НеButrageniu написа: ↑03 Фев 2025, 22:38Таз да не е натирената Ивон от Шакти!?Bahala написа: ↑03 Фев 2025, 21:03Здравейте колеги,
Някой да е бил тук?
https://www.alo.bg/malkata-mrasnica-dne ... 0%BA%D0%B0
Тоз боклук от Разсадника, Коньовица дет се чука безразборно без презерватив и лъже кат дърта циганка щи изгладнее![]()
Масажи - София
Re: Масажи - София
Еееееее,ejobejo написа: ↑05 Фев 2025, 17:26Слушайте Музовир, наистина е ветеран, от него можем много да научим
От друг ветеран![]()
Лъскаеш ме брат. Имаш една бира от мен!
-
- Level: 4 / 40+ поста
А мазилата за меча ли са и да не са като ботокса от тези дни?Somnambula написа: ↑05 Фев 2025, 07:58258 Блок в Младост не е ли онова студио дето е един Гилф Нели Дет само дрънка колко е добра как тя измисляла масажите и предлага някви мазила нейно производство?
https://www.facebook.com/share/1FH9Nenb ... tid=wwXIfr
-
- Level: 9 / 90+ поста
Не са За меча.Ма били уникалниJojo 2 написа: ↑05 Фев 2025, 22:32А мазилата за меча ли са и да не са като ботокса от тези дни?Somnambula написа: ↑05 Фев 2025, 07:58258 Блок в Младост не е ли онова студио дето е един Гилф Нели Дет само дрънка колко е добра как тя измисляла масажите и предлага някви мазила нейно производство?
Подлъган от коментари в другия форум че барака меча че се събличала ала бала отидох
Непрестанно плямпане колко е добра как тя си ги измислила техниките как е най добрата и тн
Масажа е пародия пълна
По едно време ми вика можеш да се освободиш ако искаш
Викам по добре ти да го направиш,тя вика не било еротично студио ли нещо такова
И така...
80лв на вятъра
Баси дебелата свиня, сам да се освободиш и накрая да й дадеш 80лв, смехSomnambula написа: ↑06 Фев 2025, 09:10Не са За меча.Ма били уникалниJojo 2 написа: ↑05 Фев 2025, 22:32А мазилата за меча ли са и да не са като ботокса от тези дни?Somnambula написа: ↑05 Фев 2025, 07:58
258 Блок в Младост не е ли онова студио дето е един Гилф Нели Дет само дрънка колко е добра как тя измисляла масажите и предлага някви мазила нейно производство?
Подлъган от коментари в другия форум че барака меча че се събличала ала бала отидох
Непрестанно плямпане колко е добра как тя си ги измислила техниките как е най добрата и тн
Масажа е пародия пълна
И така...
80лв на вятъра
-
- Level: 9 / 90+ поста
Мани Мани цирк страшенSaint_68 написа: ↑06 Фев 2025, 09:23Баси дебелата свиня, сам да се освободиш и накрая да й дадеш 80лв, смехSomnambula написа: ↑06 Фев 2025, 09:10Не са За меча.Ма били уникални
Масажа е пародия пълна
И така...
80лв на вятъра![]()
2 3 уж добри отзива то измама
Точно от датата го помня и аз - човек, заслужаващ довериеmywaytothetop написа: ↑05 Фев 2025, 19:06И аз доколкото помня още от датата и другите форуми Muzovir.

азсъщо се излагах, но на мен ми направи ръчка доплатих си 20 лв. всичко струва 90 лв. Леко накуцва,искаше да я откарам до тях, студиото не е кой знае какво, масажа е -10....дори ми писа тези дни на вайбъра запаметила ме е, че съм има нужда отново от масаж....най зле похарчените 90 лв. иначе ръчката ставаше...ако ми беше взела 50 лв нямаше да ме хване толкова яд...иначе си свали сутиена ,барах циците й но мн настоявах...Saint_68 написа: ↑06 Фев 2025, 09:23Баси дебелата свиня, сам да се освободиш и накрая да й дадеш 80лв, смехSomnambula написа: ↑06 Фев 2025, 09:10Не са За меча.Ма били уникални
Масажа е пародия пълна
И така...
80лв на вятъра![]()
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️