След като така ценният форум на data.bg отиде в небитието, с него умря и една доста голяма база данни от мнения и оценки за много от ескорт момичетата на пазара. Нека с общи усилия да възродим тази база данни и да предпазим много от нас от грешки!😁
Здравейте тигри!Издирвам една мацка при която бях ходил преди 2г пишеше се Isabel$$$ в алото.Терена беше срещу басейн приморски. Бяха 2 на терен въпросната Изабел млада слабичка и още една пак млада със апетитно дупе думкал съм ги и двете, искам пак да ги посетя но не им намирам обявите някой ако има някаква връзка или знае обявите давайте ги.
Здравейте тигри!Издирвам една мацка при която бях ходил преди 2г пишеше се Isabel$$$ в алото.Терена беше срещу басейн приморски. Бяха 2 на терен въпросната Изабел млада слабичка и още една пак млада със апетитно дупе думкал съм ги и двете, искам пак да ги посетя но не им намирам обявите някой ако има някаква връзка или знае обявите давайте ги.
Стига пробутвахте тази стара чанта, онези бяха два фъстъка и нямаше вреждане при тях. Като одъртеят и сбабичосат достатъчно ще се завърнат на българския пазар.
https://www.alo.bg/eli-top-10061055
Тази изглежда добре..но ме съмнява от една страна да не е греда с изтрити стари обяви.
Ще съм благодарен за повече инфо.
Въобще да не те съмнява. Стара топ-греда. Снимките са силно подвеждащи. Заглавието на обявата имитира обявата на друга прехвалена тук филипинка.