Къде да го топнем в чужбина

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
Sugrin 1981
Level: 11 / 110+ поста

Re: Къде да го топнем в чужбина

Мнение от Sugrin 1981 »

papaechosierra написа:
25 Окт 2021, 17:12
BigToy написа:
25 Окт 2021, 16:01
papaechosierra написа:
16 Окт 2021, 03:09
Showpark market Прага - основно румънки, чехкни също, рядко украинки или молдовки. Тук таме друга черна пантера и друга националност. Мн съм доволен, години наред ходя там.
Би ли обяснил какво точно представлява този клуб и какво и как се случва в него, защото от сайта им не разбрах нищо освен, че е като стрип бар ...
Ами то е и двете. Отиваш на сградата, качваш се по едни стълби и плащаш вход. Вътре има бар, храна напитки и обикаляш едни коридори. Мацките са навънка на вратите и си лафиш с тях и преценяваш дали да влезнеш в стаичката. Няма скрито покрито. Харесва ти, ок, не ти йаресва , усмихваш се и продължаваш да си ходиш по коридорите. Важи 24 часа билета. Има и месечни, че даже и годишни билети.
Какви са цените за секс

papaechosierra
Level: 13 / 130+ поста

Мнение от papaechosierra »

Sugrin 1981 написа:
04 Дек 2024, 18:47
papaechosierra написа:
BigToy написа:
25 Окт 2021, 16:01

Би ли обяснил какво точно представлява този клуб и какво и как се случва в него, защото от сайта им не разбрах нищо освен, че е като стрип бар ...
Ами то е и двете. Отиваш на сградата, качваш се по едни стълби и плащаш вход. Вътре има бар, храна напитки и обикаляш едни коридори. Мацките са навънка на вратите и си лафиш с тях и преценяваш дали да влезнеш в стаичката. Няма скрито покрито. Харесва ти, ок, не ти йаресва , усмихваш се и продължаваш да си ходиш по коридорите. Важи 24 часа билета. Има и месечни, че даже и годишни билети.
Какви са цените за секс
Преди 2 месеца бях там. 3000 крони.

Sugrin 1981

Мнение от Sugrin 1981 »

Имали хубави тупалки? Тези ще ходя към Чехия и ше се отбия

trumtram2

Мнение от trumtram2 »

papaechosierra написа:
05 Дек 2024, 00:03
Sugrin 1981 написа:
papaechosierra написа:

Какви са цените за секс
3000 крони за Прага не е ли доста? Последно помня преди няколко години по квартирите 1500 давах за час 2 тека, чак толкова ли да се е вдигнал стандарта там, че да са х2

trumtram2

Мнение от trumtram2 »

Herzog написа:
02 Дек 2024, 18:32
Здравейте,

Върнах се наскоро от Тайланд и споделям впечатления. Изкарах няколко дни в Патая и няколко в Бангкок. В Патая е по-евтино от Бангкок и има по-голямо предлагане. На крайбрежната алея фрийленсърките се предлагат масово за 1000 бата за short term, като това е и най-ниската цена, за която можете получите секс в Патая. В Тиндър се предлагат за по 1500 бата, но след пазарлъци можете да свалите цената до 1000-1300 бата. Десетките барове, с които е пълно в Патая са като цяло капани, където момичетата дърпат клиенти от улицата, след което сядат при тях и настояват клиентите да ги черпят с коктейли, уискита и други по-скъпи напитки и предлагат на клиента да ги вземе за секс като трябва да плати такса на бара и отделно на момичето. За да стигнете обаче до взимането на момичето, трябво хубаво да се набутате с почерпки (те затова са назначени там все пак). Абе едно 150-200 лева щета минимум, за да я наебете. Ако ходите в Патая ви препоръчвам да посетите IBar на крайбрежната алея. Да не се бърка с дискотека Insomnia, която е на втория етаж. Барът е на партера. Концепцията на заведението е много добра. Нямат щатни курвета, а настаняват на една маса различни хора и различни компании с цел създаване да социални контакти. На моята маса настаниха обикновени тайландки и си изкарахме много приятно в непринудена атмосфера.

В Бангкок цените почват от 1500 бата, ако си търсите момиче от улицата или Тиндър. Ако ходите в секс клубове, цените започват от 2000 бата за 40 минути до час. Препоръчвам “Wonder Massage” - https://www.wonderbangkok.com/. Момичетата са млади, хубави, добре поддържани и с много добро отношение. Секс клубовете функционират официално като салони за масажи. Ако ходите в нормалните салони за масажи, могат да ви предложат по време на масажа да ви направят и ръчка, ако си доплатите от 500 до 1000 бата, което за мен е абсурд – близо 25-50 лева за една чекия и то в Тайланд.

В Тайланд се срещат и доста африканки, така че който не е пробвал, има тази възможност.

На въпроса на колегата “gresar” от какво да се пази: Успях да ударя и греди в Тайланд, така че ето малко насоки:
- Ако ви поискат пари преди секса - явен червен сигнал. Не им давайте. Така или иначе след като е дошла до стаята ви, едва ли ще си тръгне. Има нужда от парите, а конкуренцията е голяма. В Тайланд парите се дават след услугата, така че поиска ли парите предварително, почти сигурно е греда. На въпрос, защо ги искат предварително, отговарят, че някои клиенти не им плащали (има защо). Ако откажете да ги дадете предварително, пак ще си направят курвенските номера, но ще се съобразяват и с вас, тъй като парите са у вас.
- Носене на медицинска/ковид маска на улицата – на въпрос защо я носят, обикновено казват, че не искат някой познат или роднина да ги разпознае. Истината обаче е, че вероятно имат грозно лице, зъби или са състарени и не искат клиентите да ги отбягват от пръв поглед. Имат хубави тела, с които хващат око.
- При ползване на Тиндър – масово използват приложения за корекция на снимки, които включват избелване на кожата, скриване на петна, бръчки, разкрасяване на лицето, добавяне на големи сини или зелени очи и т.н. Съветът ми е да избирате момичета с естествен външен вид, дори и да не са красавици. Иначе не се знае какъв батал ще ви дойде.
- Договаряйте се предварително какво искате, за колко време и за колко пари. На short term доста от момичетата вече гледат така – един тек за 30-40 минути. След това се започва едно цупене, мусене, отказ за смяна на пози и други познати номера.

Като заключение – доволен съм от екскурзията, но имах по-различни очаквания. Тайланд се превръща в една комерсиална страна, където всичко се върти около парите. Започва да се получава така, че не си даваш парите с кеф, а с усещане, че нещо си се прекарал. Явно времената вече са други. Ако си мислите, че ще чукате ГФЕ-та на безценица или че след една почерпка ще си легнат с вас – просто забравете. Това може би е до късмет вече. Това, което колегата “trumtram2” е написал, че можеш да вземеш момиче до два часа за short term не ми изглежда реалистично към днешна дата, особено на цена от 1000 бата. То като цяло в Тайланд всичко е до пазарлък и зависи колко си склонен да платиш. Аз докато съм чукал някои, WhatsApp-ът им не спира да звъни и да пиука. Другите клиенти напират, хаха. Съответно времето е пари и момичето няма интерес да стои напразно. Извинявам се за дългия коментар и се надявам да съм ви бил полезен.
Колега, вярно последните няколко години не съм ходил, ама чак толкова да се е променило, иначе наистина бая греди си изял. Незнам защо е тази заблуда, че в Тайланд е евтино, не е, но предлагането е на друго ниво, не е като тук ебе ти се, звъниш на 10 обяви, 2 вдигнат, едната заета за цяла нощ, другата отиваш и не си вдига телефона или отваря пълен крокодил. В Патая само 2 пъти съм викал по обява от Тайфрендли, първия път дойде уникална жена и си изкарахме страхотно, още и имам контаките в Инстаграм, а втория път беше друг случая, както каза има много чернилки, бях се навил яко на черна, ама като не ми харесват в тела... Че извиках тая втората, тайландка ама от най мургавите, че си представях че е негърка, но пък имаше уникално телце и смучеше и макарите, още от банята се почнахме... От крайбрежната май само веднъж съм вземал, че беше будистки празник и баровете не работеха, в банкок от стрип баровете вземам, ок малко по скъпо и има такса за бара, но пък съм я гледал гола и ме е дървила преди това, в Патая само от баровете вземам, ок да черпя нещо, на практика може и да не черпиш, бара си взема от таксата и от наема на стаята, но мен ме кефи да пия едно преди това и да си избера, все пак съм на почивка, не бързам за никъде, да и взема и на нея, да я поопипам малко, тя да ме хване за хуя, да видим ще се случват ли нещата.
За двата часа преди беше така, сега не знам, но тая мацка от ТАйфриендли дето я викнах в 2 посред нощ, не бързаше изобщо, и по едно уиски пихме имах в стаята, позабавлявахме се, чак после се изтрещяхме, тя не бързаше хич, а цената беше нормалната за ST, на другия ден рано пътувах обратно, иначе бих я оставил да спи при мене. НО не е по евтино в Тайланд, предлагането услугата е друго, на ЛК метро са ми правили свирка под масата в стриптиз бара, хареса ми момата, дойде за питие, бая ме удърви и тя сама предложи за 500бата да освободи напрежението, слезе си под масата, пое всичко в уста, отиде плю и се върна да си допием, по СОй 6 баровете са лудница, минаваш на обиколка, не може да не харесаш нещо, като ти харесаш, влизаш пиеш и решаваш дали ще ебеш или само ще пиеш, не е задължителна черпнята, а има и само свирка барове, ама те са по-настрани от туристическата част, и те са голяма забава, само в Джентълмен клуб не съм ходил, ама сигурно щото не съм джентълмен :D

p.s Като вземаш от бар или ебеш в бар, внимават много повече, защото винаги може да се оплачеш на Маман и тая мома ще си загуби работата, а конкуренцията е жестока, както си забелязал. Те печелят от питиетата в бара, бара също им плаща малко и си изкарват от ебнята, на крайбрежната не са толкова сигурни в работата, там я има, я няма, я дойде тумба индийци или иранци и иска да ебат всичките на цена на един. Дори в някой по сериозни барове, ако Маман не е някоя дърта беззъба, първо черпиш нея ;) после получаваш която искаш, въпреки че може да е заобградена от 10 английски пенсионера, така малко остана и маман да еба, ама беше наборка, а аз не съм първа младост вече :)

papaechosierra

Мнение от papaechosierra »

trumtram2 написа:
05 Дек 2024, 13:49
papaechosierra написа:
05 Дек 2024, 00:03
Sugrin 1981 написа:

Какви са цените за секс
3000 крони за Прага не е ли доста? Последно помня преди няколко години по квартирите 1500 давах за час 2 тека, чак толкова ли да се е вдигнал стандарта там, че да са х2
беше 2000, сега е 3000. Инфлация. Това е.

3TTTttt
Level: 2 / 20+ поста
Level: 2 / 20+ поста

Мнение от 3TTTttt »

Аз съм писал тук за Тайланд ама няма кой да чете....Ако ходенето е само с цел секс туризъм не си заслужава инвестицията след Ковид...Моми с дръпнати очички има и в Европа и ще ви излезе доста по-евтино...Но...,кеф цена няма.Така че който има за харчене приятно прекарване. Успех!
Лично мнение.

bakoveca
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от bakoveca »

3TTTttt написа:
06 Дек 2024, 18:26
Аз съм писал тук за Тайланд ама няма кой да чете....Ако ходенето е само с цел секс туризъм не си заслужава инвестицията след Ковид...Моми с дръпнати очички има и в Европа и ще ви излезе доста по-евтино...Но...,кеф цена няма.Така че който има за харчене приятно прекарване. Успех!
Лично мнение.
Къде в европа би излезнало доста по-евтино? 1500/2000 бати са 100на лева, което са 50-60 евро.

Damian12
Level: 9 / 90+ поста
Level: 9 / 90+ поста

Мнение от Damian12 »

trumtram2 написа:
05 Дек 2024, 13:49

Там заплатите и цената на квадратен метър жилище са двойни на София, така че 240лв не са много за Прага.

Dream team 555

Мнение от Dream team 555 »

Та, Тайланд е прекрасно място за почивка,като единствено усложнената процедура по закупуване на жилище или къща от правителството ме спира да не съм си купил жилище там. Все пак през последните две години от някой януари до някой март съм там. Вярно че от предковидно време до сега има огромна промяна и в цените и не само. Но, всеки що годе нормално изглеждащ мъж може да си намери кажи-речи топ мацка на цената на хапване, пийване и евентуално разходка до някой мол в Банкок или този в Пукет за някоя рокля или сандалки, като освен секса в цената влиза готвене, чистене на апартамента под наем и пране 😀
Истинското предизвикателство и дебелите пари през последните години отиват за украинки и рускини.
Там се започва от 200$ и на горе до към 500 или 1000-1500 за цяла нощ, но говорим за наистина топ жени. Със сигурност,ако човек свикнал с българските батали отиде за първи път в Тайланд ще се чуди как е възможно да получи това качество и отношение за тези пари…

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️