда и му върши работа да го ползва. Основният проблем идва от липсата на контрол при производството и концентрацията на активните съставки. Ако ще ми се налага да ползвам нещо такова предпочитам да го купя от аптека.oursecretkiss89 написа: ↑07 Яну 2025, 23:20аз съм доволен от маджуна и за ебн и за тренировка, дава добра сила.
според мен обаче има активна съставка вътре, няма как като по часовник да рипа юнака на 20тата минута само от билки. който има лаборатория да го тества![]()
Един колега от форума го предлагаше маджуна и от него зная, че точно с метална лъжица не трябва да се приема! Аз също го използвах доста време и наистина действа, но мисля че си има страничните ефекти като повишено сърцебиене, лек световъртеж или леко главоболие, може и насълзяване на очите.bezsramnik написа: ↑06 Яну 2025, 10:40Само аз ли нищо не усещам от тоя прехвален маджун? Принципно нямам проблем със самолета, но като го опитах единствено усетих усилен пулс и сърцебиене за окомо 7-8 минути и дотам. Бях чул че не е хубаво да се взема с метална лъжица, а аз така го ‘взех’. Възможно ли е да е това причината да не усетя нищо? Или съм очаквал нещо невероятно и да е било на психологическа основа…?
За повече сперма правилно са ти казали спимен. Най доброто е за сперма, но внимавай защото има и спимен форте, което действа повече за надървянето. Изпил съм много добавки но спимен е това което ми действа безотказно , Незнам защо, струва по спомен няма и пет лева. И съм забелязал че действа бързо - до 3-4 дена се усеща. Две сутрин две вечер взимай. Повече сперма и по гъста става.
Силденафил (Виагра) има в маджуна-toobigforyourass написа: ↑12 Яну 2025, 21:08Много отдавна сме стигнали до заключението, че в Турския Маджуж няма само билки, но има и скрита доза Тадалафил/Сиалис, откъдето следователно и идва и мощната ерекция и либидо, комбинирани със страничните ефекти зачервяване на шията, запушения нос, сърцебиенето и т.н. Всичко зависи от това колко ще вземате, аз само си топвам върха на кутрето в бурканчето и взимам толкова с чаша вода, долу горе с получава добре.No.one написа: ↑11 Яну 2025, 17:35Един колега от форума го предлагаше маджуна и от него зная, че точно с метална лъжица не трябва да се приема! Аз също го използвах доста време и наистина действа, но мисля че си има страничните ефекти като повишено сърцебиене, лек световъртеж или леко главоболие, може и насълзяване на очите.bezsramnik написа: ↑06 Яну 2025, 10:40Само аз ли нищо не усещам от тоя прехвален маджун? Принципно нямам проблем със самолета, но като го опитах единствено усетих усилен пулс и сърцебиене за окомо 7-8 минути и дотам. Бях чул че не е хубаво да се взема с метална лъжица, а аз така го ‘взех’. Възможно ли е да е това причината да не усетя нищо? Или съм очаквал нещо невероятно и да е било на психологическа основа…?
Най-чистия вариант е аптечна силегриа от 100мг,като хапчето се цепи на две половини и се приема само половината. Проблема е с купуването му, но аз го взех с моя рецепта. Мой колега също беше решил да опита маджуна, когато още го използвах и каза че му е станало лошо и се отказа....
Различно дайства на всеки, но едва ли е просто само билки!
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️