След като така ценният форум на data.bg отиде в небитието, с него умря и една доста голяма база данни от мнения и оценки за много от ескорт момичетата на пазара. Нека с общи усилия да възродим тази база данни и да предпазим много от нас от грешки!😁
Нищо не скрива, всичко е ясно за едноокия въпроса е да не е мрънкаща - не ги пипай те са само за гледане..... и да не таксува сваляне на сутиен като екстра. Няма да се жени я, турска да прави само пак е по-добре от другите...
За тая кака няма коментари все още във форума, а циците са супер, щом не е оплюта до сега трябва да се пробва явно
Въпросната е от Варна. Ходил съм няколко пъти, наистина е от боята, но е изпълнителна и не цака с времето, за цената си е добро попадение.
На мен също не ми пречи това. Сигурно съм ебал и циганки без да знам, че са такива. За някои това е проблем и за това го написах и снимките са направени така, че се опитва да прикрие корем, и че е закръглена....
Не и на тая цена. Райчето иска 100-150 лева за масаж във Варна. Тия 350 лева за секс в София ми се струват завишени. Не знам как се движат цените в София, нормално е да са леко нагоре, но 350 лева са си доста. Щом ходи от време на време, значи има кой да ги дава. Има много големи цици, но са меки и увиснали. След няколко години ще са до пъпа.
Не и на тая цена. Райчето иска 100-150 лева за масаж във Варна. Тия 350 лева за секс в София ми се струват завишени. Не знам как се движат цените в София, нормално е да са леко нагоре, но 350 лева са си доста. Щом ходи от време на време, значи има кой да ги дава. Има много големи цици, но са меки и увиснали. След няколко години ще са до пъпа.
Ясно и на мен ми се струва, че са й много 350, ако беше на 200 или 250 можеше да се пусна