Компаньонки / Ескорт - София / София Област

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
Аватар
xzone
Site Admin

Компаньонки / Ескорт - София / София Област

Мнение от xzone »

Драги съмишленици, оценете любимите си момичета от София тук!

За по-лесно търсене от други, слагайте линкове към обявите им, номера на обяви и/или телефони, по които можем да ги намерим.

Нека заедно се предпазим от разочарования! :)

Аватар
pesho
Level: 2 / 20+ поста

Re: Компаньонки / Ескорт - София / София Област

Мнение от pesho »

Ами аз ще започна пръв :D

Искам да оставя коментар за Нанси-то, легенда в бранш-а.

https://www.alo.bg/6710232

Страхотна мацка със страхотно отношение към хората, много позитивна и забавна. Човек може да си изкара с нея доста добре.

Аватар
Winning
Level: 4 / 40+ поста

Мнение от Winning »

ОК, нека да започнем от някъде, пък постепенно ще попълваме и останалите.

https://www.alo.bg/6718927 Николчето си ми е любимка. Адски готино момиче, посреща все едно е нямала търпение да се видите. Хубавичко и сладко лице с красиви сини очи. Тялото се вижда от снимките, всеки може да си прецени дали е негов тип. Много е стегната, явно полага усилия да се поддържа. Обича да се забавлява и да угажда, каквото съм поискал винаги го прави с голям кеф и раздаване. Хигиената е отлична, тя си взима душ и предлага чиста хавлия за клиента ако пожелае, чаршафите са нови всеки път.

Минусът при нея е абсолютният конвейр. Предлага и 15 мин и 30 мин и ми каза, че доста хора се възползвали. Направо не знам какъв брой хора се изреждат за ден, и понеже не записва луфт между часовете ми се е случвало да си почакам доволно преди да си тръгне предния и после съответно аз още не съм си тръгнал и звъни следващия, че е на входа. Така че това малко разваля, но като цяло силно препоръчвам.

https://www.alo.bg/7288424 Тук слабо, нищо не ме впечатли да ме поблазни да се върна. Доста запуснат милф с увиснало коремче и гърди, лицето средно ниво дори може би под средното. Посрещна ме с някакви широки ежедневни дрехи, набута ме в спалнята и айде събличай се. На цигарки ми полъхваше. В леглото полага все пак някакво старание, не цака с време, сменихме някоя и друга поза, но за 150 като цяло не мога да препоръчам.

Diviq_sf
Level: 0 / Под 10 поста
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от Diviq_sf »

Чудесна е идеята за нов форум. Жалко за дата-та, отиде си една епоха... но нека тук поставим началото на нещо по-добро. И да ви попитам за Никол - https://www.alo.bg/6718927 . На собствен (самостоятелен) терен ли посреща или на хотел?

Аватар
Winning

Мнение от Winning »

Diviq_sf написа:
22 Юни 2021, 22:55
Чудесна е идеята за нов форум. Жалко за дата-та, отиде си една епоха... но нека тук поставим началото на нещо по-добро. И да ви попитам за Никол - https://www.alo.bg/6718927 . На собствен (самостоятелен) терен ли посреща или на хотел?
Собствено студио има в центъра близо до мол Стамболийски. Зелена зона е и лесно се намира паркиране. Хубаво е студиото, но не знам колко е дискретно - в съседство има детска градина, на входа на която стои охраната. Най-вероятно е разбрал за какво иде реч - някакви момци цял ден идват и си отиват на през час лол.

Аватар
up1level

Мнение от up1level »

pesho написа:
21 Юни 2021, 18:01
https://www.alo.bg/6858616#fb_open

След като сложи циците преживя катарзис.

Сега вече обича да се ебе, а часа е всъщност един час и 20 минути. Ебе се като твоя любовница и ако се представиш добре, даже ти дава cashback бонус 20 лв, понеже си готин ебач.

Ако обичаш да даряваш за добри каузи - посети я. Горкото момиче има да избива 5 бона за цици. Грехота е...

Мани майтапа, ама като почна преди 3-4 години и беше добро пиченце. Не беше напомпала джуките и беше крехко тийнче с малки цицки,тялото на струна и една секси къса косичка. Като я хванах в началото на кариерата съм я помпал над 5 пъти и се чукаше с мерак. Пак обичаше да калкулира, ама се контолираше.
Преди 3 години (горе-долу) съм си я викал у нас. Първо по телефона искаше да ми набута и дебелата й приятелка (сестра й :roll: да бе!) за тройка - отказах. После като дойде и се офлянкваше нещо и накрая изръси, че не било един час всъщност, а 40 минути, защото било включено и времето за път... глупости на търкалета... може и да се е оправила сега, ама заради тогава не бих я викнал отново... много ме издразни...
pesho написа:
21 Юни 2021, 18:02
https://www.alo.bg/7120296
Момчета, някой тук играл ли е? Изглежда доста добре.

Индустанка с агресивен мангал сводник, който е ''он дъ джуус''.

Френската с кондом е екстра. Ще оставя на базата на това да прецениш дали си заслужава.
Бил съм с тази - в лицето е хубава, но иначе нищо особено. Не пожела да си свали сутиена и каза, че била алергична към гелчета, но иначе добре си се овлажни и сама. Сводника й е доста гнусен мангал, да. По принцип много лошо впечатление ми правят, когато са с мен и им звънне телефона и говорят с други клиенти - тази го направи и веднага след мен отиде на друг адрес - нито се изкъпа, нито нищо... доста гнусно и много се съмнявам и там да си е взела душ преди/след...

Бил съм с доста и повечето вече нямат обяви, отказали са се или са изчезнали някъде... Вече развих афинитет към такива от 200лв/час и на горе, за предпочитане стегнати, трениращи и с плочки на корема... иначе просто не си струва според мен... една такава си я поебах над 10-тина пъти през 2019-та и само веднъж през 2020-та, но се отказа дееба... иначе беше перфектна...

На скоро бях с една дето обаче си замина за Холандия и вече няма обява... беше много добра, много луда и си изкарах чудесни 3 часа с нея...

Ще следя темата и ако съм бил с някоя ще давам отзиви.

Аватар
Winning

Мнение от Winning »

up1level написа:
23 Юни 2021, 00:35

На скоро бях с една дето обаче си замина за Холандия и вече няма обява... беше много добра, много луда и си изкарах чудесни 3 часа с нея...
Сигурно става въпрос за Мая - миньонче с черна коса и татуировки, посрещаше в Бароко. И аз я посетих 2-3 пъти, със сигурност една от най-добрите с които съм бил. Още от вратата се започва еротична игра без никакво обсъждане на цени, екстри, пакети, експириънси и т.н.

За съжаление последния път като се чухме по телефона каза че си заминава, така и не разбрах защо.

Аватар
pesho

Мнение от pesho »

Брех, направо ме заинтригувахте. Няма ли я вече?

ohboh
Level: 8 / 80+ поста
Level: 8 / 80+ поста

Мнение от ohboh »

Здравейте , за да не се повтарям и тук. В темата " Предложения за подобрение на форума " съм обяснил как точно може да преглеждате стари мнения за обяви в форума на дата.бг. Ако на някой му се занимава , може да си поиграе и да прехвърли всички подробни отзиви на по-известните обяви в ало-то.

Аватар
xzone
Site Admin

Мнение от xzone »

ohboh написа:
23 Юни 2021, 22:15
Здравейте , за да не се повтарям и тук. В темата " Предложения за подобрение на форума " съм обяснил как точно може да преглеждате стари мнения за обяви в форума на дата.бг. Ако на някой му се занимава , може да си поиграе и да прехвърли всички подробни отзиви на по-известните обяви в ало-то.
Мерси! Точно тях опитвам да прехвърля главно.

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️