Стриптийз Клубове

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
hamsiqqq
Level: 0 / Под 10 поста

Re: Стриптийз Клубове

Мнение от hamsiqqq »

neo.bg написа:
09 Дек 2024, 16:04
Само в пийповете, като за София най-добре в този на Орлов мост
Благодаря за инфото - ходил съм и на двата и аз съм по-доволен до колкото може да се каже от този на Орлов

hamsiqqq

Мнение от hamsiqqq »

Muzzy написа:
13 Дек 2024, 13:51
hamsiqqq написа:
12 Дек 2024, 00:21
neo.bg написа:
09 Дек 2024, 16:04
Само в пийповете, като за София най-добре в този на Орлов мост
Благодаря за инфото - ходил съм и на двата и аз съм по-доволен до колкото може да се каже от този на Орлов
На Орлов мост в Пийпа има ли някоя готина за танц в стаята, която да прави и нещо повече... като да ти го гали или нещо подобно
Аз лично като съм ходил не съм наемал стая - стигал съм само до танц на масата, но иначе повечето са готини. Дали предлагат нещо повече във випа нямам идея - стандартния лапденс на масата е 30 лв и мацката е топлес

talasum
Level: 1 / 10+ поста

Мнение от talasum »

Здравейте ,
току що минах по Сливница и видях че FLIRT-а работи. Някой ако е ходил скоро до там може ли да сподели как са нещата

Jongal

Мнение от Jongal »

Някой ходил ли е въобще в този Babylon във Варна? Някакъв супер таен и скришен ми се струва. По-рано беше на друга локация в улицата зад Пийп Шоуто (бившият бар Ел Гордо). Два пъти минах оттам (новото място), като и двата пъти пишеше "частно парти", демек "не влизай". Никой нищо не е писал за този клуб, кажете нещо, който е ходил.

neo.bg

Мнение от neo.bg »

talasum написа:
19 Дек 2024, 23:59
Здравейте ,
току що минах по Сливница и видях че FLIRT-а работи. Някой ако е ходил скоро до там може ли да сподели как са нещата
Преди 2 месеца минах за разнообразие. Беше или сряда или четвъртък.
(Предпочитам двете младите в Мароко)
Двата клуба са едно реално. Влизам и оглеждам .
Идва една руса на 20 - 25 със силиконови цици, питаме какво ще желая и задавам въпрос за 30 мин какво предлага.
Отговорът е тази вечер само стриптийз,
- а колежките й
- тази вечер в заведението само стриптийзсе предлага от всички.

Като обстановка е в пъти по-добре от Мароко, но с това ме изгубиха.

[email protected]

Мнение от [email protected] »

Babylon Варна е нелегално заведение,има три момичета 50лв. Лапданс,150лв стая в която не се събличат и чакат да минат трите песни.Питие за дамата към 100лв. Няма касов бон нищо няма пилон и танци, сядат при теб и само пари искат.Пълна загуба на време и пари.

talasum

Мнение от talasum »

neo.bg написа:
20 Дек 2024, 17:42
talasum написа:
19 Дек 2024, 23:59
Здравейте ,
Преди 2 месеца минах за разнообразие. Беше или сряда или четвъртък.
(Предпочитам двете младите в Мароко)
Двата клуба са едно реално. Влизам и оглеждам .
Идва една руса на 20 - 25 със силиконови цици, питаме какво ще желая и задавам въпрос за 30 мин какво предлага.
Отговорът е тази вечер само стриптийз,
- а колежките й
- тази вечер в заведението само стриптийзсе предлага от всички.

Като обстановка е в пъти по-добре от Мароко, но с това ме изгубиха.
Значи ако съм те разбрал правилно е от типа на мароко и предполагам и цените са едни и същи

Jongal

Мнение от Jongal »

[email protected] написа:
20 Дек 2024, 22:27
Babylon Варна е нелегално заведение,има три момичета 50лв. Лапданс,150лв стая в която не се събличат и чакат да минат трите песни.Питие за дамата към 100лв. Няма касов бон нищо няма пилон и танци, сядат при теб и само пари искат.Пълна загуба на време и пари.
Разбирам. Явно е просто няква схемаджийска работа там, капан за балъци. То и в Пийп Шоуто се влошиха нещата, честно казано. Едно грубо отношение, едно самочувствие, все едно не се събличат за пари, ами са Меган Маркъл всичките. Смениха се пак собствениците там. Предният управител бая ги озаптяваше коврите там, сега пълна анархия. Май само 911 горе долу става вече. Както и да е - като цяло много-много не си заслужава да се ходи по такива заведения вече - писал съм по-назад в темата.

freeRider29

Мнение от freeRider29 »

Някой ходил ли е в новия стрип бар срещу руската църква ? Изглежда много лъскав, да не кажа твърде... А някъде по Витошка метнах табела за бар "Ейнджълс" - имаше такъв, който затвориха. Да не би да са отворили нов със същото име?

allshewrote
Level: 2 / 20+ поста
Level: 2 / 20+ поста

Мнение от allshewrote »

По тоя номер намерих и стара обява за масаж със сравнително негативни отзиви. Някой може ли да потвърди. Общо взето искам стриптийз и свирка/ръчка.

https://www.alo.bg/8478531

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️