Във Виена добрите клубове не са в центъра. Този дето го споменаваш е тузарски. Предполагам става дума за Maxim. Цените са наистина резачка там.dedri2 написа: ↑07 Яну 2025, 17:14И аз ходих във Виена. Бях два дни като втория пътувах обратно. Първия ден обиколих вечерта доста места около пратера. Търсех азиатки, тъй като такива не съм чукал. Всички азиатки , които намерих бяха някакви възрастни китайки и потресаващо зле изглеждащи жени. След това реших да видя как са другите жени. Ами и те бяха зле. Или стари или циганки. Пред сградите или стаите имаше снимки, но като ти отворят нищо общо със снимките. Нямах време да ходя към центъра , а беше 12 часа вечерта(няколко часа обикалях), доста разочарован от това,което видях и си легнах. На следващия ден през деня отидох до централната част, където всички клубове се оказа, че работят от 18-19 часа. Само един от клубовете работеха от 17, обявиха ми цена още на входа 350 евро за 30мин или 500евро за час. Стори ми се доста скъпо като цена и се отказах. Иначе видях две от момичетата и изглеждаха добре. В един от sexguide за Виенна видях след това, че са писали за клуба, че е по скъп. Като цяло съм доста разочарован от Виена, очаквах доста повече, при условие, че там проституцията е легализирана. Очаквах по парковете и гарите да има някоя поне, ама нищо няма. Та, равносметката за мен беше , почти два дена във Виена и пълна трагедия на това, което видях.papaechosierra написа: ↑25 Сеп 2024, 11:29Чуках вчера във Виена https://www.das-laufhaus.at/juchgasse11 ... hion-model
До сега никоя или по-скоро след моя опит много малко са ме яздели толкова качествено. ОТгоре е перфектна! Свирка без кондом, нежна плътна, путенцето й сладко, не гръмна а граната вътре, розово свежо. Румънка е. щета 200 евро, за разговор е скучна. МОмичето не знам дали й харесваше, но поне се стараеше. Цялата услуга много качествена.
Ако някой е ходил на скоро нека каже как са цени и проверени места във Виена.
На връщане минах през Будапеща. Там през сайта им ходих при 3 жени, че да си наваксам, по отделно при всяка. И трите бяха на цена 100 евро, уговорка през whats up. В тези 100 евро влизаше свирка без, лизане, 69. Не съм се възползвал от тези неща обаче, въпреки че ми казаха втори път , че не се доплаща за тях. Едната беше много красива в лице, другите средна работа. Доста добро отношение имаха и трите. Едната беше раждала и не ми хареса изобщо в тяло , с някакъв целулит, но пък се постара доста. Часа си беше час. При последната не можах да свърша , и на 50мин ми каза, че има друг клиент и трябва да тръгвам. Като цяло останах доволен от Будапеща, цена доста прилична, особенно за хора които харесват екстри, реално излиза по евтино от БГ, добро отношение.
По бюджетните за Goldentime (по-скъпия) и Funpalast (по-евтиния) , ака нямаш проблем да се огпуснеш финансово, line-up в първия си заслужава.
В по-централната част е peepshow на Бурггасе.
По паркове и гари във виена абсурд да намериш. Полицията ще ги прибере веднага.
Там основно тия де са с лазрешително за incall, са по сауна клубове и лауфхауси, а тия с разрешително за outcall, са с обяви в booksusi , който е сравнително читав сайт.
Има и агенции със сайтове и топ мацки там, но е по-скъпичко
Аз предпочитам горепосочените два сауна клубове