Крайпътни Феи - пътна карта на курваря
-
- Level: 5 / 50+ поста
Re: Крайпътни Феи - пътна карта на курваря
Добави и няколко точки на стария път за Бургас (от Варна). Там винаги има някоя.
Тази карта не е актуална има места където са стоели преди години но вече ги няма, така ако някой реши да отиде до някоя точка ще се окаже че там вече няма никой и само си е загубил времето
Има, но са малко. Тук на отбивката за братска могила, посока Пазарджик. Има две , Мима и другата леко пълна със големи цици, бели циганки , малко по надолу имаше ония ден едно ново, ама не го проверих.
https://www.google.com/maps/@42.1609833 ... ?entry=ttu
-
- Level: 3 / 30+ поста
Много яка тема
поздравления
Виждам, че има отбелязана една и към моя край след Петолъчката посока Мокрен. Отдавна не съм виждал аз лично там да стоят труженички, но явно има раздвижване.

Виждам, че има отбелязана една и към моя край след Петолъчката посока Мокрен. Отдавна не съм виждал аз лично там да стоят труженички, но явно има раздвижване.
Да 4 са аз често пътувам и едната съм я пробвал не е зле мисля че Пламена беше добре се справя другите не съм понякога седят 2 или 3 на едно и също място!Питоня написа: ↑12 Авг 2023, 15:31По последна информация са даже четири, една има на около 500 метра, след петолъчката посока Котел, много добра свирка прави, и още три има на широката отбивка за Пъдарево. Препоръчвам тази с черната коса, българка е, най-добрите цици които някога съм виждал, едри и стегнати.marcozavara написа: ↑12 Авг 2023, 14:01Много яка темапоздравления
![]()
Ами само тя става колега,другите са мазни нагли циганки.Питоня написа: ↑12 Авг 2023, 15:31По последна информация са даже четири, една има на около 500 метра, след петолъчката посока Котел, много добра свирка прави, и още три има на широката отбивка за Пъдарево. Препоръчвам тази с черната коса, българка е, най-добрите цици които някога съм виждал, едри и стегнати.marcozavara написа: ↑12 Авг 2023, 14:01Много яка темапоздравления
![]()
Здравейте дайте някоя труженичка около Пловдив някой с прясна информация. Нещо около централна гара
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️