След като така ценният форум на data.bg отиде в небитието, с него умря и една доста голяма база данни от мнения и оценки за много от ескорт момичетата на пазара. Нека с общи усилия да възродим тази база данни и да предпазим много от нас от грешки!😁
В предишните коментари на обявата пише, че са три на терен и не знаеш дали ще попаднеш на тази труженичка. Масажа ѝ е по- скоро параван за стандартна услуга. Също така не е в Мусагеница. Ти си прецени.
В предишните коментари на обявата пише, че са три на терен и не знаеш дали ще попаднеш на тази труженичка. Масажа ѝ е по- скоро параван за стандартна услуга. Също така не е в Мусагеница. Ти си прецени.
[/quote] Много благодаря!!! Не знам вече къде да се ходи ти можеш ли да ми препоръчаш?
[/quote]
Аз съм ходил 2 пъти и е все ена и съща няма нищо общо със снимките не е грозна поне за мен висока стегната едри гърди радва се на набора но е мн напрегната и притеснена.Масаж е нешо от сорта на галене със олио във цариградски комплекс иска различни пари от обявата лично за мен не струва тая услуга
От греда до греда е като от кола до кола - има разлика. И за да няма чудене, е добре да се даде допълнителна информация за причините да мислиш така
Колега, довери ми се. Аз съм ветеран в областта на компаньонките.
Тази е неадекватна, няма умения, претупва, обича да пие.
Ако искаш отиди при нея и пиши един коментар след това.
Слушайте Музовир, наистина е ветеран, от него можем много да научим
Таз да не е натирената Ивон от Шакти!?
Тоз боклук от Разсадника, Коньовица дет се чука безразборно без презерватив и лъже кат дърта циганка щи изгладнее
От греда до греда е като от кола до кола - има разлика. И за да няма чудене, е добре да се даде допълнителна информация за причините да мислиш така
От друг ветеран
Еееееее,
Лъскаеш ме брат. Имаш една бира от мен!
И аз доколкото помня още от датата и другите форуми Muzovir.
в Младост 2 бл.258 има масажно студио
Някой да е ходил дали празнят меча там?
И мен ме интересува.
258 Блок в Младост не е ли онова студио дето е един Гилф Нели Дет само дрънка колко е добра как тя измисляла масажите и предлага някви мазила нейно производство? https://www.facebook.com/share/1FH9Nenb ... tid=wwXIfr
А мазилата за меча ли са и да не са като ботокса от тези дни?
Колеги ако викна Джия или Амбър за масаж само стандартната процедура само че в някой близък хотел до студиото, защото не ми се ходи в тяхното студио дали биха се навили ?
258 Блок в Младост не е ли онова студио дето е един Гилф Нели Дет само дрънка колко е добра как тя измисляла масажите и предлага някви мазила нейно производство? https://www.facebook.com/share/1FH9Nenb ... tid=wwXIfr
Не са За меча.Ма били уникални
Подлъган от коментари в другия форум че барака меча че се събличала ала бала отидох
Непрестанно плямпане колко е добра как тя си ги измислила техниките как е най добрата и тн
Масажа е пародия пълна
По едно време ми вика можеш да се освободиш ако искаш
Викам по добре ти да го направиш,тя вика не било еротично студио ли нещо такова
И така...
80лв на вятъра
Подлъган от коментари в другия форум че барака меча че се събличала ала бала отидох
Непрестанно плямпане колко е добра как тя си ги измислила техниките как е най добрата и тн
Масажа е пародия пълна
И така...
80лв на вятъра
Баси дебелата свиня, сам да се освободиш и накрая да й дадеш 80лв, смех
Масажа е пародия пълна
И така...
80лв на вятъра
Баси дебелата свиня, сам да се освободиш и накрая да й дадеш 80лв, смех