След като така ценният форум на data.bg отиде в небитието, с него умря и една доста голяма база данни от мнения и оценки за много от ескорт момичетата на пазара. Нека с общи усилия да възродим тази база данни и да предпазим много от нас от грешки!😁
Тази ми направи услуга като още от вратата ме пита нали съм знаел, че за час било само едно свършване. А не бяхме говорили за това по телефона. Бях пропуснал да я питам, защото много малко са по принцип такива с едно свършване за час. Та още като ми каза за едно свършване и си излязох. То и без това като влязох и като я видях вече не бях много сигурен, че искам да остана... Та господ ме спаси да хвърля пари на вятъра.
... ... ...
Телефонът, ако си изтрие обявата е 0894213801.
Ако питаш мене, въобще не са малко такива прилагащи този номер. Някои ти го сервират след първото свършване и естествено са прибрали парите предварително. Тази просто се е издала отрано, защото повечето остават вместо да се обърнат. Ти си я изненадал като си заминал и естествено си постъпил правилно.
Писал съм го няколко пъти: Питайте предварително без да ви е срам, защото плащате. Чуете ли за едно свършване на час или за нещо друго което не ви харесва - кръгом и довиждане. Усетите ли, че нещо не е наред - значи не е наред.
Здравейте тигри!Издирвам една мацка при която бях ходил преди 2г пишеше се Isabel$$$ в алото.Терена беше срещу басейн приморски. Бяха 2 на терен въпросната Изабел млада слабичка и още една пак млада със апетитно дупе думкал съм ги и двете, искам пак да ги посетя но не им намирам обявите някой ако има някаква връзка или знае обявите давайте ги.
https://www.alo.bg/eli-top-10061055
Тази изглежда добре..но ме съмнява от една страна да не е греда с изтрити стари обяви.
Ще съм благодарен за повече инфо.
Здравейте тигри!Издирвам една мацка при която бях ходил преди 2г пишеше се Isabel$$$ в алото.Терена беше срещу басейн приморски. Бяха 2 на терен въпросната Изабел млада слабичка и още една пак млада със апетитно дупе думкал съм ги и двете, искам пак да ги посетя но не им намирам обявите някой ако има някаква връзка или знае обявите давайте ги.
Вероника се казваше колежката й. Плевенчанки са. От две години работят в чужбина. Последно като се чухме ми казаха че не смятат да се прибират скоро.
https://www.alo.bg/eli-top-10061055
Тази изглежда добре..но ме съмнява от една страна да не е греда с изтрити стари обяви.
Ще съм благодарен за повече инфо.
Не се намира нищо в търсачката и по име, така че
ако някой по-опитен има информация ще съм благодарен.
Симпатяго, това е дърта софийска брантия - ГИЛФ, а не МИЛФ ! Свирките уж и бяха добри, но имам спомен, че и това не прави като хората, поне това са споделяли колеги тук, но понеже сменя обявите затова не можеш да проследиш коментарите! Ама нали все си говорим, като се дава мнения за някоя да публикуваме и телефоните не, че и тях не сменят, но все пак!
Вероника се казваше колежката й. Плевенчанки са. От две години работят в чужбина. Последно като се чухме ми казаха че не смятат да се прибират скоро.
Да точно Вероника беше.Жалко и двете бяха добро попадение изкарвал съм си много добре с тях.
Преди години имаше една Надя с големи гърди близо до Колхозния пазар. Някой може ли да ми каже, дали още работи с редовните си клиенти и ако е така, да ми даде номера ѝ на лично съобщение. Загубих ѝ телефона. Бях ѝ редовен и аз едно време, хубаво съм си изкарвал с нея. Ако ѝ намеря координатите и обясня кой съм, веднага ще се сети. Благодаря!