Стриптийз Клубове

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
Snoopy
Level: 12 / 120+ поста
Level: 12 / 120+ поста

Re: Стриптийз Клубове

Мнение от Snoopy »

ipmarsat91 написа:
09 Юни 2022, 13:05
Някой има ли идея кой стриптийз барове във Варна работят освен 911
На колохозния до районното бапкаше преди 2 месеца от тогава не съм минавал даже от там ама го предпочитах че като се прибирам обикновенно няма хора и имаше една яка барманка. 100 процента са се сменили и уви не успях да я навия за секс твърдо отказа, свирка също а беше много перверзна
Минус е че тогава цените бяха с по 10 лева отгоре за входн и танц и всичко останало, напитките и те бяха д по няколко лева отгоре спрямо другите бардаци , а няма на база на какво ама ...

Spr
Level: 1 / 10+ поста
Level: 1 / 10+ поста

Мнение от Spr »

Колеги, моля мнение за добър клуб в софия където човек да се по забавлява в четвъртак вечер!

kykep
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от kykep »

ipmarsat91 написа:
09 Юни 2022, 13:05
Някой има ли идея кой стриптийз барове във Варна работят освен 911
Playboy на 8ми Приморски, между Македония и Братя Миладинови, няма как да не го види човек.
Peep Show пак на 8ми Приморски, но от отсрещната страна и по-надолу към Козирката. Входа е през един неуглед безистен, лесно може да се пропусне.

kykep

Мнение от kykep »

kykep написа:
07 Юли 2022, 03:23
Peep Show пак на 8ми Приморски, но от отсрещната страна и по-надолу към Козирката. Входа е през един неуглед безистен, лесно може да се пропусне.
Минах през Peep Show снощи и съм много доволен! Предишното ми посещение беше края на миналия Август и имаше само две (2!) момичета, сега бяха поне 7-8. Явно тогава съм уцелил мн крив момент. Нямаше някоя, която да се отличава с големи гърди, но всичките са стройни, млади и хубави. За съжаление не предлагат вече вибратор шоу :cry:

Pandzar
Level: 6 / 60+ поста
Level: 6 / 60+ поста

Мнение от Pandzar »

Наскоро посетих Пийп шоуто на Лъвов мост в София. Бях го посещавал преди 5 години. Разлика има, но все още е едно от най- добрите заведения от този род. Вход 10 лева. Посреща те една едрогърда дама. В заведението основно чужденци. Це ните нормални за нощен бар.Малко 10 лева, безалкохолно 5 лева, бира 8 лева. Като минус слагам, че без да пише никъде ти слагат надценка от 10% и не ти връщат рестото, но това вече май е нормално за нощните заведения. В клуба имаше 6 момичета. Танцуват по две три, а другите чакат реда си в едно сапаре. Три от момичетата танцуваха по бельо, а други три и по монокини, като една се събличаше напълно. Тези които се събличаха изглеждаха доста добре. Когато те забележат идват при теб и ти предлагат различни оферти за танци, компания, лезбо и вибратор шоу, усамотение в специална стаичка. Поръчах си 7 танца с три от момичетата, тези които се събличаха.Цената на топлес танца беше 20 лева. И трите се представиха на много високо ниво. Нежни, красиви и интелигентни дами. Препоръчвам Бамби и Елена, на третата забравих името. Така похарчих около 180 лева и си отидох много доволен. Вярно, че преди 5 години заведението беше много по добре като количество и качество на момичетата, но и сега си заслужава.

Johny
Level: 3 / 30+ поста

Мнение от Johny »

За камасутрата някой знае ли едно красиво чернокосо миньонче с доста татуси и мега доброто тяло дали се пуска извън заведението? Веднъж бях там и не мисля, че скоро ще имам такава възможост, но ако я има някъде из обявите ще се радвам да споделите. :ugeek:

Questiee
Level: 4 / 40+ поста

Мнение от Questiee »

Johny написа:
26 Юли 2022, 13:14
За камасутрата някой знае ли едно красиво чернокосо миньонче с доста татуси и мега доброто тяло дали се пуска извън заведението? Веднъж бях там и не мисля, че скоро ще имам такава възможост, но ако я има някъде из обявите ще се радвам да споделите. :ugeek:
Това чернокосо миньонче случайно да ти се представи като Ели? :D Мисля, че говорим за едно и също моме, на мен също много ми хареса и съжалих, че нямам пари за тъмната стайчка тогава. Останах си с лап днес, свали си и сутиена - има малки сладки цицки и наистина уникално дупе!

Johny

Мнение от Johny »

Уви нямах дори шанса да я докосна, щото беше заета.
Обаче вероятно е тя: изглежда на 21-22, дълга права черна коса, макс 155 см. висока. Нямаше силикон. Тренирано телце, особено дупе. Доста татуси.

Предложила ти е тъмната стаичка ли?
Е за нея ми е интересно дали е из обявите. :)

Questiee написа:
29 Юли 2022, 09:00
Johny написа:
Това чернокосо миньонче случайно да ти се представи като Ели? :D Мисля, че говорим за едно и също моме, на мен също много ми хареса и съжалих, че нямам пари за тъмната стайчка тогава. Останах си с лап днес, свали си и сутиена - има малки сладки цицки и наистина уникално дупе!

Questiee

Мнение от Questiee »

Много точно отговаря на описанието! Има два големи татуса на бедрата, с дълга права черна коса. Питах я на колко е, тя вика познай. И аз като теб викам 20-21, оказа се, че е около 30 годишна (не помя точно, бях малко пиян :D ). Перфектно изглежда, ако е така. Не ми е предлагала стайчката. Платих си да си поговорим + лап денс. Имахме доста добър и сравнително дълъг разговор, за какво ли не говорихме. Накрая ме дръпна на място където няма хора, свали си горното и направи танца. Дори и каза, че и е неудобно да ми танцува след разговора, което беше забавно, но се постара и останах доволен. Просто ми се искаше повече. Ако я има в обявите и аз съм заинтересован :D
Johny написа:
29 Юли 2022, 10:52
Уви нямах дори шанса да я докосна, щото беше заета.
Обаче вероятно е тя: изглежда на 21-22, дълга права черна коса, макс 155 см. висока. Нямаше силикон. Тренирано телце, особено дупе. Доста татуси.

Предложила ти е тъмната стаичка ли?
Е за нея ми е интересно дали е из обявите. :)

Questiee написа:
29 Юли 2022, 09:00
Johny написа:

Johny

Мнение от Johny »

Ми дано някой знае нещо по темата, то това е топ попадение и вероятно цената ще е бая цифра, ако изобщо се предлага.
Иначе явно ще трябва да се ходи пак. :mrgreen:

PS. Нищо против клуба и услугите там, просто не мога да приема за нормално да се черпи момичето за 70 кинта, само за да си лафи с тебе, 150 кинта за танц без нищо повече..
Егати, в Австрия за 60 Евро имаш половинка време за френска без, здраво чукане и празнене по тяло, лице и тн с пичета от нейния калибър. :)

Отделно между сесиите, докато релаксираш идват в скута ти секви пичета да си лафите и да ти се предлагат.

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️