Тази не е ли една с белег на лицето, малко грозничка, и гледам че колегата е отбелязал още една точка близо до Самуиловско шосе, но аз там друга не съм виждал.
Крайпътни Феи - пътна карта на курваря
Re: Крайпътни Феи - пътна карта на курваря
За русата ли питаш да малко грозна е но добър секс направих меПитоня написа: ↑14 Авг 2023, 21:41Тази не е ли една с белег на лицето, малко грозничка, и гледам че колегата е отбелязал още една точка близо до Самуиловско шосе, но аз там друга не съм виждал.
Не за тази с черната коса след детелината, точка 59
- panamajack
- Level: 4 / 40+ поста
По кое време са там горе-долу?Питоня написа: ↑13 Авг 2023, 20:24Последна информация за околовръса на Стара Загора. Детелината за кв. Зора по посока Казанлък, преди надлеза на широката отбивка, всички са мазни манги, и един траверс, има една дето хваща око от далеч, но си е чиста греда. След надлеза, по посока пак Казанлък, има едно русо девойче, от скоро, леко широчко в ханша, прави добра свирка, другите не стават. По-нагоре, преди отбивката за Хрищени, има две, едно с тъмна коса, циганче, не става, и има едно русо слабо девойче което се появява от време на време, на отбивката на патрулките, прилича на българка, доста красиво в лице, младо момиче, пробвал съм я на свирка, добре се справя, предполагам че и на ебън, ще е добре, но много рядко излиза. На фуражите, има едно цигане с големи бомби, средна работа, и сега от скоро едно слабо, цигане с тъмна коса, горе-доло става. На отбивката на складовете на Лукойл, едната рускоговорящата, руса висока, за никъв уй не става, другата пълничката с тъмна коса и огромните цици, съм я пробвал на свирка, горе-доло добре, но за ебане, не съм си и помислял. По-нататък посока Богомилово, на Асфалтова база има две-три, средна хубост, и едно русо младо момиче, от скоро, прилича на туркиня, не повече от 18-20 годишна, добре изглежда, но доста слаба свирка, на ебън, не съм я пробвал. Малко по-нататък, има две, една по-слаба, добра е и свирката и секса, редовна е, винаги я засичам там, и една по-едричка с големи цици, по скоро все с едни сутиени с подплънки се разкарва, цялата в татуйровки, и грим, и тя е средна работа. Това е ситуацията в момента, има и други "звезди" но сега ги няма в Зарата.
Колкото по големи, толко по добре.
След 11:00 часа горе-долу.panamajack написа: ↑14 Авг 2023, 23:46По кое време са там горе-долу?Питоня написа: ↑13 Авг 2023, 20:24Последна информация за околовръса на Стара Загора. Детелината за кв. Зора по посока Казанлък, преди надлеза на широката отбивка, всички са мазни манги, и един траверс, има една дето хваща око от далеч, но си е чиста греда. След надлеза, по посока пак Казанлък, има едно русо девойче, от скоро, леко широчко в ханша, прави добра свирка, другите не стават. По-нагоре, преди отбивката за Хрищени, има две, едно с тъмна коса, циганче, не става, и има едно русо слабо девойче което се появява от време на време, на отбивката на патрулките, прилича на българка, доста красиво в лице, младо момиче, пробвал съм я на свирка, добре се справя, предполагам че и на ебън, ще е добре, но много рядко излиза. На фуражите, има едно цигане с големи бомби, средна работа, и сега от скоро едно слабо, цигане с тъмна коса, горе-доло става. На отбивката на складовете на Лукойл, едната рускоговорящата, руса висока, за никъв уй не става, другата пълничката с тъмна коса и огромните цици, съм я пробвал на свирка, горе-доло добре, но за ебане, не съм си и помислял. По-нататък посока Богомилово, на Асфалтова база има две-три, средна хубост, и едно русо младо момиче, от скоро, прилича на туркиня, не повече от 18-20 годишна, добре изглежда, но доста слаба свирка, на ебън, не съм я пробвал. Малко по-нататък, има две, една по-слаба, добра е и свирката и секса, редовна е, винаги я засичам там, и една по-едричка с големи цици, по скоро все с едни сутиени с подплънки се разкарва, цялата в татуйровки, и грим, и тя е средна работа. Това е ситуацията в момента, има и други "звезди" но сега ги няма в Зарата.
- panamajack
- Level: 4 / 40+ поста
Мерси.Питоня написа: ↑15 Авг 2023, 13:12След 11:00 часа горе-долу.panamajack написа: ↑14 Авг 2023, 23:46По кое време са там горе-долу?Питоня написа: ↑13 Авг 2023, 20:24Последна информация за околовръса на Стара Загора. Детелината за кв. Зора по посока Казанлък, преди надлеза на широката отбивка, всички са мазни манги, и един траверс, има една дето хваща око от далеч, но си е чиста греда. След надлеза, по посока пак Казанлък, има едно русо девойче, от скоро, леко широчко в ханша, прави добра свирка, другите не стават. По-нагоре, преди отбивката за Хрищени, има две, едно с тъмна коса, циганче, не става, и има едно русо слабо девойче което се появява от време на време, на отбивката на патрулките, прилича на българка, доста красиво в лице, младо момиче, пробвал съм я на свирка, добре се справя, предполагам че и на ебън, ще е добре, но много рядко излиза. На фуражите, има едно цигане с големи бомби, средна работа, и сега от скоро едно слабо, цигане с тъмна коса, горе-доло става. На отбивката на складовете на Лукойл, едната рускоговорящата, руса висока, за никъв уй не става, другата пълничката с тъмна коса и огромните цици, съм я пробвал на свирка, горе-доло добре, но за ебане, не съм си и помислял. По-нататък посока Богомилово, на Асфалтова база има две-три, средна хубост, и едно русо младо момиче, от скоро, прилича на туркиня, не повече от 18-20 годишна, добре изглежда, но доста слаба свирка, на ебън, не съм я пробвал. Малко по-нататък, има две, една по-слаба, добра е и свирката и секса, редовна е, винаги я засичам там, и една по-едричка с големи цици, по скоро все с едни сутиени с подплънки се разкарва, цялата в татуйровки, и грим, и тя е средна работа. Това е ситуацията в момента, има и други "звезди" но сега ги няма в Зарата.
Колкото по големи, толко по добре.
Тая черната дето е с училата винаги ли,ако е тя ,тя е кривогледа и не ти ли е много грозничка и е дърта от много години е на пазара.
Тази русата и тя има белег и збръчкан корем,ама държи на ебън,на времето се подвизаваше в Сливен на пазара и лапаше за 5лвПитоня написа: ↑14 Авг 2023, 21:41Тази не е ли една с белег на лицето, малко грозничка, и гледам че колегата е отбелязал още една точка близо до Самуиловско шосе, но аз там друга не съм виждал.
днес минах за чинтуловскаъа но я нямаше,по кое време излиза.Имате ли и феиса или номераtonitonev написа: ↑15 Авг 2023, 16:29Тая черната дето е с училата винаги ли,ако е тя ,тя е кривогледа и не ти ли е много грозничка и е дърта от много години е на пазара.
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️