Решихме да покрием и Югозападна България. Банско зимата е трудно да се намери нещо читаво...

Подкрепи форума напълно безплатно, с един прост клик върху някоя реклама. 😁
Аз мога да споделя много опит. Банско има само един клуб с читави девойки, по моите критерии, разбира се, говорим за красиви, хубави тела, големи гърди(силикони в повечето случаи). Но не работят с българи. Влизал съм с приятели чужденци и съм си изкарвал добре. Иначе всичко останало е тотал щета. И масово са с обяви в адаиева, защото в алото се плащало…
Тази не е ли Ани от Перник?Glarusche написа: ↑13 Яну 2022, 20:48Айде да пораздвижим малко темата тук,.. https://www.alo.bg/4266679 За почитателите на Милф. Биляна я знам от преди повече от 5г за това се извинявам че инфото ми е старо. Но все пак е нещо в сравнение с нищото,нали.?Когато беше по-млада работеше в София,и ако някой има добра памет може и да се сети за нея. Отношение супер готино,поне към мен тялото е сравнително запазено за годините и.Особенно задника и
стегнат и работлив,а и гледката си я бива.Жалко че в момента не го дава.Минуси, гърди няма
и в лице годинките и си личат за някой е минус за някой не но дори и сега си е симпатяга.Дълбоко гърло не и се получава добре,но се опитва жената да те направи щастлив.Пози не отказва, но за харт изпълнения не я търсете.
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️