Масажи - Варна
Re: Масажи - Варна
Някой знае ли къде се намира това студио Еротикс?
Търсих го по Гугъл мапс ама не го намерих.
https://www.alo.bg/erotic-massage-in-st ... aj-5105148
Някой от момичетата изглеждат читъви. Но дали е на дискретно място, дали на входа ще ме гледат кой съм, какъв съм?
Някой от момичетата изглеждат читъви. Но дали е на дискретно място, дали на входа ще ме гледат кой съм, какъв съм?
По добре и да не разбираш къде е.mo2610622 написа: ↑15 Яну 2025, 00:58Някой знае ли къде се намира това студио Еротикс?
Само умрели кучета
Имат две студиа - едното е то Ботевата градинка, а другото в Чайка бл.13. За мен Ели и Инна стават. При Сиси ходих на Нуро, но и като масаж и като еротика беше нула. При Вики не съм ходил, а и при Деси скоро не съм ходил.Ебектора написа: ↑15 Яну 2025, 07:57По добре и да не разбираш къде е.mo2610622 написа: ↑15 Яну 2025, 00:58Някой знае ли къде се намира това студио Еротикс?
Само умрели кучета
Там няма нищо читаво. Служебна услуга и за всичко което попиташ се искат по 50-100 лева отгоре. Не знам дали са още на стария адрес, но там нямаше нищо дискретно и имаше камери над входната врата.mo2610622 написа: ↑15 Яну 2025, 00:58Някой знае ли къде се намира това студио Еротикс?
По-добре търси на друго място.
Новият им адрес е до Ботевата градинка. Когато те посрещне една от тях и влезеш в коридора виждаш останалите седнали една до друга на диван. Аз съм пълно перде и не ми пука, но някои колеги може да са притеснителни и да им е неприятно. Вие си преценете. Отделно пак се вдига шум, когато някой колега влезе след мен и някоя масажистка го следва. Чуват се стъпки, разговори и т. н. Като че ли старият им адрес беше по- добър. Поне имаше стая, където останалите масажистки да седят и да не се виждат, когато някой колега влиза.SeaHorse написа: ↑15 Яну 2025, 10:22Там няма нищо читаво. Служебна услуга и за всичко което попиташ се искат по 50-100 лева отгоре. Не знам дали са още на стария адрес, но там нямаше нищо дискретно и имаше камери над входната врата.mo2610622 написа: ↑15 Яну 2025, 00:58Някой знае ли къде се намира това студио Еротикс?
То това е най-неприятното на подобни терени. Все някой влиза и излиза, блъскат се врати, хлопане, разговори... Отделно се засичаш с някой друг в коридора препасан с хавлия. Не става така.tobem написа: ↑15 Яну 2025, 14:31Новият им адрес е до Ботевата градинка. Когато те посрещне една от тях и влезеш в коридора виждаш останалите седнали една до друга на диван. Аз съм пълно перде и не ми пука, но някои колеги може да са притеснителни и да им е неприятно. Вие си преценете. Отделно пак се вдига шум, когато някой колега влезе след мен и някоя масажистка го следва. Чуват се стъпки, разговори и т. н. Като че ли старият им адрес беше по- добър. Поне имаше стая, където останалите масажистки да седят и да не се виждат, когато някой колега влиза.SeaHorse написа: ↑15 Яну 2025, 10:22Там няма нищо читаво. Служебна услуга и за всичко което попиташ се искат по 50-100 лева отгоре. Не знам дали са още на стария адрес, но там нямаше нищо дискретно и имаше камери над входната врата.mo2610622 написа: ↑15 Яну 2025, 00:58Някой знае ли къде се намира това студио Еротикс?
Ясно. От всички коментари разбирам, че нито е дискретно, нито човек да се отпусне, релакс.SeaHorse написа: ↑15 Яну 2025, 14:55То това е най-неприятното на подобни терени. Все някой влиза и излиза, блъскат се врати, хлопане, разговори... Отделно се засичаш с някой друг в коридора препасан с хавлия. Не става така.tobem написа: ↑15 Яну 2025, 14:31Новият им адрес е до Ботевата градинка. Когато те посрещне една от тях и влезеш в коридора виждаш останалите седнали една до друга на диван. Аз съм пълно перде и не ми пука, но някои колеги може да са притеснителни и да им е неприятно. Вие си преценете. Отделно пак се вдига шум, когато някой колега влезе след мен и някоя масажистка го следва. Чуват се стъпки, разговори и т. н. Като че ли старият им адрес беше по- добър. Поне имаше стая, където останалите масажистки да седят и да не се виждат, когато някой колега влиза.
В днешно време дискретността е най- важната, след това хигиената как пък никой не го осъзнава. Па нито е сложно нито е скъпо. Въпрос на организация и дава комфорт на клиентите е води много други.
Защо да го осъзнават или да им пука? И с калпава услуга и висока цена потокът от клиенти не спира. Не ги вълнува комфортът на клиента, вълнува ги да вървят парите. Щом парите вървят, за тях всичко е наред.mo2610622 написа: ↑15 Яну 2025, 15:13
...
Ясно. От всички коментари разбирам, че нито е дискретно, нито човек да се отпусне, релакс.
В днешно време дискретността е най- важната, след това хигиената как пък никой не го осъзнава. Па нито е сложно нито е скъпо. Въпрос на организация и дава комфорт на клиентите е води много други.
То е въпрос и на малко себеуважение и минимални изисквания, но вероятно 80%-та от клиентите не го схващат. Аз на някои места се връщам още от вратата, на други и един път ми стига за да разбера, че не стават. Като ще плащам 100+ лева на час, като минимум трябва да е чисто и топло. Всеки го разбира по различен начин. Но като цяло, единици останаха местата където с кеф да си платиш и бакшиш да оставиш.
Станаха вече 5 години без да ходя по варненските масажистки. Чат пат ползвам софийските когато съм в София, но и там отива на зле. Принципно не пиша тук защото нямам какво да споделя, а пък да разводнявам и без това разводнения поток информация няма смисъл. Но в случая не се удържах. Нямам претенции, че познавам добре текущото положеиие и ако имам някаква представа то тя е изцяло на база споделяна информация тук, обаче така като чета оставам с впечатление, че явно има единици места където е прилично поносимо, а аз не съм разбралSeaHorse написа: ↑16 Яну 2025, 10:26Защо да го осъзнават или да им пука? И с калпава услуга и висока цена потокът от клиенти не спира. Не ги вълнува комфортът на клиента, вълнува ги да вървят парите. Щом парите вървят, за тях всичко е наред.mo2610622 написа: ↑15 Яну 2025, 15:13
...
Ясно. От всички коментари разбирам, че нито е дискретно, нито човек да се отпусне, релакс.
То е въпрос и на малко себеуважение и минимални изисквания, но вероятно 80%-та от клиентите не го схващат. Аз на някои места се връщам още от вратата, на други и един път ми стига за да разбера, че не стават. Като ще плащам 100+ лева на час, като минимум трябва да е чисто и топло. Всеки го разбира по различен начин. Но като цяло, единици останаха местата където с кеф да си платиш и бакшиш да оставиш.

-
- Level: 13 / 130+ поста
Харесва ли ти тая мръсна грозна циганка? Как би си го помислил изобщо да отидеш?!pakost22 написа: ↑14 Яну 2025, 09:42https://www.alo.bg/relaks-masaj-klasicheski-9902706
тук никой ли не е ходил,да остави коментар
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️