Gepime находки
Gepime находки
Правим тема и за интересни попадения в Gepime, че се оказа колегите добре вършеят и там.. 

Последно промяна от xzone на 27 Юни 2022, 18:29, променено общо 1 път.
-
- Level: 13 / 130+ поста
Re: Gepime
Пиша си с тази "мома" от известно време. Ако някой има някакво инфо ще съм благодарен.
https://www.gepime.com/#/profile/7722611
https://www.gepime.com/#/profile/7722611
Ако някоя мома няма кредити,може ли да ми отговаря на съобщенията???
Благодаря

Re: Gepime находки
тва Гепи ме стана баси пародията ,като се сетя какви яки момичета съм трескал преди години .Сега абонамент за да видя кои коври търсят спонсорство ,някакви автоматични абонаменти ,а и самите коври останаха само тинята ...........не стига че им даваш 200 лв а и трябва да си като Ергена Виктор за да се видите ,бе я си ебавайте майката и сайта и пумиите вътре
-
- Level: 3 / 30+ поста
Твърдо съм съгласен колега. Баси пумията е тоя сайт, че и бъгав на всичкото отгоре.turboto написа: ↑29 Юни 2022, 09:09тва Гепи ме стана баси пародията ,като се сетя какви яки момичета съм трескал преди години .Сега абонамент за да видя кои коври търсят спонсорство ,някакви автоматични абонаменти ,а и самите коври останаха само тинята ...........не стига че им даваш 200 лв а и трябва да си като Ергена Виктор за да се видите ,бе я си ебавайте майката и сайта и пумиите вътре
Да преди години имаше много добри попадения и свързването с тях не беше с толкова усилия. Някои си бяха редовни за да си докарат някой лев, други чат пат на прилични цени, но на дърво не съм попадал. Сега 99 % имат и обяви по сайтове или искат някакви баснословни суми.
Много сте прави колеги,преди 5-6 години Гепито си беше определно сайт в който можеше да намериш свястна мацка за чукане,да не кажа голяма дума но ако не си и много претенциозен можеше и напълно безплатно да чукаш,но вече се превърна в сайт за платени услуги пълен с всякакви .
Хубави времена бяха
Хубави времена бяха
Ебливи путки имаше,.Спомням си една Ани и Ели,хубаво духаха мръсниците,ама им загубих контактите.
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️