Компаньонки / Ескорт - Благоевград/ Благоевград Област
Re: Компаньонки / Ескорт - Благоевград/ Благоевград Област
Премиум обява в Адам и Ева, в момента неактивна.
Edit: https://adamieva.info/obiava-4804267/re ... shiia-grad
Телефон +359877481793, рсп. 0877481793
Терен в Ертанком, снимките в обявата не са нейни. Що не се обърнах и не си тръгнах, като я видех, да ме пита човек: в лицето симпатяга, шкембето изпуснато лошо, ама та лошо: долната част на два слоя. Циците що-годе ок, говори прилично, викам си, айде, ще се жертвам. Половинката 70, предлага ми, ако съм искал, тройка с колежка, явно бе работи соло. Чакай, викам, барем да го замия преди това, зема да върти очите. Като се върнах от банята, свалила потника, описах по-горе, ужас некъф. Гумата на мекия, свирката прав пред нея, понадървих го, ебането, айде и при по-зле сме били. Пъшка, дава некви сигнали, ама междувременно върти пак очите и чака да свършиш. Накрая, немала кърпа за банята, па го позамих на мивката.
Фацит: смело пропускайте, чекията сто пъти по-добре.
Edit: https://adamieva.info/obiava-4804267/re ... shiia-grad
Телефон +359877481793, рсп. 0877481793
Терен в Ертанком, снимките в обявата не са нейни. Що не се обърнах и не си тръгнах, като я видех, да ме пита човек: в лицето симпатяга, шкембето изпуснато лошо, ама та лошо: долната част на два слоя. Циците що-годе ок, говори прилично, викам си, айде, ще се жертвам. Половинката 70, предлага ми, ако съм искал, тройка с колежка, явно бе работи соло. Чакай, викам, барем да го замия преди това, зема да върти очите. Като се върнах от банята, свалила потника, описах по-горе, ужас некъф. Гумата на мекия, свирката прав пред нея, понадървих го, ебането, айде и при по-зле сме били. Пъшка, дава некви сигнали, ама междувременно върти пак очите и чака да свършиш. Накрая, немала кърпа за банята, па го позамих на мивката.
Фацит: смело пропускайте, чекията сто пъти по-добре.
Последно промяна от nuf на 04 Дек 2024, 17:31, променено общо 1 път.
-
- Level: 0 / Под 10 поста
Здравейте, едно дрвойче на име Александра от Петрич се предложи в сайта Elmaz. За цяла вечвр 300 лв. Някой да я пробвал вече?
Колега,.тука се дискутираше една маша при подобни случаи: предлага ти вечер на ниска цена, взима парите и казва, че ще ги занесе на сводника, качват се в колата и вазират. Конкретно за тая не знам, ма, като го мислиш, ползвай горната глава. Ай, с акъл...fizichesko_49 написа: ↑02 Дек 2024, 13:14Здравейте, едно дрвойче на име Александра от Петрич се предложи в сайта Elmaz. За цяла вечвр 300 лв. Някой да я пробвал вече?
-
Тази ми се представя за 16 годишна. Прати ми и някакви снимки.
Здравейте,нещо изпитано за Банско,че напоследък само греди,
-
Ако го желае сама това, какъв е проблема? Собственоръчно ми го написа и се подписа. Обожавала парите и го правила със всякакви.
Чисто формално сексът е законен над 14. Под 16 е много мъгливо, но съм съгласен, да си поръчаш, дори с навършени 16 години, си е игра с огъня.ivanavi написа: ↑04 Дек 2024, 07:44Е ти сериозен ли си бе баце?!fizichesko_49 написа: ↑03 Дек 2024, 11:00Тази ми се представя за 16 годишна. Прати ми и някакви снимки.
Та това е дете !!! Смяташ ли, че всичко с теб е наред, ако НЕ е, има ора дека моо ти помогнат. Дано си ме разбрал кво саках да ти кажа (а па ако желанието ти към момиченца е по-силно от волята ти, в такива филми можеш да се вкараш, че и в най-смелите си фантазий не си ги виждал). Среща с непълнолетна и ако после тя каже ОХ, ама той ме ...... (това не ти е през 90те години дет по пътищата имаше и такива пичета и се мандръсаха яката без да имаш притеснение от каквото и да е).
Не го вкарвай директно колегата в каталога на психичните отклонения, щом като е приемливо 55 годишен да спи с 25 годишна, примерно, какъв му е проблемът, ако той е, да речем, на 20?
Добре бе някои ще даде ли и сподели ли нещо читаво и непро Сандански Петрич Благоевград
Или само какво ще дадеш и какво не
Или само какво ще дадеш и какво не
С колегата Vampai често сме били на противоположни мнения относно споделянето, ама и на мене почва да ми става трудно да му противореча. Въртят се обяви на некоментирани във форума, момичетата стоят, демек някой ходи, а споделяния няма. Доскоро активни колеги се отказват да пишат и минават на Р2Р. Аз, където каквото съм разузнал, съм споделил публично, ма няма как да изпляскам насоките, получени на лични... А такива с по пет мнения, колкото да отключат функцията за лични, да ме карат да сме си ги били "менкали", е, това въобще не знам вече как да го коментирам...
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️