След двудневно звънене на ЧИСЛАТА, РАЯ масажистката, ГАБРИЕЛА тая за 200тата лева от Трошево(върза ми тенекията да вися пред входа) и още 4-5 , бях решил да не повтарям , а да е нещо ново ,накрая звъннах на така наречената ЕЛИ. Четох 4те негативни коментара,но казвам хайде 100лв за полвинка ще рискувам.
https://www.alo.bg/eli-top-10061055
Терена е зад ГАРДАНА. Апартамент в стая с легло и кушетка. Явно спи на леглото,беше си чаршафите и завивката, а се ебе на кушетката. Момичето 1 към 1 от снимките. Тука няма място от моя страна за коментар, всеки сам преценя харесва ли му.Висока е поне 1,70см, може и малко отгоре.Остана по бикини, почна свирката,казвам хайде да почваме сериозната част. Изправи се с гръб към мен и разбрах ,че иска аз да я събуя

. Мръснишко си беше. Почнах я първо на задна , тя те ебе, пъшка,върти се. Включваш на 2ра , тя продължава да се нанизва сама.Вече на 3та 4та се отпусна.Но криви кръста на долу, така , че дупето да е наместено да ти е удобно.Щото някой извиват гърба като шаран да не можеш да го наблъскаш. Сменя си позите ,бараш я навсякъде, пъшка през цялото време.Умерено стискане за врата и шията,много съм доволен. Минусите са ,че не отваря очите, даже и на изпроводяк гледаше настрани и това ,че беше по пижама .Явно или спеше или беше много изморена в 22 часа. Та да коментара ми е тотално различен от другите.Предупреждавам не съм сводника