Афродизиаци

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
Kamika
Level: 13 / 130+ поста

Re: Афродизиаци

Мнение от Kamika »

goikomiti4 написа:
07 Яну 2025, 22:08
Pavlovvv написа:
07 Яну 2025, 18:55
Здравейте, бихте ли ми препоръчали медикамент за повече сперма ? Интересувам се от повишаване на количеството . Прочетох за Спимен , и някаква добавка на Допъл Херц , но незнам кое реално помага . Знаете ли нещо по въпроса което има реален ефект ?
Боза пииш и лук повече...природни продукти с доказан ефект
Преди 36 години като бях в казармата, в столовата имаше предимно боб, а на лавката обикновени вафли и боза - ако знаете как ми действаха....!!!! :lol: :lol: :lol:

Georgi121212
Level: 12 / 120+ поста
Level: 12 / 120+ поста

Мнение от Georgi121212 »

Pavlovvv написа:
Здравейте, бихте ли ми препоръчали медикамент за повече сперма ? Интересувам се от повишаване на количеството . Прочетох за Спимен , и някаква добавка на Допъл Херц , но незнам кое реално помага . Знаете ли нещо по въпроса което има реален ефект ?
Вземах спимен над три месеца, профилактично след цикъл с анаболи за качвана на мускулна маса и съм доволен. За евтини продукт според мен има ефект, аз го вземах в комбинация с цистон на същата фирма и хранителна добавка цинк, магнезий и аргинин.

kavala666
Level: 1 / 10+ поста

Мнение от kavala666 »

Sahimerdan Epimedium (Herbal paste Black edition) наскоро пробвах понеже в англия трудно се намира точно маджун (да ева) та смея да кажа евала ... само при мен ли така или е нормално супер дълго време ми дразнеше на гърлото (издумках го с метална лъжица - 1бр чаена)

как го приемате вие ?

скоро се прибирам на бг и ще пробвам маджунЯ

Barista

Мнение от Barista »

oursecretkiss89 написа:
07 Яну 2025, 23:20
аз съм доволен от маджуна и за ебн и за тренировка, дава добра сила.

според мен обаче има активна съставка вътре, няма как като по часовник да рипа юнака на 20тата минута само от билки. който има лаборатория да го тества :)
Една дузина лаборатории го изследваха и доказаха че е пълна химия. Ама който има нужда и му върши работа да го ползва. Основният проблем идва от липсата на контрол при производството и концентрацията на активните съставки. Ако ще ми се налага да ползвам нещо такова предпочитам да го купя от аптека.

Zizoff
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от Zizoff »

Здравейте , ако ползваш спрей за задържане може ли да не ти стане или да спадне?

No.one
Level: 11 / 110+ поста
Level: 11 / 110+ поста

Мнение от No.one »

bezsramnik написа:
06 Яну 2025, 10:40
Само аз ли нищо не усещам от тоя прехвален маджун? Принципно нямам проблем със самолета, но като го опитах единствено усетих усилен пулс и сърцебиене за окомо 7-8 минути и дотам. Бях чул че не е хубаво да се взема с метална лъжица, а аз така го ‘взех’. Възможно ли е да е това причината да не усетя нищо? Или съм очаквал нещо невероятно и да е било на психологическа основа…?
Един колега от форума го предлагаше маджуна и от него зная, че точно с метална лъжица не трябва да се приема! Аз също го използвах доста време и наистина действа, но мисля че си има страничните ефекти като повишено сърцебиене, лек световъртеж или леко главоболие, може и насълзяване на очите.
Най-чистия вариант е аптечна силегриа от 100мг,като хапчето се цепи на две половини и се приема само половината. Проблема е с купуването му, но аз го взех с моя рецепта. Мой колега също беше решил да опита маджуна, когато още го използвах и каза че му е станало лошо и се отказа....
Различно дайства на всеки, но едва ли е просто само билки!

Shampiona

Мнение от Shampiona »

Pavlovvv написа:
За повече сперма правилно са ти казали спимен. Най доброто е за сперма, но внимавай защото има и спимен форте, което действа повече за надървянето. Изпил съм много добавки но спимен е това което ми действа безотказно , Незнам защо, струва по спомен няма и пет лева. И съм забелязал че действа бързо - до 3-4 дена се усеща. Две сутрин две вечер взимай. Повече сперма и по гъста става.

andy1222

Мнение от andy1222 »

toobigforyourass написа:
12 Яну 2025, 21:08
No.one написа:
11 Яну 2025, 17:35
bezsramnik написа:
06 Яну 2025, 10:40
Само аз ли нищо не усещам от тоя прехвален маджун? Принципно нямам проблем със самолета, но като го опитах единствено усетих усилен пулс и сърцебиене за окомо 7-8 минути и дотам. Бях чул че не е хубаво да се взема с метална лъжица, а аз така го ‘взех’. Възможно ли е да е това причината да не усетя нищо? Или съм очаквал нещо невероятно и да е било на психологическа основа…?
Един колега от форума го предлагаше маджуна и от него зная, че точно с метална лъжица не трябва да се приема! Аз също го използвах доста време и наистина действа, но мисля че си има страничните ефекти като повишено сърцебиене, лек световъртеж или леко главоболие, може и насълзяване на очите.
Най-чистия вариант е аптечна силегриа от 100мг,като хапчето се цепи на две половини и се приема само половината. Проблема е с купуването му, но аз го взех с моя рецепта. Мой колега също беше решил да опита маджуна, когато още го използвах и каза че му е станало лошо и се отказа....
Различно дайства на всеки, но едва ли е просто само билки!
Много отдавна сме стигнали до заключението, че в Турския Маджуж няма само билки, но има и скрита доза Тадалафил/Сиалис, откъдето следователно и идва и мощната ерекция и либидо, комбинирани със страничните ефекти зачервяване на шията, запушения нос, сърцебиенето и т.н. Всичко зависи от това колко ще вземате, аз само си топвам върха на кутрето в бурканчето и взимам толкова с чаша вода, долу горе с получава добре.
Силденафил (Виагра) има в маджуна-
https://www.fda.gov/drugs/medication-he ... ingredient

Ебектора

Мнение от Ебектора »

Турският маджун ми действа
30 минути преди секс половин чаена лъжичка със вода.
Държи ме 2 часа и шибам като животно.
Вероятно има някаква химия защото почервенявам и се появява сърцебиене.
Както се казва,пълно щастие няма.

petrof96

Мнение от petrof96 »

Здравейте :) С високо кръвно съм,всеки ден на хапчета,ако пробвам маджуна в минималната доза възможно ли е за някакви фатални последствия?

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️