Компаньонки / Ескорт - София / София Област

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
Cyborg
Level: 13 / 130+ поста

Re: Компаньонки / Ескорт - София / София Област

Мнение от Cyborg »

Многознайка написа:
03 Фев 2025, 19:51
Stenlu написа:
03 Фев 2025, 18:56
https://www.alo.bg/sladkata-nansi-caric ... secomments
Не е за развиване докато бях при нея държеше да се съблека и закача дрехите на закачалката си,след което почнахме процеса ключовете от колата ми бяха в дрехите по едно време чух тропане но не обърнах внимание след като си тръгнах забелязах че ключа ми се намира в друг джоб а от чантичката в колата ми липсваха 1500 лв ясно как е станало проследил ме е нейн човек и е отключил с ключа ми колата и е взел парите да спомена тя твърдеше че нямаше кондом и преди процеса се върнах до колата за да взема,след случката се покри

С мен се получи по абсолютно същия начин,само че аз олекнах с 2500лв.,всичко от заплатата ми.Просто не знам какво да правя.Някон който не е семеен трябва да съдейства и да си получи заслуженото.Да го затворим в колата докато краде и да хапне дървото мангала с мангал
Вие на по колко години сте бе колеги.., това личните ми вещи да не са ми пред очите.. а да кажем на закачалката в коридора.. при някакви миндили, че и в Люлин :lol: , да не се обиди някой местен колега ;), абсурд. Якето да, ама с празни джобове... като се замисля доста хитро.. гледат през прозореца с какво идваш, след това якето на закачалката в коридора.. и каквото има в якето, става за "ползване".. А кога разбрахте, че са ви обрали? Най-тъпото е, че на момента не може да докажеш нищо, защото "крадеца" едва ли се е върнал в апартамента с "плячката". А дори и да е останал там след като ти е върнал ключовете, като няма нищо в него и ти да се върнеш и да направиш панаир... Изключвам варианта да си "респектиращо страшилище", защото тогава едва ли биха посегнали.

Kamika

Мнение от Kamika »

zhekov написа:
03 Фев 2025, 22:49
Kamika написа:
03 Фев 2025, 22:25
Многознайка написа:
03 Фев 2025, 19:51

С мен се получи по абсолютно същия начин,само че аз олекнах с 2500лв.,всичко от заплатата ми.Просто не знам какво да правя.Някон който не е семеен трябва да съдейства и да си получи заслуженото.Да го затворим в колата докато краде и да хапне дървото мангала с мангал
Аз затова като по-прост се движа с градския транспорт, а и не нося много пари с мен. Не мога да ви се начудя момчета, в 21-ви век сме, а държите в себе си кеш, че и в колата! Па като са в колата па скрийте ги! Един приятел преди години / в нчалото на 90-тте/ ги криеше в колата в автоаптечката, ама тогава нямаше банкови карти, а и изкарваше пари, за които не искаше да знае благоверната му!
Аз проблеми до сега не съм имал, но при нови винаги ходя с точно пари. При редовните нямам притеснения. Тая тема ме подсеща за Моника от Ботев, тая къде изчезна? Не че ще отида пак 😀 тази е единствената, която ми е предлагала да си взема нещата в банята, ако се притеснявам.
Моника работи само с редовни, аз не съм от тях, но мой човек, наш брат по оръжие ми каза! :D

Kamika

Мнение от Kamika »

Привет баджанаци! Сега в по-горен пост маркирах, че мой приятел, който е наш човек - баджанак, но няма регистрация тук ме помоли да дам отзив за таз вечерното му приключение ей с тази хубавица https://www.alo.bg/victoria-model-9023850 тел. 089 512 8329 Въпреки, че го предупраждавах за коментарите, които съм чел тук по неин адрес, нашия все пак отишъл. Значи на практика, каквото са споделяли тук колеги минали през нея е почти едно към едно. Място за паркиране, безплатно - ок в района на Парадайс-а! Апартамента чист, има баня, симпатично момиче и дотук с положителните факти! Платил 200 лв. /две свършвания/. Свирка не му правила, ама и той не поискал. Подкарал я на задна започнала да се извърта така че да не й го вкара, както трябва! Ни вопъл, ни стон! Никакъв лаф, ледена кралица! Обърнал я по гръб, вдигнал й краката на рамената си и й го натушкал до дъно, баш как си требе! Вика, изкриви физиономията....абе направо си беше нещо като изнасилване! И в тази връзка не я повтарял, станал и си заминал! На уатсап излиза снимка в лице, която май не е нейна. Накратко ГРЕДА!!! Не е за нея този занаят! Като, че ли на сила някой я кара, вероятно дължи пари някому и я изнудва. Разбира се това са предположения от моя страна, но ако се хване сервитьорка по може да изкара някой лев от бакшиши. Та потвърждавам - за Бога братя не ходете при нея!

geomeo
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от geomeo »

https://www.alo.bg/amanda-new-9323319
Колеги прочетох старите отзиви за нея,някой има ли опит от скоро?Още ли е същия пожар или е развалила услугата?

zhekov

Мнение от zhekov »

geomeo написа:
04 Фев 2025, 22:28
https://www.alo.bg/amanda-new-9323319
Колеги прочетох старите отзиви за нея,някой има ли опит от скоро?Още ли е същия пожар или е развалила услугата?
Ходи пробвай и сподели
Колеги ,тоя дребен вехт звяр дали сте го чекнали отзад ?! 😀

Колеги някой давал ли е мляко на това коте

Колега, къде горе долу е терена?

Мн си смотан

zhekov

Мнение от zhekov »

Kamika написа:
04 Фев 2025, 20:28
zhekov написа:
03 Фев 2025, 22:49
Kamika написа:
03 Фев 2025, 22:25

Аз затова като по-прост се движа с градския транспорт, а и не нося много пари с мен. Не мога да ви се начудя момчета, в 21-ви век сме, а държите в себе си кеш, че и в колата! Па като са в колата па скрийте ги! Един приятел преди години / в нчалото на 90-тте/ ги криеше в колата в автоаптечката, ама тогава нямаше банкови карти, а и изкарваше пари, за които не искаше да знае благоверната му!
Аз проблеми до сега не съм имал, но при нови винаги ходя с точно пари. При редовните нямам притеснения. Тая тема ме подсеща за Моника от Ботев, тая къде изчезна? Не че ще отида пак 😀 тази е единствената, която ми е предлагала да си взема нещата в банята, ако се притеснявам.
Моника работи само с редовни, аз не съм от тях, но мой човек, наш брат по оръжие ми каза! :D
Жива и здрава да е, даже не помня и как изглеждаше. Замислих се, че някои съм ги засичал по улицата и съм ги познавал(при някои съм ходил веднъж, при други само на снимка и татуси) , докато Моника няма да я позная, сигурно е в нейн плюс 😀

Мн си смотан

vagabondo

Мнение от vagabondo »

https://www.alo.bg/10059338 - За тази кака някой с отзиви?

Аватар
Capone1312

Мнение от Capone1312 »

Пичове, ако някой има "Инстаграма" или Фейса на (Ния) - https://www.alo.bg/9983793 че искам да я видя в лице как изглежда да ми прати на лично, ще ви бъда много благодарен и в знак на благодарност ще ви дам и аз един "Инстаграм" на дадено момиче от алото което се подвизава в момента.

zhekov

Мнение от zhekov »

Capone1312 написа:
05 Фев 2025, 06:03
Пичове, ако някой има "Инстаграма" или Фейса на (Ния) - https://www.alo.bg/9983793 че искам да я видя в лице как изглежда да ми прати на лично, ще ви бъда много благодарен и в знак на благодарност ще ви дам и аз един "Инстаграм" на дадено момиче от алото което се подвизава в момента.
Аз ще ти го дам, ще ти дам и на още 12 ако кажеш дали си бил при тая https://www.alo.bg/8912720

Мн си смотан

Аватар
1337

Мнение от 1337 »

На мене пък ми излезе известие че този номер:

0896844958

Се е присъединил към Telegram...

Чудя се откъде ми има номера... освен от някоя моя регистрацийка... че даже и в указателя ми се е появил, но то това си е от Telegram явно.

При търсене излиза темата тука ;)

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️