Стриптийз Клубове
Re: Стриптийз Клубове
Здравейте искам да попитам за едно момиче Саша от Украйна работи в Плейбоя - Плейалонг в Тракия Пловдив някой знае ли за нея нещо ?
Бях само един път там какво знаете затова място струва ли си ?
Знаете ли Саша прави ли секс изобщо защото на мен ми отказа или ако знаете за други момичета там които предлагат секс вътре в самия клуб ?
Знаете ли Саша прави ли секс изобщо защото на мен ми отказа или ако знаете за други момичета там които предлагат секс вътре в самия клуб ?
Секс в самия клуб няма. Има някои, които ще ти се навият да ги изведеш на хотел. 1-2 ставащи са си ми предлагали направо, но не ми се занимаваше. Ако ходиш редовно- все ще удариш нещо, те са въртят 20+ мацки по цяла седмица, 4-5 стават, 1-2 да те харесат и да ти се навият.
-
- Level: 13 / 130+ поста
Много ясно, че ще ти откажеNiki7777 написа: ↑08 Окт 2024, 20:00Здравейте искам да попитам за едно момиче Саша от Украйна работи в Плейбоя - Плейалонг в Тракия Пловдив някой знае ли за нея нещо ?
Привет колеги!
Някой ползвал ли е услугите на тази “танцьорка”?
Виждам, че има няколко обяви за един и същи ден в различни градове…? Тя да не лети с летящо килимче от град на град? Или е някаква измамна схема? Иначе мацката от снимките изглежда супер!
https://www.alo.bg/chasten-striptiiz-tanc-9685478
Някой ползвал ли е услугите на тази “танцьорка”?
Виждам, че има няколко обяви за един и същи ден в различни градове…? Тя да не лети с летящо килимче от град на град? Или е някаква измамна схема? Иначе мацката от снимките изглежда супер!
https://www.alo.bg/chasten-striptiiz-tanc-9685478
-
- Level: 0 / Под 10 поста
На Саша съм и предлагал 600 лева за секс и не се е съгласява, а сме излизали и по кафета с нея мисля, че не предлага секс.Niki7777 написа: ↑08 Окт 2024, 20:00Здравейте искам да попитам за едно момиче Саша от Украйна работи в Плейбоя - Плейалонг в Тракия Пловдив някой знае ли за нея нещо ?
В плей лонга в пловдив тази русата моника каза че предлага и секс някой взималия да ли си струва
-
- Level: 13 / 130+ поста
От всички, които са ми предлагали секс и съм водил на хотел за мен най-много си заслужава тази слабата, която няма цици и е на цена 300лв.Много се раздава и се ебе като бясно куче...и никога не е бързала да тръгва като мине един час.Другите искат много пари за това, което предлагат.
За софия имали такива оферти
-
- Level: 5 / 50+ поста
Това една руса ли е? В лицето изглежда на 14, иначе е на 22-3?Кирчо хлебаря написа: ↑08 Ное 2024, 12:44От всички, които са ми предлагали секс и съм водил на хотел за мен най-много си заслужава тази слабата, която няма цици и е на цена 300лв.Много се раздава и се ебе като бясно куче...и никога не е бързала да тръгва като мине един час.Другите искат много пари за това, което предлагат.
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️