Благодаря за информацията,да разбирам че тука в София и в като цяло в България тези клубове са пропадналиusmivkata написа: ↑01 Дек 2024, 14:35666, засъжаление, не работи от 4/5 години, както и повечето клубове от този тип. Марокото е най долния бар евър, с най грозните, дърти и дебели циганки. Но ако все пак държиш, пеша обяснявам - от кръговото на лъвов мост, тръгваш по Сливница в посока Опълченска (от лявата страна, в насрещно движение реално). 3-400 метра мисля че бяха от лъвов, по спомен. Как да го познаеш, вече не помня, ама ако видиш неква мизерия, дето мяза на нещо като заведение, ама много долно - това е. И за финал, пак казвам, дори и за опит не си струва...Perermihalev30 написа: ↑01 Дек 2024, 09:51Здравейте.
Отскоро съм във форума и във София живея от месец искам да попитам тези клубове Мароко и 666 къде се намират.
Благодаря предварително
Стриптийз Клубове
-
- Level: 0 / Под 10 поста
Re: Стриптийз Клубове
Колеги, да подпитам и аз - в София освен на пийповете има ли друг клуб, където танцьорките свалят всичко? И не визирам в стаичките, а на сцената. Благодаря предварително.
На Орлов мост в Пийпа има ли някоя готина за танц в стаята, която да прави и нещо повече... като да ти го гали или нещо подобно
Аз лично като съм ходил не съм наемал стая - стигал съм само до танц на масата, но иначе повечето са готини. Дали предлагат нещо повече във випа нямам идея - стандартния лапденс на масата е 30 лв и мацката е топлес
Здравейте ,
току що минах по Сливница и видях че FLIRT-а работи. Някой ако е ходил скоро до там може ли да сподели как са нещата
току що минах по Сливница и видях че FLIRT-а работи. Някой ако е ходил скоро до там може ли да сподели как са нещата
Някой ходил ли е въобще в този Babylon във Варна? Някакъв супер таен и скришен ми се струва. По-рано беше на друга локация в улицата зад Пийп Шоуто (бившият бар Ел Гордо). Два пъти минах оттам (новото място), като и двата пъти пишеше "частно парти", демек "не влизай". Никой нищо не е писал за този клуб, кажете нещо, който е ходил.
Преди 2 месеца минах за разнообразие. Беше или сряда или четвъртък.
(Предпочитам двете младите в Мароко)
Двата клуба са едно реално. Влизам и оглеждам .
Идва една руса на 20 - 25 със силиконови цици, питаме какво ще желая и задавам въпрос за 30 мин какво предлага.
Отговорът е тази вечер само стриптийз,
- а колежките й
- тази вечер в заведението само стриптийзсе предлага от всички.
Като обстановка е в пъти по-добре от Мароко, но с това ме изгубиха.
-
- Level: 0 / Под 10 поста
Babylon Варна е нелегално заведение,има три момичета 50лв. Лапданс,150лв стая в която не се събличат и чакат да минат трите песни.Питие за дамата към 100лв. Няма касов бон нищо няма пилон и танци, сядат при теб и само пари искат.Пълна загуба на време и пари.
Значи ако съм те разбрал правилно е от типа на мароко и предполагам и цените са едни и същиneo.bg написа: ↑20 Дек 2024, 17:42Преди 2 месеца минах за разнообразие. Беше или сряда или четвъртък.
(Предпочитам двете младите в Мароко)
Двата клуба са едно реално. Влизам и оглеждам .
Идва една руса на 20 - 25 със силиконови цици, питаме какво ще желая и задавам въпрос за 30 мин какво предлага.
Отговорът е тази вечер само стриптийз,
- а колежките й
- тази вечер в заведението само стриптийзсе предлага от всички.
Като обстановка е в пъти по-добре от Мароко, но с това ме изгубиха.
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️