Компаньонки / Ескорт - Велико Търново / Област
Re: Компаньонки / Ескорт - Велико Търново / Област
Аз да ебах я срещу паричен стимул
Здравейте 'братя по уръжие'
Сетих се днес за Норчето и си викам ще и се обадя ей така да я чуя за новата година.
Да ама не. Вдигна ми някаква жена ( във Вайбър я видях след това - Рая Георгиева) и ми каза че това вече не е номера на Нора. Явно била вече с нейният стар номер.
Та някой ако има актуален номер или информация за нея ще помоля да сподели на лично.
Сетих се днес за Норчето и си викам ще и се обадя ей така да я чуя за новата година.
Да ама не. Вдигна ми някаква жена ( във Вайбър я видях след това - Рая Георгиева) и ми каза че това вече не е номера на Нора. Явно била вече с нейният стар номер.
Та някой ако има актуален номер или информация за нея ще помоля да сподели на лично.
...и накрая ми вика:
- Принципно не съм такава, не знам какво ми стана!

- Принципно не съм такава, не знам какво ми стана!

Преди няколко страници писах за Норчето, звънях на личния и каза, че вече не се занимава с масажи. Голяма суша и всеки се сеща за хубавите моменти от миналото и започва да търси.5ko написа: ↑17 Яну 2025, 14:28Здравейте 'братя по уръжие'
-
- Level: 0 / Под 10 поста
Пичове къде е неустоймата?
-
- Level: 2 / 20+ поста
Неустоимата, “Теди”, си е в гаража, минах покрай вратата и чух дори някой как я ебе. После излезе пича и замина с кола. След около 10 минути и тя излезе да си вземе кафе от машината,
както обича да прави. Там си е, като не става по скайп може уикенда да се открие на място.
както обича да прави. Там си е, като не става по скайп може уикенда да се открие на място.
KrisIvanov написа: ↑18 Яну 2025, 17:29Неустоимата, “Теди”, си е в гаража, минах покрай вратата и чух дори някой как я ебе. После излезе пича и замина с кола. След около 10 минути и тя излезе да си вземе кафе от машината,

Ужас!!!
къде е този гараж?KrisIvanov написа: ↑18 Яну 2025, 17:29Неустоимата, “Теди”, си е в гаража, минах покрай вратата и чух дори някой как я ебе. После излезе пича и замина с кола. След около 10 минути и тя излезе да си вземе кафе от машината,
-
- Level: 3 / 30+ поста
s0s79 написа: ↑19 Яну 2025, 11:59къде е този гараж?KrisIvanov написа: ↑18 Яну 2025, 17:29Неустоимата, “Теди”, си е в гаража, минах покрай вратата и чух дори някой как я ебе. После излезе пича и замина с кола. След около 10 минути и тя излезе да си вземе кафе от машината,
И на мен ми е любопитно, някой ако иска да пише на лс
Подземните гаражи,чиито покрив е паркинга срещу МакеяKoiazli777 написа: ↑19 Яну 2025, 12:34s0s79 написа: ↑19 Яну 2025, 11:59къде е този гараж?KrisIvanov написа: ↑18 Яну 2025, 17:29Неустоимата, “Теди”, си е в гаража, минах покрай вратата и чух дори някой как я ебе. После излезе пича и замина с кола. След около 10 минути и тя излезе да си вземе кафе от машината,
И на мен ми е любопитно, някой ако иска да пише на лс
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️