Масажи - Пловдив

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
kerkenza
Level: 12 / 120+ поста
Level: 12 / 120+ поста

Re: Масажи - Пловдив

Мнение от kerkenza »

Shlifer написа:
23 Ное 2024, 15:53
На Венета масажите, ме кефеха много, но преди години. Не, че бяха истински масажи, но на мен това точно ми харесваше - заиграваше се, чекнеше се върху теб, сама си навираше циците и пеперудката в устата ти, търка ги в теб… Беше с голямо желание и доста яко.
Последните години е много зле положето. Докоснеш я долу - подскача като попарена, поискаш да й целуваш гърдите - мръщи се и се дърпа… Все едно друг човек. Не знам на какво се дължи, но услугата е много развалена и всичко изглежда насила и без капка мерак. За мен вече не си струва.
От година не съм ходил при Венета , но подкрепям казаното . Аз съм бил 1 път на нуро и си прекарах много добре . Следващите 4 пъти бях на душ коктейл , който се намира в банята и те сапунисва - все едно е нуро , но в баня и бараш повече . Мисля си че ако говореше повече и беше чисто нямаше да има равна . С това тяло трепи всичко живо . Френската не съм пробвал , защото ми беше достатъчно в банята и ме празнеше доволно . Ходил съм и другаде на нуро , но на Венета нурото беше най добро . Сигурно звучи като реклама , но няма какво да говорим казвам мнение .

Новак2211
Level: 3 / 30+ поста

Мнение от Новак2211 »

Zorko написа:
23 Ное 2024, 00:15
Новак2211 написа:
22 Ное 2024, 23:42
Boshko77 написа:
22 Ное 2024, 20:26
Колега ти сериозно ли им се кефиш на бабите...?
"По хубаво до някоя баба що годе ставаща отколкото до някоя старлетка 20 годишна"
Много ниско си свалил летвата.Така говорят чекиджиите
Страх ли те от млади хубави жени.Да ухаят добре,със стегнати задници
"млади свежи,едрогърди, като мляко бели и като камък твърди"
Дай пример,млада,с обноски,да предразполага,да масажира и да прави поне чекия с мерак....една поне.
Примера е ... ти да имаш добри обноски, приказката да ти върви, в джоба да имаш достатъчно ако ти вържат, да имаш време и да ти се занимава. Всички в масажи са там, за да прикрият истинската си дейност, но с едно огромно предимстмо... да избират! Избират си с кой какво и тнт...
Темата е дълга, но с постоянство и пари(за едни много за други малко) всички врати в този бранш са отворени!
Съгласен съм с теб,обаче незнам за повечето от вас,но аз лично използвам такива услуги само защото съм семеен.Ходя на "масажи" само за разнообразие и релакс.Ако съм свободен няма въобще да погледна такива обяви,както съм го и правил допреди няколко години.За обноските винаги съм бил джентълмен,дори и с най-долната курва.Просто новите момичета нямат никакъв хъс за работа...не е до парите.Това е свободна професия и може да да изкара повече,но и по-малко изцяло от нея зависи.

Новак2211

Мнение от Новак2211 »

Altobello написа:
23 Ное 2024, 09:02
Boshko77 написа:
"По хубаво до някоя баба що годе ставаща отколкото до някоя старлетка 20 годишна"
Колега дай поне един пример за такава масажистка каквато си описал че смея да твърдя че всичките ги знам и никоя не отговаря на описанието,а иначе не е като да нямам пари и да не изглеждам добре,но положението е леш и по баровете си забивам по-яки мацки от тия с обявите.. само жена ми е проблема🤣 иначе въобще няма да се занимавам с платените мърши
Това е и моят проблем,семеен съм.

Alex_19
Level: 7 / 70+ поста
Level: 7 / 70+ поста

Мнение от Alex_19 »

aeso написа:
21 Ное 2024, 14:38
Fucker написа:
21 Ное 2024, 14:20
Boshko77 написа:
21 Ное 2024, 13:25
Колеги имам чувството ,че само баби/40+г/ обсъждаме.
Нещо под 30години няма ли?Или всеки си ги пази за себе си.
Масажистките/младите/се научиха на лесни пари-лъскат бастуни за 70/80лв
Аз съм ги описвал наред всичките масажистки при които съм бил
Сега е престижно да се каже "Тя работи "само с редовни"демек НЕ ПРО
Всеки , или барем по старите колеги си имаме една две дето не си ги даваме . Не ги коментираме да не стане още повеме навалица. Ама сега като се замисля тия дето ги имам вече хич не са и толкова млади :)
Абсолютно вярно е колега
Всеки къта по два три стари кадъра без обяви
И си правят Трайчо Костов.......
Аз поради тази причина спрях да ходя, не съм бил никъде и влизам тук да прочета повече за забавление, отколкото да търся нещо сериозно. Ако все пак решите да споделите нещо читаво, макар и не съвсем младо, няма да ви се разсърдя :).
Последно съм ходил при Венета на "Васил Априлов". Знам, че доста хора я смятат за ненормална, но с мен винаги се е държала топло, доримисля, че и харесва да си говорим. Става тросната, ако поискаш нещо повече от масаж, душ и чикия, но пък тези неща ги прави прилично и евтино. Млада е, тялото е добро, позволява пипане по циците и дупето. Със сигурност е далече от нещо страхотно, но аз ако търся компромис бих отишъл при нея.
А иначе за хубаво изпълнение от секси масажистка бих дал доста пари, но просто няма на коя :).

Haralampiharalampief
Level: 13 / 130+ поста

Мнение от Haralampiharalampief »

Alex_19 написа:
02 Дек 2024, 16:11
aeso написа:
Fucker написа:
21 Ное 2024, 14:20

Всеки , или барем по старите колеги си имаме една две дето не си ги даваме . Не ги коментираме да не стане още повеме навалица. Ама сега като се замисля тия дето ги имам вече хич не са и толкова млади :)
Абсолютно вярно е колега
Аз поради тази причина спрях да ходя, не съм бил никъде и влизам тук да прочета повече за забавление, отколкото да търся нещо сериозно. Ако все пак решите да споделите нещо читаво, макар и не съвсем младо, няма да ви се разсърдя :).
Последно съм ходил при Венета на "Васил Априлов". Знам, че доста хора я смятат за ненормална, но с мен винаги се е държала топло, доримисля, че и харесва да си говорим. Става тросната, ако поискаш нещо повече от масаж, душ и чикия, но пък тези неща ги прави прилично и евтино. Млада е, тялото е добро, позволява пипане по циците и дупето. Със сигурност е далече от нещо страхотно, но аз ако търся компромис бих отишъл при нея.
А иначе за хубаво изпълнение от секси масажистка бих дал доста пари, но просто няма на коя :).
Колега тази Венета има ли обява?
Утре съм в Пловдив и се чудя къде да отида за масаж,
Бил съм няколко пъти при Кичка,чуде се коя да избера от тези :

https://www.alo.bg/terapiya-masaj-7287790

https://www.alo.bg/unikalen-masaj-6060345

https://www.alo.bg/masaji-za-ceniteli-6747118

FLASH76
Level: 11 / 110+ поста
Level: 11 / 110+ поста

Мнение от FLASH76 »

Новак2211 написа:
02 Дек 2024, 06:18
Altobello написа:
Boshko77 написа:
Колега дай поне един пример за такава масажистка каквато си описал че смея да твърдя че всичките ги знам и никоя не отговаря на описанието,а иначе не е като да нямам пари и да не изглеждам добре,но положението е леш и по баровете си забивам по-яки мацки от тия с обявите.. само жена ми е проблема🤣 иначе въобще няма да се занимавам с платените мърши
80% сме семейни затова се крием толкова.И сме по-тези форуми.

Haralampiharalampief

Мнение от Haralampiharalampief »

Привет колеги,след като не получих никакъв отговор на запитване,теших да действам на ваш терен,днес бях във вашия град и посетих тази псевдо масажистка
Какво да ви кажа,пълнен ташак или смях! Дано си намери някаква по добра работа и не се занимава никога повече с масаж!
Тихи телефони и пожелавам и спокойни звънци!
Бях и Тук https://www.alo.bg/unikalen-masaj-6060345 обаче не е като предходната !
Жената,без значение външния вид и ЕГН-то,знае какво прави,ами масажа си е масаж,знае кога къде и какво да пипне,аз съм доволен,получих това което исках,без да нахалствам,дори и тя се учуди,както и да е!
Препоръчвам за любителите на масажите и скоро ще я посетя отново!

Младко
Level: 0 / Под 10 поста
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от Младко »

Haralampiharalampief написа:
02 Дек 2024, 17:00
Alex_19 написа:
02 Дек 2024, 16:11
aeso написа:

Абсолютно вярно е колега
Колега тази Венета има ли обява?
Утре съм в Пловдив и се чудя къде да отида за масаж,
Бил съм няколко пъти при Кичка,чуде се коя да избера от тези :

https://www.alo.bg/terapiya-masaj-7287790

https://www.alo.bg/unikalen-masaj-6060345

Първата обява при рускинята си заслужава.

Новак2211

Мнение от Новак2211 »

Haralampiharalampief написа:
03 Дек 2024, 19:47
Привет колеги,след като не получих никакъв отговор на запитване,теших да действам на ваш терен,днес бях във вашия град и посетих тази псевдо масажистка
Какво да ви кажа,пълнен ташак или смях! Дано си намери някаква по добра работа и не се занимава никога повече с масаж!
Тихи телефони и пожелавам и спокойни звънци!
Бях и Тук https://www.alo.bg/unikalen-masaj-6060345 обаче не е като предходната !
Жената,без значение външния вид и ЕГН-то,знае какво прави,ами масажа си е масаж,знае кога къде и какво да пипне,аз съм доволен,получих това което исках,без да нахалствам,дори и тя се учуди,както и да е!
Препоръчвам за любителите на масажите и скоро ще я посетя отново!
Напълно подкрепям!Не съм коментирал първият ти пост,защото го видях малко късно,но мислех,че някой от по-опитните колеги ще се включи.От втората масажистка и аз съм по-доволен.Ако имаш време и възможност отиди и при първият вариант,който беше посочил,там също е добре съотношението качество-цена,но има само ръчна.

Новак2211

Мнение от Новак2211 »

FLASH76 написа:
03 Дек 2024, 07:25
Новак2211 написа:
02 Дек 2024, 06:18
Altobello написа:

80% сме семейни затова се крием толкова.И сме по-тези форуми.
Да,ясно ми е.Защо никой не даде поне един пример на млада и можеща тогава,която има обява, естествено.Сигурен съм,че тук доста колеги са 40,даже 50+ пък коментират,че масажистките били баби.Може да не са първа младост,но знаят какво правят,знаят защо са там,имат уважение към клиента.Не слагам всички под общ знаменател,но на база на това,което се предлага в града, по-старите,по-опитните печелят повече.

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️