След като така ценният форум на data.bg отиде в небитието, с него умря и една доста голяма база данни от мнения и оценки за много от ескорт момичетата на пазара. Нека с общи усилия да възродим тази база данни и да предпазим много от нас от грешки!😁
.... https://www.alo.bg/profesionalen-sporten-masaj-8364632
Тази предлага читав спортен масаж, млада е и преди предлагаше финал. След това отиде да работи в един фитнес и спря да предлага. Сега пак е сама в апартамент и според мен има шанс ако много любезно я помолиш да се навие.
....
Беше там каквото беше още по времето когато беше в Люлин . Сега и да предложи нещо , лично аз не бих се навил , незнам дали е много бременна или просто много папка но от Люлин насам е лепнала едно поне 40 кг отгоре , нищо общо със старите си снимки които публикува . Което не ми пречи от време на време да я посещавам именно заради масажа , но за финал от нея на тоя етап не бих си и помислил .
Сиси така и не съм я пробвал , навремето отскачах до трафопоста когато имаше нови и свежи попълнения , но от как се преместиха не съм ги посещавал . Все се каня да поправя този си пропуск , то като гледам само Сиси става за нещо там , но аха да се наканя и ми излезе някоя друга дестинация с предимство пред Надежда .
Мерси все пак .
Чакам и други предложения , нищо че последно време много свенливи са станали колегите когато се пита за нещо нестандартно
Здравейте на всички преди два дни ходих за един час нуро масаж при Никита във Студенски град.Като цяло не съм доволен едни две освобождавания,които не ми харесаха направо момичето щеше да ми изтръгне оная работа.По време на нуро масажа почти нямаше плъзгане по тялото от нейното тяло.Един вял масаж и на всичкото отгоре и ме прееба със времето.Хора отчаян съм къде изчезнаха добрите нуро масажистки,които те карат да изпиташ екстаз????
Тоя салон пропадна и не си струва да си губи някой времето и парите там
Здравейте на всички преди два дни ходих за един час нуро масаж при Никита във Студенски град.Като цяло не съм доволен едни две освобождавания,които не ми харесаха направо момичето щеше да ми изтръгне оная работа.По време на нуро масажа почти нямаше плъзгане по тялото от нейното тяло.Един вял масаж и на всичкото отгоре и ме прееба със времето.Хора отчаян съм къде изчезнаха добрите нуро масажистки,които те карат да изпиташ екстаз????
Тоя салон пропадна и не си струва да си губи някой времето и парите там
Там по моя критерий и вкус, единствено Поли ( нещо изчезна), Симона и Яна стават, другите са греди...
https://adamieva.info/obiava-4812677/ba ... vane-20-lv
Тук някой бил ли е? Имаше преди една до пазара в Слатина, която лапаше за 20 лева. Чудя се дали не е същото място, защото имаше и втора жена - дебела. Ясно, че ще е мизерия, но все пак.
Регистрирам се само, за да предпазя тези, които имат себеуважение. Към тези, които пушат по цигара и се молят 15 минути отвън на жена да ги приеме при записан час -> жал ми е за вас. На Корабчето при записан час и отиване точно на време не ми беше отворено, защото видиш ли "и тритте били заети в момента и да съм изчакал 3/4 минути и да почукам пак" . Дадох им 7/8 минути, почуках и пак никой не отвори. Призивът ми е момчета не позволявайте да се гаврят с вас! Няма смисъл да задълбавам по темата. С извинения при некоректност не става.
Свързах се с него няколко пъти и той каза, че може да посети адреса ми. Честно казано, той не ми вдъхна много доверие. Няколко дни по-късно той се свърза с мен, че има нужда от пари и каза, че може да ми направи отстъпка. Но този път той заяви, че може да проведе среща у него.
Не съм ходил при Лора или Амбър в студиото в брезите,интересува ме само с такси ли да отида или мога с колата и да намерим къде да паркирам,благодаря на отзовалите се?
Свързах се с него няколко пъти и той каза, че може да посети адреса ми. Честно казано, той не ми вдъхна много доверие. Няколко дни по-късно той се свърза с мен, че има нужда от пари и каза, че може да ми направи отстъпка. Но този път той заяви, че може да проведе среща у него.
Някой пробвал ли го е преди?
Колега, това с искането на пари й е коронния номер. И на мен ми звъни често за пари.
Привет колеги! Някой от вас посещавал ли е скоро Алисия (https://www.alo.bg/8394026) и има ли идея дали ще се завръща? От около седмица следя обявата но не се разархивира, а доста ми се иска да я посетя пак защото съм доволен от услугата.
Някой пробвал ли го е преди?
Колега, това с искането на пари й е коронния номер. И на мен ми звъни често за пари.
Пичове, не се връзвайте на тази наркоманка!!! преди 2 години се пускаше за пари у тях и пак така ми поиска пари напред и после се опита да ми вземе още за срещата с нея. Страшен боклук и един съвет от мен няма курва дето да си върне заема