Правила на форума

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Аватар
xzone
Site Admin
Мнения: 129
Регистриран на: 03 Юни 2021, 14:30

Правила на форума

Мнение от xzone »

1.Забранява се пускането на линкове към facebook и други социални мрежи

2.Забранява се искането и даването на линкове към facebook и др. социални мрежи, както и опитите за заобикаляне на това правило с "небрежни" подсказки от типа на "търсете във фейсбук ivanka.ivanova!

3.Постовете трябва да са в съответния раздел. Потребителите трябва да прочетат описанието на форума и правилата, преди да публикуват.

4.Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни, дразнещи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

5.Потребителите не трябва да забравят, че форумът е достъпен за разнообразна възрастова аудитория (малолетни). Постването на порнографски снимки, текстове и др. са недопустими. Забранява се пускане на всякакви материали с детска порнография, зоофилия и всички, забранени от закона, сексуални извращения.

6.Спамът няма да бъде толериран в никакви случаи (спам, постове като - "да", "не", "?") и тнт и ще бъдат премахвани.

7.Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.

8.Забранено е писането на латиница, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.Постове, които нарушават правилото, ще бъдат изтривани.

9.Потребителите трябва да имат предвид, че има и такива с по-бавна връзка. Качването на снимки с прекалено голям размер може да доведе до затруднение на потребителите с по-бавна връзка.

10.Желателно е, потребителите да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), цветен текст, много пунктуации, повтарящи се символи (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самия си пост, както и писане От ТоЗи ВиД.

InGangWeBang

Re: Правила на форума

Мнение от InGangWeBang »

Добтр ден.

Как се трие профил?

Публикувай отговор

В случай, че сме ви спасили от греда, подкрепете ни! :)

Чрез PayPal:


Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0x946c72f1138652edb92bf8c9213842287bb1d587
(Tron TRC20) TBKiWFdh7K8jdPh83FG2pFZwmNafjcFczy