След като така ценният форум на data.bg отиде в небитието, с него умря и една доста голяма база данни от мнения и оценки за много от ескорт момичетата на пазара. Нека с общи усилия да възродим тази база данни и да предпазим много от нас от грешки!😁
Колега, това не е педала, но е греда. Теренът се намира под Хепи на Богориди. Посрещна ме една нагла рошава лелка по клин и някакъв раздърпан потник.
Още с влизането я попитах дали предлага освобождаване и ми се сопна, че обявата била за масажи, не правила такива неща, накрая можела да го добави като опция Казах и ти ми направи освобождаването в началото, а пък мажажа след това...Лелката се изнерви, а аз се обърнах и си заминах... Няма как да и дам 80 кинта за мачкане без щастлив край.
В Бургас вече има качествени компаньонки Украинки. Красота и услуга на ниво!
Интересно защо няма масажистки украинки? Готина нация са с съвсем различна сексуална култура
В Бургас вече има качествени компаньонки Украинки. Красота и услуга на ниво!
Интересно защо няма масажистки украинки? Готина нация са с съвсем различна сексуална култура
Понятие за качество е като за красота - от земята до небето
За масажи има 2 украинки.
Но нито при едната нито при другата получих нещо освен добър масаж.
Някоя добра масажистка над 40?Не искам повече от ръчка.
Братле, ти си обиколил половината "масажистки" в Бургас и региона...ти, ако не знаеш коя колко е добра, не знам
Как така половината ,аз мислех,че съм обиколил всички.....Затова питам ,явно имам да наваксвам
Не е ли по добре да се повторят тия дето стават вместо нови? То за нищо ново дето става не се пише, значи и няма и не се появява май май. Накрая ще останем само с педала в нашия град. Баси...