За по-лесно търсене от други, слагайте линкове към обявите им, номера на обяви и/или телефони, по които можем да ги намерим.
Нека заедно се предпазим от разочарования!

Подкрепи форума напълно безплатно, с един прост клик върху някоя реклама. 😁
Собствено студио има в центъра близо до мол Стамболийски. Зелена зона е и лесно се намира паркиране. Хубаво е студиото, но не знам колко е дискретно - в съседство има детска градина, на входа на която стои охраната. Най-вероятно е разбрал за какво иде реч - някакви момци цял ден идват и си отиват на през час лол.Diviq_sf написа: ↑22 Юни 2021, 22:55Чудесна е идеята за нов форум. Жалко за дата-та, отиде си една епоха... но нека тук поставим началото на нещо по-добро. И да ви попитам за Никол - https://www.alo.bg/6718927 . На собствен (самостоятелен) терен ли посреща или на хотел?
Преди 3 години (горе-долу) съм си я викал у нас. Първо по телефона искаше да ми набута и дебелата й приятелка (сестра йpesho написа: ↑21 Юни 2021, 18:01https://www.alo.bg/6858616#fb_open
След като сложи циците преживя катарзис.
Сега вече обича да се ебе, а часа е всъщност един час и 20 минути. Ебе се като твоя любовница и ако се представиш добре, даже ти дава cashback бонус 20 лв, понеже си готин ебач.
Ако обичаш да даряваш за добри каузи - посети я. Горкото момиче има да избива 5 бона за цици. Грехота е...
Мани майтапа, ама като почна преди 3-4 години и беше добро пиченце. Не беше напомпала джуките и беше крехко тийнче с малки цицки,тялото на струна и една секси къса косичка. Като я хванах в началото на кариерата съм я помпал над 5 пъти и се чукаше с мерак. Пак обичаше да калкулира, ама се контолираше.
Бил съм с тази - в лицето е хубава, но иначе нищо особено. Не пожела да си свали сутиена и каза, че била алергична към гелчета, но иначе добре си се овлажни и сама. Сводника й е доста гнусен мангал, да. По принцип много лошо впечатление ми правят, когато са с мен и им звънне телефона и говорят с други клиенти - тази го направи и веднага след мен отиде на друг адрес - нито се изкъпа, нито нищо... доста гнусно и много се съмнявам и там да си е взела душ преди/след...pesho написа: ↑21 Юни 2021, 18:02https://www.alo.bg/7120296
Момчета, някой тук играл ли е? Изглежда доста добре.
Индустанка с агресивен мангал сводник, който е ''он дъ джуус''.
Френската с кондом е екстра. Ще оставя на базата на това да прецениш дали си заслужава.
Сигурно става въпрос за Мая - миньонче с черна коса и татуировки, посрещаше в Бароко. И аз я посетих 2-3 пъти, със сигурност една от най-добрите с които съм бил. Още от вратата се започва еротична игра без никакво обсъждане на цени, екстри, пакети, експириънси и т.н.
Мерси! Точно тях опитвам да прехвърля главно.ohboh написа: ↑23 Юни 2021, 22:15Здравейте , за да не се повтарям и тук. В темата " Предложения за подобрение на форума " съм обяснил как точно може да преглеждате стари мнения за обяви в форума на дата.бг. Ако на някой му се занимава , може да си поиграе и да прехвърли всички подробни отзиви на по-известните обяви в ало-то.
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️