Благодаря за инфото - ходил съм и на двата и аз съм по-доволен до колкото може да се каже от този на Орлов
Стриптийз Клубове
Re: Стриптийз Клубове
Аз лично като съм ходил не съм наемал стая - стигал съм само до танц на масата, но иначе повечето са готини. Дали предлагат нещо повече във випа нямам идея - стандартния лапденс на масата е 30 лв и мацката е топлес
Здравейте ,
току що минах по Сливница и видях че FLIRT-а работи. Някой ако е ходил скоро до там може ли да сподели как са нещата
току що минах по Сливница и видях че FLIRT-а работи. Някой ако е ходил скоро до там може ли да сподели как са нещата
Някой ходил ли е въобще в този Babylon във Варна? Някакъв супер таен и скришен ми се струва. По-рано беше на друга локация в улицата зад Пийп Шоуто (бившият бар Ел Гордо). Два пъти минах оттам (новото място), като и двата пъти пишеше "частно парти", демек "не влизай". Никой нищо не е писал за този клуб, кажете нещо, който е ходил.
Преди 2 месеца минах за разнообразие. Беше или сряда или четвъртък.
(Предпочитам двете младите в Мароко)
Двата клуба са едно реално. Влизам и оглеждам .
Идва една руса на 20 - 25 със силиконови цици, питаме какво ще желая и задавам въпрос за 30 мин какво предлага.
Отговорът е тази вечер само стриптийз,
- а колежките й
- тази вечер в заведението само стриптийзсе предлага от всички.
Като обстановка е в пъти по-добре от Мароко, но с това ме изгубиха.
-
- Level: 0 / Под 10 поста
Babylon Варна е нелегално заведение,има три момичета 50лв. Лапданс,150лв стая в която не се събличат и чакат да минат трите песни.Питие за дамата към 100лв. Няма касов бон нищо няма пилон и танци, сядат при теб и само пари искат.Пълна загуба на време и пари.
Значи ако съм те разбрал правилно е от типа на мароко и предполагам и цените са едни и същиneo.bg написа: ↑20 Дек 2024, 17:42Преди 2 месеца минах за разнообразие. Беше или сряда или четвъртък.
(Предпочитам двете младите в Мароко)
Двата клуба са едно реално. Влизам и оглеждам .
Идва една руса на 20 - 25 със силиконови цици, питаме какво ще желая и задавам въпрос за 30 мин какво предлага.
Отговорът е тази вечер само стриптийз,
- а колежките й
- тази вечер в заведението само стриптийзсе предлага от всички.
Като обстановка е в пъти по-добре от Мароко, но с това ме изгубиха.
Разбирам. Явно е просто няква схемаджийска работа там, капан за балъци. То и в Пийп Шоуто се влошиха нещата, честно казано. Едно грубо отношение, едно самочувствие, все едно не се събличат за пари, ами са Меган Маркъл всичките. Смениха се пак собствениците там. Предният управител бая ги озаптяваше коврите там, сега пълна анархия. Май само 911 горе долу става вече. Както и да е - като цяло много-много не си заслужава да се ходи по такива заведения вече - писал съм по-назад в темата.[email protected] написа: ↑20 Дек 2024, 22:27Babylon Варна е нелегално заведение,има три момичета 50лв. Лапданс,150лв стая в която не се събличат и чакат да минат трите песни.Питие за дамата към 100лв. Няма касов бон нищо няма пилон и танци, сядат при теб и само пари искат.Пълна загуба на време и пари.
-
- Level: 0 / Под 10 поста
Някой ходил ли е в новия стрип бар срещу руската църква ? Изглежда много лъскав, да не кажа твърде... А някъде по Витошка метнах табела за бар "Ейнджълс" - имаше такъв, който затвориха. Да не би да са отворили нов със същото име?
-
- Level: 2 / 20+ поста
По тоя номер намерих и стара обява за масаж със сравнително негативни отзиви. Някой може ли да потвърди. Общо взето искам стриптийз и свирка/ръчка.
https://www.alo.bg/8478531
https://www.alo.bg/8478531
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️