След като така ценният форум на data.bg отиде в небитието, с него умря и една доста голяма база данни от мнения и оценки за много от ескорт момичетата на пазара. Нека с общи усилия да възродим тази база данни и да предпазим много от нас от грешки!😁
Здравейте, някой бил ли е наскоро с Ванеса https://adamieva.info/obiava-4831111/vanesa знам че обикалят с Бетина заедно. Ако може да сподели как е като визия и отношение и имали претупване. Есента пробвах Бетина и доволен останах като отношение. Благодаря за инфо предварително.
или ако имате някоя препоръка. Търся да не е циганка по възможност и по младо и слабо.
Ако имате някоя препоръка линк на лични и как върна услугата .
Първата е циганка,симпатична слаба добре сложена и млада
.В процеса слаба работа
Мамка му. Щеше ми се нещо ,дето не е от боята , ама като няма ,какво да се прави. Нямам проблеми с етноса, но ми се ще да пропусна обичайните цигански номерца. Поне изпълнителна ли е.
Здравейте, колеги.
Преди време имаше едно пълничко цигане, което стоеше до ресторант Лозница. Някой знае ли нещо за нея? Къде е? Работи ли? Има ли телефон?
Мога да споделя че това цигане ми направи най-добрата свирка от всички стопаджийки на които съм спирал.
или ако имате някоя препоръка. Търся да не е циганка по възможност и по младо и слабо.
Ако имате някоя препоръка линк на лични и как върна услугата .
Първата е циганка,симпатична слаба добре сложена и млада
.В процеса слаба работа
Мамка му. Щеше ми се нещо ,дето не е от боята , ама като няма ,какво да се прави. Нямам проблеми с етноса, но ми се ще да пропусна обичайните цигански номерца. Поне изпълнителна ли е.
Свирка 1 от 10 не отказва пози ,от горе издържа доста и на задна също .Всичко като пипане и др.се доплаща