След като така ценният форум на data.bg отиде в небитието, с него умря и една доста голяма база данни от мнения и оценки за много от ескорт момичетата на пазара. Нека с общи усилия да възродим тази база данни и да предпазим много от нас от грешки!😁
Миранда и Нани нямат нишо общо, доколкото зная, втората е в Холандия!
На Миранда и аз бях хвърлил око, но нямаше много добри коментари тук и се разколебах.
Колеги относно това момиче https://distintas.net/melissa21cm, аз лично съм много доволен. Жалко че форума не работеше тогава за да споделя. В тялото е супер, гърдите са перфектни, дупето също. Аз съм ползвал за пасивна и ми хареса много. Почти ГФЕ изживяване беше. За активна също и става и даже свърши докато я оправям... С две думи аз лично съм много доволен. Но каза че ще си тръгва скоро.
Здравейте, във Велико Търново на бул.България имаше едно траснче[или по скоро кросче] вземаше го много добре, беше от Шумен ли някъде там, някое има ли представа къде се загуби? Александра се казваше.
Отдавна (над 1 година) не е в бизнеса. Последно ми беше казал(а), че се е задомил(а) и спрял(а) хормоните.
Вече е момче нормално и живее с момиче пробват да имат дете ако не се лъжа . От Добрич е мисля дано да имат късмет!