Компаньонки / Ескорт - Благоевград/ Благоевград Област

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
Аватар
xzone
Site Admin

Компаньонки / Ескорт - Благоевград/ Благоевград Област

Мнение от xzone »

Здравейте, пичове!

Решихме да покрием и Югозападна България. Банско зимата е трудно да се намери нещо читаво... :lol:

Tozi
Level: 9 / 90+ поста

Re: Компаньонки / Ескорт - Благоевград/ Благоевград Област

Мнение от Tozi »

xzone написа:
28 Дек 2021, 15:33
Здравейте, пичове!

Решихме да покрием и Югозападна България. Банско зимата е трудно да се намери нещо читаво... :lol:
Аз мога да споделя много опит. Банско има само един клуб с читави девойки, по моите критерии, разбира се, говорим за красиви, хубави тела, големи гърди(силикони в повечето случаи). Но не работят с българи. Влизал съм с приятели чужденци и съм си изкарвал добре. Иначе всичко останало е тотал щета. И масово са с обяви в адаиева, защото в алото се плащало…

Ludwig
Level: 13 / 130+ поста

Мнение от Ludwig »

Не знам,но миналата седмица научих,че доста мацки мигрират трайно,в Банско за зимният сезон.Окупирали са го и то трайно.

Tozi

Мнение от Tozi »

Ludwig написа:
30 Дек 2021, 18:17
Не знам,но миналата седмица научих,че доста мацки мигрират трайно,в Банско за зимният сезон.Окупирали са го и то трайно.
Обяви няма, как бачкат?

Ludwig

Мнение от Ludwig »

Tozi написа:
09 Яну 2022, 13:55
Ludwig написа:
30 Дек 2021, 18:17
Обяви няма, как бачкат?
Явно не разчитат на обяви,колега!

Glarusche

Мнение от Glarusche »

Айде да пораздвижим малко темата тук,.. https://www.alo.bg/4266679 За почитателите на Милф. Биляна я знам от преди повече от 5г за това се извинявам че инфото ми е старо. Но все пак е нещо в сравнение с нищото,нали.? :D Когато беше по-млада работеше в София,и ако някой има добра памет може и да се сети за нея. Отношение супер готино,поне към мен тялото е сравнително запазено за годините и.Особенно задника и :D стегнат и работлив,а и гледката си я бива.Жалко че в момента не го дава.Минуси, гърди няма ;) и в лице годинките и си личат за някой е минус за някой не но дори и сега си е симпатяга.Дълбоко гърло не и се получава добре,но се опитва жената да те направи щастлив.Пози не отказва, но за харт изпълнения не я търсете.

Glarusche

Мнение от Glarusche »

https://www.alo.bg/6772087 И понеже като съм тръгнал да кажа няколко думи и за тая. Годинките са с около 10 повече, горе-доло от толкова и влезе в бранша. Тялото е о,кей. За някой може да е малко едра жена но всеки си преценя сам. Отношение,и процес без забележки,но с уговорката че спомените ми пак са от преди 4,5г. Просто видях че е решила зимата да я изкара там,заради туристите и никой не пише нищо в тая тема за това си "отварям устата" :lol: Жокер... като млада половината старозагорци бяха луднали по нея.После си хвана един богат възрастен спонсор и се изгуби за 2г мисля.Сега пак е на линия. Та който се сеща за тази Сандра, да тя е с малко кг. в повече. ;) Айде стига за тази вечер.

Kai
Level: 2 / 20+ поста
Level: 2 / 20+ поста

Мнение от Kai »

Какво ще кажете за https://www.alo.bg/6748865 ? След това аз ще Ви споделя малко инфо... ;) :D

SIR
Level: 6 / 60+ поста
Level: 6 / 60+ поста

Мнение от SIR »

Glarusche написа:
13 Яну 2022, 20:48
Айде да пораздвижим малко темата тук,.. https://www.alo.bg/4266679 За почитателите на Милф. Биляна я знам от преди повече от 5г за това се извинявам че инфото ми е старо. Но все пак е нещо в сравнение с нищото,нали.? :D Когато беше по-млада работеше в София,и ако някой има добра памет може и да се сети за нея. Отношение супер готино,поне към мен тялото е сравнително запазено за годините и.Особенно задника и :D стегнат и работлив,а и гледката си я бива.Жалко че в момента не го дава.Минуси, гърди няма ;) и в лице годинките и си личат за някой е минус за някой не но дори и сега си е симпатяга.Дълбоко гърло не и се получава добре,но се опитва жената да те направи щастлив.Пози не отказва, но за харт изпълнения не я търсете.
Тази не е ли Ани от Перник?

Stormstor
Level: 1 / 10+ поста
Level: 1 / 10+ поста

Мнение от Stormstor »

За жалост няма много избор в Благоевград има обаче една мръсница дето се раздава непрофи е с огромни цици срещу лек финансов стимул срещу повече $ няма задражки....

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️