След като така ценният форум на data.bg отиде в небитието, с него умря и една доста голяма база данни от мнения и оценки за много от ескорт момичетата на пазара. Нека с общи усилия да възродим тази база данни и да предпазим много от нас от грешки!😁
Като стана въпрос за стари бръмчилки, имаше една мацка от Гепи, пишеше се Briana.
Имаше обеца на клитора, даже в един момент беше сложила и на зърната. Помните ли я?
Яко се чукаше тази лудетина...верно дали не може да я открием пак?!
Аз се виждах с нея много време и бях доволен. Шашава беше ама за секс беше екстра. Миналата година два пъти я засичах, ама единия път бях с кола а втория път не бях сам и нямаше как да и се обадя. Преди няколко години обясняваше, че вече не се занимава, ама не ми отказваше среща
Може наистина да е спряла ама...
Питал съм за тази преди 2-3 седмици и ето, че вчера успях и до среща да стигна. Но само среща на кафе и толкова. Общо взето съжалих, че си загубих времето. Като и писах в Гепиме потръгна разговор и и поисках номера. Чувахме се няколко пъти през дните. Още по телефона си звучи като откачена, озлобена от живота лелка, неуспяла да се реализира нито в професионален, нито в личен план. Общо взето не можеш да и вземеш думата. Поколебах се доста за среща, но си говорихме не малко и за секс по телефона и реших, да се срещнем. На живо си е точно лелка с ярко червило, ниска с голям задник, говореща на висок тон, отново оплакваща се от живота и опитваща се да подхване тема за лошото си финансово състояние. Ако го бях много закъсал, може би чак тогава бих и дал пари да я чукам. Явно излиза с цял куп мъже, които пробва по този начин. Честно казано - пълна загуба на време.
https://www.gepime.com/profile/9267088 - При тази някой да е бил?
Иска 120 с вкл. празнене в устата и гълтане.
Телефона, който ми даде не излиза никъде, не знам дали има обява или не?
Аз го играх тестов пилот тук. 300 за стандарт и 500 за пълна програма.
Не е момичето от снимките мога да ви кажа. Цигане е раждало, циците са виснали доста, слаба е около 30 годишна. Иначе момичето се старае доста и предлага всичко. Сменя пози и не цака с времето. Почти час остана и беше активна през цялото време. Държи и отзад, около 20 мин я джасках само там без прекъсване.
Пак казвам не е като на снимките!
Мисля че имаше и обява в Ало но не я откривам или се бъркам.
Не съм я срещал в Алото, аз през Гепи я взех. Тя почти веднага отговаря, така че ни беше за под 20 мин. целия чат.